Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy AM3+-os félkonfigot procival és memóriával.
Alaplap: ASROCK 980DE3/U3S3
Memória: HyperX Fury 2x4GB DDR3 1866MHZProcesszor: AMD FX-6300
Processzor Hűtő: RAIJINTEK Aidos Black
Ehhez hozzáraktam egy FPS hexa 500-as tápot és egy HD5830-es kártyát. Elindul szépen a gép de random időközönként kikapcsolja a monitort és csak tápegyság lekapcsolásra kapcsol ki még a power gomb hosszan nyomására sem. Kicseréltem már benne a videókártyát, próbáltam másik sata portba dugni az eszközöket de semmi. Már sikerült windows 10-t telepíteni rá és a driverek és felmentek majd újraindítás után semmi előjel nélkül megint kikapcsolta a monitort és nem reagált semmire.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest