- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- VR topik
- Apple MacBook
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy ilyenem :
TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3300 MHz
Ez ugye három magos, de fel tudom szabadítani benne a negyediket is, amit meg is tettem már régen. Újabban azonban néha piros képernyővel kifagy a gépem, és rájöttem, hogy ha kikapcsolom a negyedik magot, akkor ez a probléma megszűnik. Ez lehetséges?
A kérdésem azonban az volna, hogy melyik az a legnagyobb vagy annak közelében lévő processzor, amelyiket ebbe a foglalatba bele tudom tenni? Mert nagyon úgy néz ki, hogy cserélném a szívét (bár a három maggal is szépen muzsikál), mert játéknál azért az erősebb/gyorsabb proci sokat számít. Ezek az AM3+-os processzorok jók egyáltalán az én gépembe? Ilyen alaplapom van :ASRock 870 Extreme3
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- iPhone topik
- VR topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest