- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi hangfal építés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjCsabiC
csendes tag
Sziasztok, a közeljövőben tervezek agy PC frissítést, és egy kérdőjelbe ütköztem.
Az lenne a kérdésem hogy-ha van egy AM3+ -os alaplapom, és egy AMD FX 4170-es procim, akkor belerakhatok 1066-os FSB-vel ellátott memóriát, vagy szükséges egy nagyobb Front Side Bus-al ellátott memória?
Csak azért mert a jelenlegi intel configomból fennmaradó memóriákat szeretném belepakolni az esetleges új AMD configba, és nem szeretnék új memóriákat vásárolni.
Az alaplap honlapján megnéztem, http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78L_LE/#overview
támogatja az 1066-os memóriát, de nem tudom ez a procinak elég-e, vagy egyáltalán el-e indul vele. Az alaplapnak biztos jó mert a Phaenom II idejéből való, és azok a procik működtek 1066-os ramokkal. Viszont az új FX-ek mind 2000/1866/1600-as ramokkal trendik, és nem reklámozzák hogy futna 1066ossal
Remélem értitek, a segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest