Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
válasz
theniel
üzenetére
Ez bizony szerintem gyakori probléma at integrált realtec hangkártyáknál (legalábbis amikor én kerestem rá gyógyírt az én ds3p-mmel, akkor többen is kutattak ugyanez okból).
Már nem emlékszem, hogy hogy csináltam (valahova ide ph-ra is beírtam a folyamatot, de már nem emlékszem hova
), de valamit ügyeskedtem a cd-n levő driverrel és a frissített driverrel, meg a biosban való letiltással és akkor is installáltam (talán akkor update-eltem a drivert (?)), aztán feloldottam a tiltást, és úgy reinstalláltam.
Szóval szerintem keress rá szerintem google-ben, de úgy, hogy ph fórumban keressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- LG LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de valamit ügyeskedtem a cd-n levő driverrel és a frissített driverrel, meg a biosban való letiltással és akkor is installáltam (talán akkor update-eltem a drivert (?)), aztán feloldottam a tiltást, és úgy reinstalláltam.