- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
Még nincsenek a boltokban, ezért fontos, hogy tudsz-e várni még 1-2 hetet (én ennyire saccolok (?))
Cpu-nak én a 4400+-t ajánlanám, ha elég neked a teljesítménye (meg is húzhatod valamennyire, ez esetben az s2h jó döntés lenne, lásd 7807-es hsz-től), G2 steppingeset (én is ezt akartam venni, csak aztán jó áron hozzájutottam egy G1-es 4800+-hoz) - vagy (ha van pénzed, és fontos az alacsony fogyasztás) akár egy be2400-at is vehetsz (elvileg ha alulfeszeled a 4400+-t, akkor ugyanaz a kettő - nekem is ez a tervem, csak ugye a g1es 4800+-ommal)
Megértem, én is szétszedtem január elején a 2.4es cerka alapú gépemet, hogy lecserélem gyorsban egy jobbra, és azóta nézelődöm itt, de nemsokára kész
- én (ha eljutok odáig, remélem még a héten..) egy 69gm-s2h-t veszek (- szintén gianninál néztem, jó árban van
).
mod: Ja, és sokáig éljen az and1 - megnézted őket Bp-en? ^^
-
cuko#
tag
Szvsz lehet, hogy pont neked vannak kitalálva az új 780as lapok, pont az erősebb integrált vga és az am2+ miatt.
#7808:
"akkor várj ha:
-kell az erősebb vga
-kell hogy am2+ legyen(médiapécébe phenom később)
-kell esetleg a jobb hang(alc889a/d ahogy néztem vs a mostaniakon alc883)
-akarsz hybrid cf rendszert(amihez hd vga kell ugye és nem 2400/34x0)"- és persze ha ráérsz még pár hetet.
[nem tudom, hogy mennyi lesz majd az ára elején, lehet lehúzós lesz (?)
]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest