- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Zavar hogy osztozni kell a gyerekkel a laptopon.Három alaplapot néztem ki.
A780GM-LE ~14K Kérdés sb710 vagy sb700?
A780GMH/128M ~17K
785GTM-E45
~19K
Bár nagyjából eldőlni látszik a kérdés,ha sb710 van a a780g-le,akkor megveszem.Az egyszem hdmi hiányzik csak róla.Most rákerestem mindenhol sb700 írnak hozzá -
csibor
addikt
Elment a régi lapom,kéne valamit vennem helyette.Hiába várom a kombó lapokat,nem akarnak jönni
Valamit meg venni kell,ASROCK A780GMH/128M a kinézett alany.A kérdésem inkább az,visszaolvasva jelenleg semmi előnnyel nem jár a ddr3 memória használata,ha jól értelmezem az írásokat.Mert jelenleg 5050e +2 X 1GB ram megy a gépbe,de tervbe van véve 65w tdp 4 magos processzor is,amikor leesik az ára,tehát nem mostanában
-
csibor
addikt
Van valakinek híre AM2+ ddr2,ddr3 támogató matx lapokról?Elvitték a gyerek lapját ,valamit venni kéne helyette,így is lesz neki meglepetés ha hazajön
-
csibor
addikt
ASROCK A780GXH/128M bár tegnap még 19K alatt volt az ára.
-
csibor
addikt
válasz
Gyuri27 #12426 üzenetére
Mármint melyikkel?A giga egyre kevésbé jön be,régebben az Asrock legalább 5k-val olcsóbb volt mint pl:Giga azonos felszereltség esetén.A bajom igazán az nem szeretnék ~20k alaplapra költeni.Lehet az legegyszerűbb ha megtartom a HD3870-et,pénzben szinte ugyanott maradok,mintha cserélgetnék.
-
csibor
addikt
A 78G alapú lapok kevesebbet fogyasztanak mint a 69G-sek,mert a jelenlegi alaplapom fogyasztásával nem vagyok megelégedve.Terhelve mint filmnézés lazán felugrik 100w fölé a fogyasztása,ennyi erővel visszarakhatnám mellé a HD3870-et
-
csibor
addikt
Jetway MA3-79GDG Combo, 790GX 108€ 33000Ft tudásához képest még nincs is túlárazva.
-
csibor
addikt
válasz
antikomcsi #11695 üzenetére
Igen tudja 5.1 hangot is.
-
csibor
addikt
A Giga 2 dologban zavar,előlapi hang bemenetek nem működnek,bármit állítok,a másik áram nélkül az usb cuccok meghülyülnek,igaz csak a gép mögé kell másznom és ki-be dugni őket
A firwire kb annyira használnám ki mint az e satát,tunning nélkül megvagyok.Egyébként az int hang nagyon tetszik rajta,előlapit leszámítva,ha ECS megközelíti akkor az nekem már jó
Oliverda:HD3850 megy bele.Igazából a szomszédomtól függ,ma este dönti el akar fejleszteni,vagy nem,ha igen akkor még ma megkapja gépem.
-
csibor
addikt
Gigabyte GA-MA69G-S3H van értelme kicserélni ECS A780 GM-A ?Árban ugyanaz lenne.Int hang,mennyivel másabb mint a Gigáé?
-
csibor
addikt
Asrock ALiveNF6P-VSTA 9.5 k teljesen irodai munkára kell nekem,persze közben torrent a háttérben.Ez a legolcsóbb alaplap amit találtam,vagy tegyek hozzá még 2 K és vegyek Gigabyte sAM2+ GA-MA69VM-S2?A lényegesebb elég hozzá a 2800+ sempron,szerintem elégnek kéne lennie
-
csibor
addikt
81-88€ kezdő ár nem is rossz GA-MA78GM-S2H -ért.
-
csibor
addikt
Láma kérdés a 939,és az AM2 processzor hűtő lefogatója ugyanaz?
-
csibor
addikt
Nézegettem a ECS A770M-A lapot,és már flopy cstit már nem is raknak rá?A végén még kidobhatom a flopy-t.
-
csibor
addikt
Érdeklődnék.690G helyett lesz 770G?
-
csibor
addikt
ASROCK ALIveNF7G-HDready[link]megér 13.5K-át?
-
csibor
addikt
válasz
Komplikato #2920 üzenetére
Minden számtek boltos utálja a SIS-t.Talán ezért sem tartanak.Nekem 655FX van és meg vagyok vele elégedve.
-
csibor
addikt
Ha sikerül eladnom a ramokat, akkor valószínűleg ASROCK AM2NF6G-VSTA 12.5K lesz.
-
csibor
addikt
Valaki itt irta hogy az nv intvga lapok nem nagyon támogatják a 16X pci exprest.Valószínűleg baromság de beletette a bogarat a fülembe.Bár nem tudom mit vacakolok ilyesmivel,ha nem szerepel a terveimben külső videokártya.A proci is csak X2 3600+;X2 3800+ lenne.
SDICsak a DFI RS482 miatt lenne jó,olcsó 3000+ felhuzni egyébként nem annyira érdekes,de AM2 nél már lehet felesleges.
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
válasz
VaniliásRönk #2064 üzenetére
Valami olyasmit keresgélek Am2 ben,mint a lenti DFI,ami egyre inkább beszerezhetetlennek tűnik.Ami a lényeg egy kis tuning legalább legyen.
-
csibor
addikt
Ez milyen?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest