Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért gondolom akad olyan, aki örül ennek a GB-nek
Én magam részéről a 3 felsorolt közül ezt venném. Ma néztem árlistát, végre beindult az áreső az s2h-nál is, de az s3 is esett tegnap óta keveset, őszre sztem igen kellemes áruk lesz.#9186 band1103: Olyan nem is fog köjönni. a "D" azt jelenti, hogy minden kondi szilárdelektrolitos, az S3 smart/safe/speed. A ds3h-ban több tuningopció van, nem hiszem hogy adnak ki mATX-ben olyan lapot, amiben csak szilárdelektrolitos kondi lesz és s3-as tuningopciók lennének benne, árban nem igazán tudnák már bepozocionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én magam részéről a 3 felsorolt közül ezt venném. Ma néztem árlistát, végre beindult az áreső az s2h-nál is, de az s3 is esett tegnap óta keveset, őszre sztem igen kellemes áruk lesz.