- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- VR topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Helló!
Volna egy pusztán alaplapos kérdésem. Tudna nekem valaki segíteni hogy milyen chipkészletek vannak AM2-re és pontosan mit tudnak? Szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy az Abit meg a AShrock meg az ASUS, MSI miket adott ki hanem arra ,hogy konkrétan a Via, NVidia, AMD milyen lapkakészleteket adott ki és azok mit tudnának. Csak címszavakban kellene felsorolásszerüen mert sajna NEM TUDOK ANGOLUL és a webforditas sem megy nekem. Persze meg azért sem mert nem találok MAGYAR NYELVEN sehol egy olyan egyszerü táblázatott amiből eldönthetném hogy nekem melyikre lenne szükségem, mert van nagyon olcsó meg nagyon drága is.
Próbálltam egy ilyen témát indítani de lezárta a modi és ezt a linket kaptam. Itt meg nem várhatja senki tőlem hogy elolvassam mind a 7900 hozzászólást (ugye?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gran Turismo
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest