Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Helló!
Volna egy pusztán alaplapos kérdésem. Tudna nekem valaki segíteni hogy milyen chipkészletek vannak AM2-re és pontosan mit tudnak? Szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy az Abit meg a AShrock meg az ASUS, MSI miket adott ki hanem arra ,hogy konkrétan a Via, NVidia, AMD milyen lapkakészleteket adott ki és azok mit tudnának. Csak címszavakban kellene felsorolásszerüen mert sajna NEM TUDOK ANGOLUL és a webforditas sem megy nekem. Persze meg azért sem mert nem találok MAGYAR NYELVEN sehol egy olyan egyszerü táblázatott amiből eldönthetném hogy nekem melyikre lenne szükségem, mert van nagyon olcsó meg nagyon drága is.
Próbálltam egy ilyen témát indítani de lezárta a modi és ezt a linket kaptam. Itt meg nem várhatja senki tőlem hogy elolvassam mind a 7900 hozzászólást (ugye?).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- 1x 16GB Corsair Vengeanche LPX 3600Mhz
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest