- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
sziasztok!
Hallottam egy olyan pletykát, miszerint a K8T890 chipset nem kedveli az ati karikat. jelenleg abban a bajban vagyok, hogy van egy ASUS m2v-m (előtte egy Asrock AliveSata2-Glan lap volt), és mindkettő agyonfagyja magát kb. 10 percenként egy ASUS 8500 GT Silent karival (karin venti). A kártya egy Nforce chipes lapban hibátlanul ment. Gépben minden ki lett cserélve külön, külön, ramok, táp jó, az a gáz, hogy más nvidia kártyával még nem tudtam próbálni. a fagyás maga olyan, hogy (inkább 2D, főleg flashes környezetben) befagy a kép, néha frissít még egyet-egyet, utána újraindul. több driverrel lett próbálva, chipset driver fentvan, és a fagyás csak az nvidia driver telepítése után kezd jelentkezni. most éppen azon vagyok, hogy megszabaduljak a 8500-tól, és szerezzek helyette egy 7800-at, vagy egy X1650-et.. ötlet esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- ASUS Prime Z790-P WIFI - Garancia
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest