Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
sziasztok!
Hallottam egy olyan pletykát, miszerint a K8T890 chipset nem kedveli az ati karikat. jelenleg abban a bajban vagyok, hogy van egy ASUS m2v-m (előtte egy Asrock AliveSata2-Glan lap volt), és mindkettő agyonfagyja magát kb. 10 percenként egy ASUS 8500 GT Silent karival (karin venti). A kártya egy Nforce chipes lapban hibátlanul ment. Gépben minden ki lett cserélve külön, külön, ramok, táp jó, az a gáz, hogy más nvidia kártyával még nem tudtam próbálni. a fagyás maga olyan, hogy (inkább 2D, főleg flashes környezetben) befagy a kép, néha frissít még egyet-egyet, utána újraindul. több driverrel lett próbálva, chipset driver fentvan, és a fagyás csak az nvidia driver telepítése után kezd jelentkezni. most éppen azon vagyok, hogy megszabaduljak a 8500-tól, és szerezzek helyette egy 7800-at, vagy egy X1650-et.. ötlet esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest