Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mit is mondjak? a 3X és 5X közti különbség nálam 3-4 % lassulást okozott. Ez tény. Ez legfeljebb komolyabb erőforrásigényű progiknál érezhető (ha nem figyelek annyira
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi.