Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát éppen az 533-as visszaosztás maradt ki
majd valamikor meglesem ott mit mutat
Vandit: azért minden egyes mozdulatot nem írtam le. Természetesen első lépésben lekapcsoltam a tápot 10-15 másodpercre, majd aztán vissza. beindítottama gépet, de vagy már meghalt mikor a videokártyát detektálta, vagy ha be is tudtam lépni éppen BIOS-ba akkor BIOS-ban halt meg, szóval visszaállításig semmiképpen nem jutottam el, így maradt a CMOS reset
ftc: itt [link] 285MHz-ig jutottak. Tudom, hogy ez nem általános érvényű így szándékomban van megnézni majd visszavett prociszorzóval, hogy mit is bír a memó ill. ha a memót sikeresen vissza tudom majd osztani akkor azt is, hogy mit bír a lap
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! 32gb DDR5 laptop ram
- Bomba ár! 16gb ddr5 laptop ram
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd valamikor meglesem ott mit mutat