Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Otthoni időjárás-állomás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A tuning nem a chipsettől függ, vagyis nem csak attól..már ha az ''amd nem tudom mennyi tuningot tud'' ennek szólt volna
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak'' 
szerk: nf5xx sztem is felesleges, aki nem használ sli-t/sztem nem sokan vannak ilyenek/, annak bőven elég az nf4xx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanaz az nf430as chip egy mATX lapban lehet teljesen antituning, vagy abban az asusban, amit most vettem és vga nélküli, turbózható
lehet táltos is
az a furcsa, hogy még ekkora tuningnál is kézmeleg csak a chip, a monitorozó progiknak nem hittem, hát igazat ''szóltak''