Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Azt kellenne felfogi, hogy ezt a hangot tovább ne eröltesd.
Nem érdekel mire van ideje! Én kifizetem a vételárat és egy teljesértékű terméket akarok. Persze apróbb hibák beleférnek, de az is kerüljön orvoslásra. Jelen esetben ha szar a bios szar a lap is. Ha meg csak a 6-s biossal oldják meg úgy, hogy közbe más lesz szar ami előtte jó volt az meg a pofátlanság teteje. Én ill mások nem monopoly pénzekkel fizetünk. Pedig az is majdnem pénz.
Dehát neked mindegy 3 havonta cserélgetsz mindent, nem vagy család fenntartó. Így azért könnyen lehet észt osztani más péztárcájának kárára.
Szóval aki nem akar vagy nem tud ne gyártson pl alaplapot. Nem kötelező ugyanis.Konfigos: egy miatt érdemes lenne (lekapcsolja a vgat ha elég az igp) de azt nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest