- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wirelesser
csendes tag
kukába vele szerintem
-
wirelesser
csendes tag
válasz
Cser_Crusher #50 üzenetére
Te meik routerről beszélsz? Mert az 1.00.028 nem a legfrissebb verzió. Feljebb írtam h ha G2-es routered van akkor töltsd le az 1.05-öst, hátha az segít. De én nem várok semmit ettől az SMC routertől, lehet hogy a te megoldásod lesz a nyerő, ki kell dobni a p****ba.
-
wirelesser
csendes tag
Hi mindenki!! Én is leveleztem az SMC tech. suporttal, és végül nemrég megkerestek újra e-mailben, és javasolták, hogy tegyem fel a legújabb firmware-t. http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/v1.05/ -> !!!! de ez csak a G2-es hez működik.
1.Nekem olyan problémám van, hogy pl torrent, vagy DC működése közben szakítja meg a netet, de IP cím marad. Azt írta SMC tech. support, hogy ez attol van hogy a P2P programok nagyon leterhelik a router NAT táblájat (2000-3000 bejegyzés) vagy miés ''kiakad'' a router. (Sztem nem csak ez a problémája, mert volt már olyan h megszakadt a net, de a NAT táblában csak 10-20 bejegyzés volt.)
2. A router beállítás mentésekor lefagy, és csak ugy lehet ujaraindítani, ha kihuzom és vissza. Erre azt írta SMC, hogy a flash memóriája rossz.
Nekem csak ezek a problémák vannak, szóval nem fogom frissíteni az 1.04-est 1.05-re mer hátha rosszab lesz a helyzetde ha vki megtenné, az írjon tapasztalatiról ide. Kösz.
-
wirelesser
csendes tag
HI mindenki.!!
Ebbe a fórumba várunk mindenkit akinek baj van az SMC WBR14G2 routerével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest