Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wirelesser
csendes tag
Hi mindenki!! Én is leveleztem az SMC tech. suporttal, és végül nemrég megkerestek újra e-mailben, és javasolták, hogy tegyem fel a legújabb firmware-t. http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/v1.05/ -> !!!! de ez csak a G2-es hez működik.
1.Nekem olyan problémám van, hogy pl torrent, vagy DC működése közben szakítja meg a netet, de IP cím marad. Azt írta SMC tech. support, hogy ez attol van hogy a P2P programok nagyon leterhelik a router NAT táblájat (2000-3000 bejegyzés) vagy mi
és ''kiakad'' a router. (Sztem nem csak ez a problémája, mert volt már olyan h megszakadt a net, de a NAT táblában csak 10-20 bejegyzés volt.)
2. A router beállítás mentésekor lefagy, és csak ugy lehet ujaraindítani, ha kihuzom és vissza. Erre azt írta SMC, hogy a flash memóriája rossz.
Nekem csak ezek a problémák vannak, szóval nem fogom frissíteni az 1.04-est 1.05-re mer hátha rosszab lesz a helyzet
de ha vki megtenné, az írjon tapasztalatiról ide. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Gitáros topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ''kiakad'' a router. (Sztem nem csak ez a problémája, mert volt már olyan h megszakadt a net, de a NAT táblában csak 10-20 bejegyzés volt.)
de ha vki megtenné, az írjon tapasztalatiról ide. Kösz.