- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
Mindthegap #1902 üzenetére
Na ha jól értem akkor a routerre két gép van kötve.A másik gépen megy a net rendesen?
Ha a másik gépen megy a net ugyan ezen a routeren keresztül akkor a routerel minden rendben.
Ha a usb-s stickes gépen megvan a kellö térerö és csatlakozik is,de nincsen net akkor a hiba a gépben keresendő.Nem tudom ilyen virusirtót használsz,attól még lehet van rajta valami virus mert az nem találja.Söt én lefuttatnék egy syware,adware stb irtót is.Én az Malwarebytes' Anti-Malware-t használom ez ingyenesen is használható,virusirtóbol meg az Avirát ajánlom,persze nem azt mondom hogy ezek a legjobb,mindenki saját szája ize szerintit használjon
Ha ezekután még mindig nem jó a net akkor érdemes továbblépni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest