Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindthegap
csendes tag
Sziasztok,
Tanacsot szeretnek kerni toletek, wifi ugyben.
Jelenseg a kovetkezo
A pc bekapcsolasa utan van net ami wifin usb sticken keresztul jon jott.
Mihelyst akarmilyen programot megnyitok ami netet igenyel pl outlook azonnal szetkapcsol.
Vagy megnyitotm a firefoxot ott is ja es raadasul nem az alapertelmezett oldalt nyitna meg hanem teljesen mast.
Futtatam a viruskeresot talalt is haramat, egy a konyvelesi programba irta be magat, a tobbi ketto pedig a renccerbe.
Ezeket kitakaritottam, net meg mindig nincs.
Amit eddig csinaltam az az hogy atcsereltem az alaplapi pci slotban levo usb kartyat arra van a stick csatlakoztatva, ott is ugyan ugy nincs net, FW frissitve, usb votlage max ra novlve,problema nem megoldott,most mar ott tartok hogy gep bekapcsolva es par perc es nincs net.meg se kell nyitni semmit.
A wifi halozat ugy nez ki hogy a haz felso szintjen van a modem es a router ami egy desktopra csatlakozik, a foldszinten pedig a sticken jon (ne) a net szinten asztali pcre.Szerintetek mi lehet a baj?
Tudom smc nem egy jo konstrukcio, meg dobjam ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest