- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- RAM topik
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Megnéztem a többi progit is amit Powerwade belinkelt. Azoknál nincs adat. Ott úgy van, ahogy te mondod. Kivéve az Ultra ATA CRC Error-nál, ha lefelé számol a legrosszabb az 1 és a mért érték 200, akkor miért írja hibásnak?
Vakarom a fejem, de az Aida valahogy máshogy működik. Pl: Power-On Time Count értéke az ADAT mezőben mindig nő és én innen szoktam megállapítani, hogy mennyit futott egy vinyó, azaz hány órát (itt:2844 órát). Az érték és legrosszabb mindig ugyanannyi. Ugyanez a helyzet a Start/Stop Count-al, azaz hányszor volt be/ki kapcsolva a vinyó.
Magyarázatod van ezekre a kérdésekre?
Üdv:
Dzsekó -
Dzsekó
addikt
Szia!
Én mindig a vadi új vinyóimon nézem meg, hogy mi a helyzet. és mindig nulla az adat.
Aztán amikor történik valami gikszer, akkor miért csak az adat rész növekszik szerinted?
Pl. Seek Error Rate 4, majd formázás után 5. A többi nem változott.
A Reallocated Sec. Count ha visszafelé számolna, akkor miért a 100 a legrosszabb? A képen csak L..., mert nem fért ki Powerwade gépén.
Pl: a hőmérsékletnél lehet látni, hogy az aktuális értéket mutatja. Gép bekapcs 20 az ADAT, 15 perc után 39 az ADAT.
Nálam a másik 3 még soha nem változott. A havernál is és nálam az összes vinyónál is az érték és a legrosszabb 100, ahol a képen is 100.
Ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor tudsz ezekre magyarázatot adni?
A te progid ezek szerint máshogy működik.
Üdv:
Dzsekó
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest