Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Megnéztem a többi progit is amit Powerwade belinkelt. Azoknál nincs adat. Ott úgy van, ahogy te mondod. Kivéve az Ultra ATA CRC Error-nál, ha lefelé számol a legrosszabb az 1 és a mért érték 200, akkor miért írja hibásnak?
Vakarom a fejem, de az Aida valahogy máshogy működik. Pl: Power-On Time Count értéke az ADAT mezőben mindig nő és én innen szoktam megállapítani, hogy mennyit futott egy vinyó, azaz hány órát (itt:2844 órát). Az érték és legrosszabb mindig ugyanannyi. Ugyanez a helyzet a Start/Stop Count-al, azaz hányszor volt be/ki kapcsolva a vinyó.
Magyarázatod van ezekre a kérdésekre?
Üdv:
Dzsekó -
Dzsekó
addikt
Szia!
Én mindig a vadi új vinyóimon nézem meg, hogy mi a helyzet. és mindig nulla az adat.
Aztán amikor történik valami gikszer, akkor miért csak az adat rész növekszik szerinted?
Pl. Seek Error Rate 4, majd formázás után 5. A többi nem változott.
A Reallocated Sec. Count ha visszafelé számolna, akkor miért a 100 a legrosszabb? A képen csak L..., mert nem fért ki Powerwade gépén.
Pl: a hőmérsékletnél lehet látni, hogy az aktuális értéket mutatja. Gép bekapcs 20 az ADAT, 15 perc után 39 az ADAT.
Nálam a másik 3 még soha nem változott. A havernál is és nálam az összes vinyónál is az érték és a legrosszabb 100, ahol a képen is 100.
Ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor tudsz ezekre magyarázatot adni?
A te progid ezek szerint máshogy működik.
Üdv:
Dzsekó
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest