- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Linux haladóknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest