Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Windows 10 alatt nincs már ilyen, kis piros pötty jelzi, ha jött üzenet, még az ablak sem ugrik fel, szerintem is ez egy f@szság.
-
bango
tag
Ezer éve nem használtam az asztali verziót, a havi ki tudja hány auto frissítés tényleg úgy zajlik hogy letölt egy új verziót amit aztán kézzel újra kell telepíteni? Nem tudom elhinni hogy emberek millió ezt játsszák. Hogyan lehetne rábírni hogy a háttérben feltelepítse magát, ha már köteleznek a frissítésre amúgy is?
-
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a hívások elején néha néhány ember fekete - fehérnek lát engem, de ahol látom magam kis képen, ott minden rendben van. Kb. 1 - 2 hete jött elő ez a jelenség. Találkozott már ilyennel valaki?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nekem a Skype nevem live: saját nevem, ami az outlook email címem is. Ismerősnek csináltam Skype fiókot, de az ő azonosítója valami karakter halmaz. Azt hittem az outlook email cím alapján lesz majd neki is, de nem. Miként lehetne beállítani a saját nevét, Skype névnek?
-
-szabi-
addikt
Hi
Jobb klikk előugró menüben van ilyen funkció: "Megosztás a skypeon keresztül"
Kérdésem ezt hol lehet kikapcsolni?
üdv
szabi -
brd
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerény próbálkozás: mivel valószínűleg nem a Skype hibás önmagában (nálam pl. nincs ilyen gond, bár telefonon még a Lite-ot használom), én a hangkártya(driver)/mikrofon beállításai körül keresgélnék elsősorban (zajszűrés, hangosítás, ilyesmik ki/be kapcsolgatása, vagy hogy pl. szóljon-e a mikrofon a saját hangszóródon).
-
turorudi
aktív tag
Asztali Skype-on (Win) hogy lehet kikapcsolni azt a puttyanó hangot, amikor üzenetet ír valaki? Eddig úgy volt, aztán olyan két hete egyszerre két felugró értesítés is megjelenik egy üzenet fogadásakor és valószínűleg abból az egyik puttyan.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok,
olyan problémám van a skype-al már egy jó ideje, hogy amikor telefonálok egy idő után egy elég hangos statikus zúgás kezdődik, nem is hallok semmit a túlsó oldalról, bontani kell a hívást, majd újra hívni.
video hívásnál gyorsabban/gyakrabban jön elő, audio hívásnál később vagy ritkábban
akár telefonon használom a skype-ot (redmi 4x) akár gépen (win 10, logitech c170 webcam mikrofonja), előjöhet, mindkét helyen updatelt a szoftver a legfrissebb verzióra.
a probléma már több hónapja fennáll, nagyon zavaró.
találkoztatok már ilyennel? van erre valamilyen workaround amivel ki lehet küszöbölni?
-
Sztlaci
aktív tag
A legutóbbi frissítés óta főképernyőn bejön a gép bekacsolása/ újra indítása esetén.
Hiába van bejelölve az indítás háttérben funkció. -
coco2
őstag
Sziasztok!
Nektek működik a skype hang tesztelés?
Felhívom az echo service-t, és a 10 másodperc lejárta után nincs ott az a 10 másodperc, amikor visszajátszás van, csak egyből jön az a része, hogy ha ezt az üzenetet hallotta, de a saját hangját nem, akkor valami nem oké.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Van arra lehetőség ha tudom a beszélgetés időpontját ,hogy a skype mentette esetleg a beszélgetést valami szerveren és azt kikérjem az üzemeltetőktől?
Mintha valahol olvastam és a tvében is volt róla szó hogy a teroristák miatt mentik és 10-15 évig is tárolják.
-
peti_s
addikt
Üdv Emberek!
Érdeklődni szeretnék, hogy vannak-e tapasztalatok Skype telefon-előfizetésre vonatkozóan?
Köszönöm előre is,
üdv. peti_s
-
cigam
titán
válasz
gyulank
üzenetére
Mondom. Lehet rögzíteni akár minden egyes szereplőt ott helyben a saját eszközén, vagy a bejövő streamet is. Aztán később a felvételeket össze lehet rakni egy komplett műsorrá egy vágóprogramban. Nem feltétlenül Skype-ot használnak. Vannak direkt broadcast felhasználásra szánt megoldások, ahol a "keverőpult" bejövő csatornái nem feltétlen egy kamerához csatlakoznak, hanem 1-1 online stream is lehet a forrás. pl. a vmix-call is egy ilyen videokonferencia rögzítő/publikáló megoldás.
-
cigam
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Jaa....
Simán lehet. Egyrészt a skype is képes rögzíteni a hívást, másrészt vannak célprogramok, amik a képernyő bizonyos területeit, pl. egy skype videóablak képét/hangját képes rögzíteni. Ezeket utólag(adott esetben élőben) összerendezheted ilyen műsorrá is.
-
gyulank
addikt
A Kötöttfogást tényleg Skype-ról veszik fel? Azt hogy lehet? És akkor ugye a hangok is külön vannak, és utólag keverhető?
-
ACE-
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
Pedig a telefon pont azért közvetít úgy, ahogy leírtad, mert ott nem hallja a mikrofon a másik fél hangját... Lehet hogy valamelyik oldalon a mikrofon hangja behallatszik valamiért a hangkimenetbe, nincs elnémítva a mikrofon hangja. Nem értem igazából a leírásodat, próbáld ki simán Skype-Skype változatban hogy úgy milyen.
-
ArthurShelby
addikt
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Pár héten belül csatlakoznom kellene egy videós megbeszéléshez.
Annyit tudok, hogy a hívó fél vállalati skype-ot használ.Nekem csak "asztali" verzióhoz van regisztrációm, illetve az androidosra a telón , igaz az office miatt fent van a gépemen a vállalati verzió is, de oda a "sima" regisztrációmmal nem enged be.
Hogyan néz ez ki a gyakorlatban?
Küldenek az email címem alapján egy meghívót az "asztali" skype-ba és azt kell elfogadnom?
MS teamot már használtam, ahhoz még regisztráció sem kellett a csatlakozáshoz, csak a link. Itt viszont skype lesz. -
Mexildos
aktív tag
Szia! Köszönöm a választ. A fordító headsetet használ. Az érkező hang és kép pedig egy live event mely a skypra van kapcsolva és úgy látszik mint egy webkamera képe + hangja.
Így a mikrofonok nem "hallhatják" a másik felet.
A visszhang effekt így elméletileg nem szabadna hogy bajt okozzon.Valós időben kellene Skype-on keresztül fordítani beszédhangot. Skype-on a headset hangszóróiban hallatszódik az idegen nyelv, majd a mikrofonba kellene elmondani magyarul a lefordított hangot. Sajnos nincs arra mód, hogy az idegen hang befejezze majd, a tolmács fordítson. Mivel Skype-on keresztül érkező idegen hang valós időben megy és nem kifejezetten a tolmácsnak beszél ezért nem fog várni.
Ha megszólal a fordító akkor a hangszórókban eltorzul a hang, mintha szétesne. Ha csendben marad akkor rendbejön a hang. Ezzel az a baj hogy nem lehet megszólalni ha van beszéd. Ez másnál is így működik?
Nem tudom elképzelni, hogy az internetes hangátvitel ilyen szempontból rosszabb mint a telefon. Mert ott nem torzul szét a hang ha valaki megszólal miközben a túloldalon beszélnek.Biztosan nincs erre valamilyen megoldás?
-
ACE-
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
A megoldás az, hogy a mikrofon ne "hallja" a másik fél beszédét. Nyilván a visszhang elkerülése végett amikor a másik fél beszél, akkor a mikrofont némítani kell. Erre pl. jó megoldás egy headset, vagy egy fejhallgató, hogy a Te mikrofonodba ne hallatszon a másik fél beszéde. Egyébként nincs rá megoldás a visszhang elkerülése miatt.
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon borzalmas hibába ütköztem. Nagyon örülnék ha tudnátok segíteni.
Az a helyzet Skype esetében, hogy mikor a hívó és a hívott is egyszerre beszél akkor a hang szétcsuklik. Ha csak a hívó beszél akkor jó és fordítva is. Viszont ha egyszerre beszélnek akkor nyeszledék lesz a hangból.
Viszont bármilyen fura is, nekem pont arra lenne szükségem, hogy egy időben ha beszélnek akkor a hang ne torzuljon szét.
Sima telefon esetében (vezetékes, mobil) ott ilyen nincs, simán beszélhet egyszerre mind a két fél, a hang minősége nem esik szét.Viszont ugyanezt tapasztaltam Google meet alatt is.
Szerintetek mi lehet a hiba? Más is futott ebbe bele már? Meg lehet oldani? (számítógép kliens)
Nagyon köszönöm a segítséget.
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Koronavírus alatti nagyszülős távtanuláshoz használjuk a Skype-ot. Felmerült az igény a nagyszülők részéről, hogy 2 kameraállásból szeretnék nézni a gyereket (1: gyerek, 2: tankönyv), erre a legkézenfekvőbb megoldást választottam, az egyik kamera a Surface-ről megy (ahogy eddig is), a másik pedig egy külön account-ról egy fixált mobiltelefonról (hátlapi kamerával) - csoportos hívásban. Ez mind jó és majdnem tökéletes, azt leszámítva, hogy nem tudom a mobilon levenni a hangot. Nem a mikrofonra gondolok, hanem a beszédhangra. Így 2 külön hangszóróból halljuk ugyanazt, ami konstans visszhangot okoz.
Van erre valami ötletetek?
-
csferke
senior tag
(#6758) LamerGyuri
és váltottam más gyártó eszközére
- örültem én, mert a másikat bekapcsoltam, hátradőltem, és működött
Melyik gyártó, melyik eszközére? -
LamerGyuri
senior tag
Iszonyúan jó hangminősége volt, zene, film, telefonálás, játék közben, csak ugye, a Skype...na az nem ment neki
kb. egy hétig túrtam én is a netet, aztán elengedtem.
- örült a kereskedő, mert 2x is vásároltam nála
- örült a JBL új gazdája, mert féláron hozzájutott
- örültem én, mert a másikat bekapcsoltam, hátradőltem, és működött
-
DGery
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szia!
Én kaptam a fülest, és úgy vagyok vele, ha már van, miért ne használhatnám (ha működne...) erre is

Mindenesetre érdekes, hogy minden egyéb programmal gond nélkül használható (max csak egy beállítás kell), csak ezzel nem...
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni hátha valaki már belefutott ebbe, tudja mi a megoldás.
Egyes Bluetooth fejhallgatók (konkrét esetben JBL) nem kompatibilisek a Skype-al. Minden más kommunikációs vonal (pl messenger, Viber windows app, stb) gond nélkül használhat, de a Skype nem.
Utánaolvastam a dolgoknak, és nem egyedi a problémám
[link]
I'm sorry to hear that you're having issues with using your headphones with Skype. Sadly Skype does not work with our headphones. We are unsure why this is, however you would need to use another application such as Google Talk to use the T450BT for the purpose of making calls.Viszont egy ismerős említette, hogy régebben olvasott róla, hogy egy külön programmal, patch-el, dll cserével vagy valamilyen módon ezeket a füleseket is életre lehet kelteni Skype használatához.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Tudtok esetleg megoldást a dologra?
Köszönöm a segítséget

-
DGery
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szia!
Gondolom valamilyen céges meghívó pl állásinterjúhoz.
Ha kapott URL-t, akkor arra katt és a webes felületen keresztül minden reg nélkül fog tudni csatlakozni a konferenciahíváshoz. Nem kell hozzá külön app.Teams esetén csak a jelölt részre kell kattintani és csatlakozik a konferenciához
[kép]Skype esetén a webappot kell telepíteni (ehhez nem kell regisztrálni), majd a webappban a nevét megadni és csatlakozik is
[kép]Remélem tudtam segíteni

-
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
No és mi a gond? Megadja a kátya adatait, aztán 30 napon belül lemondja.
Aki kitalálta,hogy ezt kell használni, biztosítsa is hozzá az infrastruktúrát. -
Sziasztok.
Poblémám, ill. nem az enyém, ismerősé.
Egyetlen egy videókonferencia lenne az életében pár napon belül, de a Skype vállalati verzió kéne hozzá vagy a Teams.
Teljesen elakadtunk, a Microsoft oldalon valami 30 napos próbaverziót emleget de bankkártya megadáaa is kellene. Ha jól értelmezte.
Lenne meghívó, egy URL, ez sem világos. Teams..? Az múködik így? De azzal is elakadtunk.
Valaki használta ezeket, egyáltalán hogyen kéne működésre bírni? -
LamerGyuri
senior tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Programot tudok...a diákoknak másnapig
Az első ilyen trollos alkalommal szépen bevéstem volna egy karót az egész kis csapatnak, másnapra pedig nagydoga a havi anyagból.
A jelenlegi helyzet sokmindenre tanítja az embereket-gyerekeket, ez is közéjük tartozik: meg kell érteniük, hogy ez nem a "cségózunk a haverokkal" kategória. Létezik felelősséggel használt alkalmazás is.
Szerintem -
' Tzs ,
senior tag
Üdv!
Egy kérdéssel kerestek ma meg, gondoltam itt rákérdezek, hátha ti tudjátok a választ.
A téma: távoktatás skype-on élőben egy 30 fős csoporton belül. A tanár problémája, hogy az óratartás közben a diákok trollkodnak, letiltogatják egymást, elveszik egymás hangját stb. Van valami lehetőség, tag jogosultság kezelés vagy akármi beállítás ennek megakadályozására?Vagy tudtok-e valami egyéb programot ami jó ilyen konferenciára?
Köszönöm ha tud valaki segíteni. -
aclandiae
senior tag
válasz
aclandiae
üzenetére
A megoldás annak, aki hasonló helyzetbe kerül: Start menü melletti keresőbe begépelni "adatvédelmi". A Gépházban ekkor megjelenik az Általános lap a Windows-engedélyek fülön. Itt ki kell választani a Kamerát és a Mikrofont is, és mindkettőnél az engedélyre jogosult alkalmazások listájából ki kell választani a Skype-ot és a csúszkát Ki => Be-re állítani. Utána működni fog.
-
cigam
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Sajna a Skype így rögzít. Ha a teljes képernyőt rögzítenéd másik programra van szükséged. Viszont ha ragaszkodsz a skype-hoz W10 alatt pl. a game mód képes rögzíteni a képernyőn történteket, ill. van az OBS Studio is egy remek választás a képernyőn történtek rögzítésére.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok, azon hogyan lehet segíteni, hogy a skype hívás rögzítésekor, a teljes képernyőt rögzítse? Sajnos egy rész lemarad, helyette látom a profilomat vagy mit, ami a fél képernyőt elfoglalja.

-
asanci
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10 (naprakész) Skype rejtélyes módon nem követi a partnereim státuszát. Ha a partner kilép, nálam addig aktív, amíg én is ki-be lépek a skype-ba. Ha ráírok vagy ráhívok a kilépett partnerre, akkor frissíti a státuszt. Ha a partner újonnan belépett a Skype-ba, nem lát engem aktívnak. Valahogy régebben mintha jobban működött a státusz jelzése -
cigam
titán
Csak tipp:
Click:
Chats
Your initial bubble
Privacy
Unselect Sync your contacts -
spe88
senior tag
Véletlenül sikerült felvennem partnernek az összes nevet a telefonkönyvemből. Ezt el lehet távolítani egyszerűen, mert most van 500+ kontaktom a Skype-fiókomban és azelőtt kb. 20 volt.
Tx -
ArthurShelby
addikt
Ez még hagyján, de múltkor olyan volt, hogy a csaj minden 2. szavát hallottuk csak, skype pedig nem volt probléma...
Ki is akadtam, mert elkérte a zoom a telefonszámom (nem bírtam megkerülni, bárhogy próbáltam). Amit utálok, hogy ilyen trendi lett a zoom (amit szerintem nem érdemel meg), mert az nagyon 2020, mert nem kell regisztrálni telepíteni...
Egyébként a sote-n zoomal zajlik az oktatás, míg a corvinuson ms teams-el. Az utóbbi jóval profibb (persze külön it csapat is kell a menedzseléséhez). -
cigam
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
zoom-ot inkább ne. Elég sok probléma van vele.
-
klaca1978
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Köszi a választ! Azért ez igy durva skype részéről. Lehet ajánlom nekik a Zoom-ot, amíg el nem készül az O365 környezetük.
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Tanárok kérdezik tőlem: csoportos beszélgetéskor ahol a gyerekek is bent vannak, kidobálják egymást vagy lenémítják. Én azt mondtam, hogy elvileg ilyen nem lehet, max. az aki a csoportos hívást kezdeményezte. Szerintem ilyen nincs, vagy tévednék?
-
mezis
félisten
Olyan meg sosem volt.
Hagyjuk. Megnéztem a registry-t. Van benne vagy 100 bejegyzés a Skype-al kapcsolatban.
Néztem a C:\Program Files\....\Microsoft.SkypeApp_14.56.102.0_x64__kzf8qxf38zg5c\ alkönyvtárat. Ott van benne 70MB, kb a teljes Skype sw.
Mindez a Skype eltávolítása után. Így néz ki egy szoftver eltávolítása Microsoft módra.
Ennek a sok nagyon okosnak vagy nem fér az agyába az, hogy akárcsak egyetlen bitecske is megváltozhat (sérülhet) és azt helyre kellene állítani, lehetőleg nem az egész Globus "újra installálásával", vagy alattomosak, vegyen már a user új hardwert, ahhoz meg ugye új szoftver jár... -
mezis
félisten
válasz
TigerCat
üzenetére
Merre lehetet az a profil ?
Töröltem amit elértem és hagyott, többek között a C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.SkypeApp_14.56.102.0_x64__kzf8qxf38zg5c\SkypeBridge\ alkönyvtárból a file-okat. Meg még máshonnan is.
Most már Gépház ...Skype, Javítás, Alapra visszaállítás, eltávolítás, újra "vásárlás" után maga a Skype is csak egy rövid időre jelenik meg, aztán eltűnik. Nem csak a képernyőről, a RAM-ból is.
Megpróbáltam a Lomtárból visszamásolni a törölt fle-okat. Nem hagyja. Törölni még hagyta.
Jól el szórakoztam a Skype-al, Windows-al. Még eltávolítom a Skype-ot, aztán legközelebb partició törlés, Win újrainstallálás után veszem elő.
Köszönöm az ötleteket, tanácsokat!
-
mezis
félisten
Eltávolítottam (mert előszörre csak imitálta a letöltést egy villanással), letöltöttem (installálta kérés nélkül, sajnos volt egy olyan villanása, hogy a korábbi beállítások átvitele pedig én nemet mondtam volna ha megkérdez).
Eredmény változatlan. Hosszú várakozás után "A kapcsolat túl gyenge".
Nem volt újraindítás az eltávolítás és a letöltés-installálás után de nem hiszem, hogy újra indításokkal működőképessé válna. Az MS XP-je óta folytonosan azt tapasztaltam, hogy a Windows egy rossz beállítást csak akkor fog elfelejteni, ha az újra installálást a partició törlésével kezdem. A MagaSságos már csk ilyen.
Sebaj, van élet a Skype-on kívül is. Különben is azt hittem, hogy már el van temetve. -
mezis
félisten
LAN, és semmi gond a hálózattal. Parallel működik egy lapos ( Win10 ), WiFi-n és akár én kezdeményezek hívást, akár fogadni szeretnék hívást (akár arról a laposról jövőt), az eredmény a gyenge kapcsolatra hivatkozás.
A UPC-s (pardon TeleNor
) internetem 120/10-es, mindig meg van a maximum, továbbá a Google Hangouts szakadásmentesen működik akár egy órán keresztül is ugyanezen a Skype problémás PC-n.
Ez Speciális, helyi Win10 - Skype probléma. -
cigam
titán
Most akkor LAN, vagy Wifi? Az hogy papíron 1Gigabites a kapcsolat, nem jelent semmit. A közbeiktatott eszközök is okozhatnak gondot (router, wifi extender, stb...)
Esetleg egy latency teszt megmutatja miért érzékeli rossznak a kapcsolatot. -
ArthurShelby
addikt
Hali!
A zoom-nak nincs topikja, szóval azt is ide írom. Másnál is kötelező volt megadni ott telefonszámot (nem bírtam kikerülni, mikor a szobához csatlakoztam kérte)?
Illetve skype-on csak az egész képernyőt tudom csak megosztani? (teams-en lehet csak alkalmazást külön is, mint zoom-on).
Másik, mi a véleményetek, melyik a legjobb, vagy melyik miben jó/rossz? Skype, teams, zoom, (facebook, viber, signal) -
olloczky
senior tag
Hali!
Olyanra van-e lehetőség, hogy adott idő után a status-om általam meghatározottra változzon? Tehát pl délután 5 után, afk-nak mutasson.
szerk.: skype for business alkalmazás esetén
-
cigam
titán
A skype fel tudja venni a beszélgetést, de miért úgy veszi fel, hogy függőlegesen kettéosztja a képernyőt? Nem lehet úgy beállítani, hogy a hívott fél kameráját vegye csak 16:9-ben?
-
Okami68
csendes tag
Srácok, egy kis segítség kellene. Előre is köszönöm.
Adott egy Macbook Air 13-as, amire ma feltelepítettem a Skype progit. Minden pöpecül megy, kivéve a képernyő megosztási funkciót. Amikor azt szeretném, azt írja ki, hogy engedélyeznem kell a rendszer beállításoknál. A bibi, hogy engedélyezve van.
Többször ellenőriztem, vagy kétszer újra engedélyeztem, volt, hogy minden egyéb alkalmazásból kiléptem, az egész gépet újra indítottam - hiába.Van valakinek bármi ötlete, hogy mi a bánat lehet a gond?
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Arra van mód, hogy a konferencia/csoport hívásnál ha adott ember ki lép ne kelljen újra behívni vagy esetlegesen új csoportos hívást kezdeményezni?
Legjobban úgy tudnám leírni, mint a Disdcord chat szoba, ha van jogosultságom akkor /újra/be tudok lépni 1-2 kattintással. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok, nekem mért kell mind egyes gép újra indítás után bejelentkeznem a skype fiókomba. Korábban nem volt ez automatikus elindult és belépett. Most elindul de nem jelétkezik be.
-
ACE-
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Írsz a support-nak és leírod mi a pálya.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Erre valaki?
-
spileraaa
senior tag
skypeon meglehet valahol nézni hogy beleptek e rá más gépről vagy eszközről?
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
volt egy régi skype fiókom, amit valahogy össze tudtam kapcsolni a jelenlegi microsoft fiókommal.
Viszont most nem enged belépni, mert akar küldeni egy biztonsági kódot, de az e-mail amire küldené már rég nem él. Viszont nem enged beállítani másikat. És ami érdekes, hogy a skype-on belül a jelenleg is használt, jó e-mail címem van megadva, mégse arra akarja küldeni. (ezt akkor tudtam megnézni, amikor még be tudtam lépni)
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Yeffy
veterán
Udvozletem,
megprobalom feltenni itt is a kerdesemet, hatha tudtok ra valamit mondani.
Tippem szerint a funkcio a privat verzioban mar nem elerheto.Velemenyek?
udv
Yeff -
brd
nagyúr
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Arra legalább van megoldás. Legalábbis X előtt volt, ott nem tudom, hogy ezt is "felhasználó baráttá" tették-e, beállításfüggően egy idő után ne tudott zárni mindent, ha akarta a minden, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb. egy hétig túrtam én is a netet, aztán elengedtem.

csak mivel kb hetente 1x van megnyitva, nem volt kedvem megoldást keresni rá, ha van egyáltalán.
Tx