Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet állítani valahol a csengetés hangerejét?
Semmilyen hangbeállítás nincs azon kívül, hogy melyik hangszóró az alapértelmezett. -
De az a vicc, hogy azon a gépen van aktív ikon, ahol az új fiók van, a többi gépen nincs, amikor ezt az új fiókot akarnák hívni. Mást meg simán lehet hívni, azoknál ott van az ikon és lehet is beszélni velük, szóval a mikrofon beállításoknak nincs baja.
De közben megoldódott. Ami reggel a skype ikonra kattintva nem működött, az most megnyitotta a teamset egy böngészőben (ami egy vicc, amikor ott a telepített teams app...), és a böngészőben már be tudtam lépni az eddigi fiókba. Majd kijelentkeztem a teams appban az újonnan létrehozott fiókból, és bejelentkeztem a régi adataival, amit persze nem fogadott el először az e-mail címet megadva. De a felhasználónévvel már sikerült, és láss csodát, egyből működik a mikrofon is és lehet beszélni bárkivel (nem nyúltam a beállításokhoz).
-
Na kezd kicsit tele lenni a t@köm ezzel a Teamssel...
Az alapszitu az, hogy van 3 telephely, ami között eddig a skypeot használtuk, működött is szépen.
Ebből kettő átállt a teams-re, egy pedig simán maradt eddig skypon, de most megszűnt, és nem megy át teamsbe a fiók.
Úgy néz ki, hogy örökre elveszett, az adataival nem tudok belépni (azt mondja, hogy nincs ilyen fiók, pedig a többi teams-ben látom, csak ugye nem működik már).Na mindegy, csináltam egy új fiókot. Azzal viszont az van, hogy nincs hanghívás felé, csak szöveges chat.
Ki van szürkülve a telefon ikon:
A többi fióknál látszik:

Az új fióknál van telefon jel, de kb. 2 másodperc után megszakad a hívás, a hívott félnél ki sem csöng.
Mit és hol kellene állítani, hogy tudjunk beszélni is? -
Olyan app van-e skype és teams helyett, amihez nem kell a mobiltelefon regisztrációhoz, és működik is?
Eddig a Jami tűnne valamennyire használhatónak, de iszonyú halk, és nem lehet beállítani, hogy a csörgés a külső hangszórókon menjen, de a beszélgetés már a fejhallgatón hallatszon csak (van ilyen beállítása, de nem működik).
Signal, telegram, viber mind kér mobiltelefonos alkalmazást is, de az nem játszik, mert telephelyen belül van több pc, amik között beszélgetnénk, de okostelefon az csak egy van... -
válasz
Gizmo94
üzenetére
Az a baj a Whatsappal, hogy telefonra is telepíteni kell. Sajnos ez nem jó, mert a műhelyben és a másik telephelyen nincs is okostelefon, csak egy sima nyomógombos kis nokia, mert csak beszédre használjuk.
Nem baj, ha nem elterjedt, ha én használom a világon egyedül erre a három gépre, és működik, akkor nekem tökéletesen megfelel...
-
Ráadásul a műhelyben a másik gép, amin Win7 van, ott is frissíteni kellett, ott meg nem halkítja le a zenét mint eddig, ha hívás van. Katasztrófa ez a skype. Minek változtatnak rajta, ami működött eddig?
Van valami értelmes alternatíva helyette? Olyan kellene, amin ezek gond nélkül beállíthatóak, meg is jegyzi a beállításokat és egyszer beállítom, többé nem kell vele foglalkozni?
Video nem érdekel, csak hanghívásra használom, nem baj, ha nem elterjedt, mert csak 3 gép közötti kommunikációra használjuk három telephelyen, nincsenek külső kontaktok.Ja és csak PC-re. Android meg mobiltelefon nem kell, nem is akarom azokra telepíteni, regisztrálni stb.
-
-
-
Sziasztok!
Sajnos mostmár muszáj volt frissíteni a skype-ot, mert nem ment tovább a régi verzió.
Végül is használható, csak van egy kis gondja. A szitu az, hogy fejhallgató/mikrofon-on beszélek, viszont a csöngetés az külső hangszórókra van téve, be van állítva, hogy "csengetés további eszközön". Eddig gond nélkül ment is, de az új verzió valamiért nem jegyzi meg hosszú távon ezt a beállítást. Valamiért mindig visszaáll az alapértelmezettre, ami a külső hangszóró. Van hogy bírja 2 napig, van, hogy egyet, de előbb-utóbb valamiért elfelejti, amit beállítottam, és a beszélgetést is a külső hangszóróra teszi.
Mit lehet tenni, hogy "bebetonozzam" a beállítást, és ne változtassa meg? -
válasz
üzenetére
Win 8.1
Modern ui kizárva. Botrányosan néz ki egy 24"-os monitoron. Ráadásul közben megy tovább a munka, jó ez így az asztali verzióval...Tűzfalnak mi köze van ehhez? UPnP engedve van.
Korábbi verzióval nem volt ilyen hülyeség, és semmi más nem változott azon kívül, hogy frissítve lett a skype. -
Frissítettem a skype-ot, mert folyton lefagyott (mondjuk nem értem, hogy miért nem a legfrissebb volt fenn, mert be volt kapcsolva az automatikus frissítés, na mindegy...).
Viszont most olyat csinál, hogy ha hívni akarok valakit és rákattintok a hívás ikonra, akkor nem a hívás indul el, hanem kijön egy buborék, hogy "Skype hívás" vagy "Mobil hívása". Nem akarok mobilt hívni soha, úgy szeretném, hogy egyszerűen indítsa el a skype hívást, ne kelljen még külön kiválasztani.
-
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy a Win8 alatt ne a modern UI-s skype legyen, hanem ablakban fusson? Valami borzalom így teljes képernyőn...
Meg se beállításokat nem találok meg semmit sem. Például olyat lehet, hogy a partner ne a live id-met lássa, hanem amit én megadok? -
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de lehet úgy skypolni két gép között, hogy egy hálózaton vannak?
Tehát ugyanazt a routert használják a netelérésre, csak az egyik wifin van 100m-re egy másik lakásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest