Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Szia!
Én kaptam a fülest, és úgy vagyok vele, ha már van, miért ne használhatnám (ha működne...) erre is

Mindenesetre érdekes, hogy minden egyéb programmal gond nélkül használható (max csak egy beállítás kell), csak ezzel nem...
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni hátha valaki már belefutott ebbe, tudja mi a megoldás.
Egyes Bluetooth fejhallgatók (konkrét esetben JBL) nem kompatibilisek a Skype-al. Minden más kommunikációs vonal (pl messenger, Viber windows app, stb) gond nélkül használhat, de a Skype nem.
Utánaolvastam a dolgoknak, és nem egyedi a problémám
[link]
I'm sorry to hear that you're having issues with using your headphones with Skype. Sadly Skype does not work with our headphones. We are unsure why this is, however you would need to use another application such as Google Talk to use the T450BT for the purpose of making calls.Viszont egy ismerős említette, hogy régebben olvasott róla, hogy egy külön programmal, patch-el, dll cserével vagy valamilyen módon ezeket a füleseket is életre lehet kelteni Skype használatához.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Tudtok esetleg megoldást a dologra?
Köszönöm a segítséget

-
DGery
aktív tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szia!
Gondolom valamilyen céges meghívó pl állásinterjúhoz.
Ha kapott URL-t, akkor arra katt és a webes felületen keresztül minden reg nélkül fog tudni csatlakozni a konferenciahíváshoz. Nem kell hozzá külön app.Teams esetén csak a jelölt részre kell kattintani és csatlakozik a konferenciához
[kép]Skype esetén a webappot kell telepíteni (ehhez nem kell regisztrálni), majd a webappban a nevét megadni és csatlakozik is
[kép]Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- EAFC 26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung A17 mobiltelefon
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest