Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
válasz
Undoroid
üzenetére
Erről nem nagyon tudok nyilatkozni, mert eddig nem használtam. Nem is igazából tudom mit jelenthet az, hogy "felzabálja az erőforrást". Nyilván a RAM-ot használja, nálam most ha elindítom 500MB-ot (a 32GB-ból), de kb. semmi nincs még benne, mert sosem használtam, csak egy 2 fős csoportos csevegés.
De mondjuk a Messenger még szarabb, abban a kliens mégcsak tray ikonba sem rakható... Böngészőben praktikusabb futtatni. Meg ugye ahogy a Skype-ból, a Teams-ből is van "business" verzió. -
ACE-
addikt
válasz
TigerCat
üzenetére
Olyat már nem nagyon találsz, nálam szerintem Messenger lesz, mert akikkel a Skype-ot használtuk azoknak ez a legegyzserűbb, de nekem az utódja a Teams is bejön. Teams-nél talán nem is kell telószám, asszem oda az előzményeket is át lehet vinni majd, és a régi nevekkel bejelentkezni.
-
ACE-
addikt
válasz
PlatiaAmos
üzenetére
Windows 10 alatt nincs már ilyen, kis piros pötty jelzi, ha jött üzenet, még az ablak sem ugrik fel, szerintem is ez egy f@szság.
-
ACE-
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
Pedig a telefon pont azért közvetít úgy, ahogy leírtad, mert ott nem hallja a mikrofon a másik fél hangját... Lehet hogy valamelyik oldalon a mikrofon hangja behallatszik valamiért a hangkimenetbe, nincs elnémítva a mikrofon hangja. Nem értem igazából a leírásodat, próbáld ki simán Skype-Skype változatban hogy úgy milyen.
-
ACE-
addikt
válasz
Mexildos
üzenetére
A megoldás az, hogy a mikrofon ne "hallja" a másik fél beszédét. Nyilván a visszhang elkerülése végett amikor a másik fél beszél, akkor a mikrofont némítani kell. Erre pl. jó megoldás egy headset, vagy egy fejhallgató, hogy a Te mikrofonodba ne hallatszon a másik fél beszéde. Egyébként nincs rá megoldás a visszhang elkerülése miatt.
-
ACE-
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Írsz a support-nak és leírod mi a pálya.
-
ACE-
addikt
Lassan kezd megint olyan lenni a Skype mint régen, most lett megint osztott nézet...
-
ACE-
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Miért, mitől tartasz? Mit fog kezdeni a Skype a számoddal? Netán azt gondolod, hogy a Microsoft fog hívogatni, hogy vegyél Windows-t?
Le merném fogadni hogy a gmail-es címedhez párosítva van a telefonod... de ha nincs, akkor tuti ott figyel a telódon egy Google account, ami már rég ismeri az egész telefonkönyvedet... -
ACE-
addikt
Nem tudom reprodukálni a hibát. Nálam ha be van dugva a headset, és átállítom a beállításokban arra, akkor kilépés visszalépés után is azon marad. Próbáld meg azt, hogy (Windows 10) jobb gomb a hangerő ikonra, Hangok, majd ott a Lejátszás és a Felvétel fülön is alapértelmezettre állítod a fejhallgató eszközét, nálam bedugott headset-nél így van.
-
ACE-
addikt
Próbáld meg azt, hogy amikor be van dugva a fejhallgató, akkor a beállításokban állítsd be azt fix-re, majd lépj ki, és jelentkezz be újra. Lehet néha kihúzogatod, és akkor valamiért az új beállításokat rögzíti. A régebbi Skype-hoz valóban volt egy prioritás lista erre, de az újban ez hiányzik.
-
ACE-
addikt
válasz
joghurt
üzenetére
Akkor lassan mondom, hogy jobban érthető legyen. Ha kikapcsolod, amit mondtam, akkor elkezdhetsz mondatot, nyomhatsz Entert- és szépen dinamikusan nőni fog a hely, ahova beírod. Valóban felesleges üres helyek nem lesznek, de amint többet írsz mint egy sor, máris ki fogja tágítani a helyet.
-
ACE-
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem fogod tudni, jelszó nélkül nem tudsz semmit változtatni, e-mail nélkül nincs jelszó emlékeztető, szóval patt helyzet...
-
ACE-
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Csinál egy új reget és kész...
-
ACE-
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha megadtál adatokat annó a Freemail regisztációnál, és ezeket megadod a support-nak, akkor szerintem helyreállítják az e-mail címed. Valahogy igazolnod kell, hogy a tiéd volt. Emlékeztető e-mail, alternatív e-mail, vagy ha a személyes adataid stimmelnek, és a személyiddel igazolod, hogy az Te vagy. Szerintem így működhet.
-
ACE-
addikt
Nem értem miért trükközik mindenki a régi Skype installálással.
innen a kis lefelé nyíllal klasszikus Skype telepítést választva tökéletesen letölthető a régi Skype is... Én inkább ezt ajánlom, mint idegen oldalakról letöltést... -
ACE-
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Próbáld ki a Viber-t, Facebook messenger-t, ha azzal is szar akkor máshol lesz a gond.
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hosszan nyomod a felhasználót, majd profil megtekintése, és az alatt.
-
ACE-
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Egy másik oprendszertől nem lesz jobb a net, sem erősebb a gép...
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Másnál is úgy működik, hogy hiába olvasom el a Skype desktop alkalmazáson az üzeneteket, attól még az Android alkalmazásban az értesítés meg fog jelenni? Nem lehet ezt valahogy kiküszöbölni, hogy az android-os eszközön is olvasottnak jelölje, ezáltal törölje az értesítést?
-
ACE-
addikt
Gyerekek, Ti olvastok is vagy csak írtok?
Ez központi hiba, és itt: [link] írnak is róla részletesen. -
ACE-
addikt
Nem a Telekom hibája, nálam a web skype sem műkszik rendesen néhány napja, és a Desktop skype is szarakszik, nem tud kapcsolódni. Ma eddig jó. Ilyen esetben legalább valami közleményt kiadhatnának, hogy hibák tapasztalhatóak és a javítás folyamatban.
Na, most legalább ide már kiírták: Skype heartbeat
És elvileg el is hárították... -
ACE-
addikt
Másnál sem jelez a csoportüzenetekre az Android-os Skype, vagy én állítottam el valamit?
-
ACE-
addikt
Hát nekem a desktop progiban van olyan az adatvédelmi beállításokban, hogy "Az üzenetnapló megőrzése" és ott be lehet állítani hogy kézi törlésig, vagy hogy nincs naplózás... és törölni is lehet az üzenetnaplót. Lehet desktop-on is törölni kell ahhoz, hogy a mobil eszközről is törlődjön. Még sosem próbáltam.
-
ACE-
addikt
Valakinek van erre ötlete?
Van egy FullHD LED TV-m, nem okos, sima, videót tud lejátszani. Ezt akarnám használni Skype-ra. Van erre valami megoldás, hogy egy webkamerát hozzá kötve tudjam használni? Akár egy külön eszköz, ami kezeli a Skype-ot, és a TV-n csak a kép van. Adjatok erre tanácsot. Köszi. -
ACE-
addikt
Van egyenlegem, munkára használnám (külföldre telefonálnék) de nem tudom elrejteni a már benne lévő számomat. Hívásnál kiírja, de az a privát számom, nem szeretném ha megtudná ügyfél. Hogyan tudom elrejteni ezt a számot, hogy hívásnál ne írja ki?
-
ACE-
addikt
Nekem az Androidos Skype-ban hiába van beállítva hogy értesítsen új hívásról, vagy üzenetekről, nem értesít. Ha belépek a Skype-ba, akkor látom az üzeneteket, de nem jön értesítés, és hang róla, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondjuk a Messenger még szarabb, abban a kliens mégcsak tray ikonba sem rakható... Böngészőben praktikusabb futtatni. Meg ugye ahogy a Skype-ból, a Teams-ből is van "business" verzió.

Le merném fogadni hogy a gmail-es címedhez párosítva van a telefonod... de ha nincs, akkor tuti ott figyel a telódon egy Google account, ami már rég ismeri az egész telefonkönyvedet...