Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest