- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
már a postnál is hibásak a karakterek? akkor szvsz a memória mehetett tönkre... Ugyanezt produkálta nálam egy radeon 9200SE. Ha nem látszik semmi külsérelmi nyom a hűtőborda csere végett akkor vidd vissza ha garis még. Ha látszik hogy megpiszkáltad akkor nem bizti hogy kicserélik
[Szerkesztve] -
somé
őstag
''Eleinte(hűtőcsere után) normálisan működött.''
Tehát szerinted a hűtés cseréjével a kártya Bios-a lett tropa.Kizárt.Tedd vissza a gyári hűtést.Ha továbbra sem jó,akkor több mint valószínű,hogy valamelyik felületszerelt alkatrészt megsértettél,vagy éppen a GPU-t.(amíg nem nézed meg,nem tudhatod) -
vfo7
senior tag
Arra mindig kínosan ügyelek, hogy ne sarkazzam le, és szemmel legalábbis nem láttam semmi gondot. Egyvalamire tudok még tippelni, hogy ez egy többrétegű NYÁK, és hűtőcsere közben előfordul, hogy kismértékben meghajlik, aztán ha ott valamelyik belső fóliacsík megfeszül, akkor elszakadhat. De ez csak feltételezés, mert semmiféle külsérelmi nyom nincs a kártyán. Ezért gondoltam, hogy bios-gond lehet, de egyelőre még erről se tudtam meggyőződni, mert nem találtam Infineon-ramos biost, csak Samsungost meg Hynixeset.
-
vfo7
senior tag
Abból gondolom, hogy bios-hiba lehet, hogy eleinte normálisan működött, aztán egyszercsak elkezdett csíkozni, meg karaktereket téveszteni a gép bootscreen-jén. Semmit nem csináltam vele azon kívül, hogy a gyári bordát lecseréltem egy Zalmanra, és teljes mértékben szaxerűen jártam el.
-
Dufresne
addikt
-
vfo7
senior tag
-
vfo7
senior tag
Van egy Sapphire 9600 XT/256 MB VIVO kártyám, Infineon ramokkal. Valamilyen oknál fogva megsérült a biosa, és égen-földön nem találtam Infineon ramokhoz való biost. Ha a Hynix-ramost toltam fel rá, tök csíkos lett a kép, úgyhogy visszatettem a régit, amitől csak bizonyos képeknél színezi el a kontúrokat.
Help plz.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest