- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrik.Varga
tag
Ez valóban igaz, csak kódolásra elég egy 60-80e forintos monitor is.
Viszont videó vágásra, szerkesztésre, effektelésre, animáció készítésére, grafikai munkára, profi fotós retusálásra már mindez nagyon kevés. Manapság nincs már olyan, hogy valaki csak social postokat készít, ezért elég a sima rgb és társai, ezért kellene kicsit holisztikusabban tekinteni a piacra a gyártóknak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"A CRT-t kár idekeverni."
Ezt írtam én is.
"És ne feledd, a CRT időkben ha egy játék 60fps-el tudott menni, akkor te voltál a császár, a stabil 30 fps-nek már örültünk."
Kivéve, ha krumpliszintnél jobban Kvékeztél/CS-ztél, mert oda ugyanúgy kellett a fix 125/100 fps. UT-ban nem tudom, mennyi volt a kötelező, de értelemszerűen ugyanúgy három számjegyű.
Az egér sem harap úgy 60 Hz-en, szóval részemről a Baldur's Gate-ben is no thx. A Civ meg körökre osztott. Nyilván ott is idegesítő, de tényleges hátrány nem származik belőle.
-
negro
őstag
Mi valtozott? Amig regen a meret es az ezzel jaro nagyobb felbontas volt a magasabb arak oka ma kell a "parasztvakitas". Marketing. Valamivel el kell tudni adni a termeket. Anno a crt korszakban is max felbontasnal 60hz volt. 640x480-ban tudtak a monitorok 75-85-ot mondjuk. Megsem ezzel hirdettek. Nem volt jelentosege. Utana TFT a valalhatatlan tn+film -el szinten 60hz. En raadasul akkor pro mod toltam online fps-ket. Q3-UT, CS 1.0-1.6 majd DoD:S -os idokben clan tag, war-ok es erdekes sose volt ez gond. Most is csak 60-as van. (32" AOC 4K 10bit VA) A telom 120-as es persze es ha atvaltok kozvetlen akkor feltunik a scrollozasnal es mivel amit a 32 collos monitoron egyben olvasok azt telon 4 oldal... de ott is lapozol majd ugyanugy fixet nezel ergo ha 60 lenne sem erdekelne. Nem azt mondom amugy felesleges a 120hz mert erzekelheto, szemkimelobb tud lenni de ami mar e folott van 240-480 azt viszont annak tartom es blod dolognak azt aki ki fizet ezert felarat. Ha egy wide szemut, aki eskuszik 240 alatt nincs elet es leultetnek 10db (legyen 2-2db mindbol) 60/120/144/240/480-as kartonozott kepernyo elle, mondja meg melyik melyik a 60-at kiszurna persze de, hogy a tobbit bukna melyik abban biztos vagyok max statisztikai alapon talalna be. En hozzateszem szamtech boltan kivancsi voltam es egymasmelle teve megneztem egy 144 es 240-est de meg nem mondtam volna melyik melyik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Alkoholista nevelde
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest