- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Monitor hiba topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vlevi
nagyúr
válasz

Lord Amper

üzenetére
						Úgy van. Nekem 23" van berakva, doksi olvasáshoz. Próbáltam a 27-est is, de olyan magasra már nem látok fel

- 

Kansas
addikt
válasz

Lord Amper

üzenetére
						És abból táblázatkezelésnél, szövegszerkesztésnél(kódolásnál), vagy úgy általában irodai munkánál szerinted mennyi van?
A szabadonfutós scrollozást meg a 240Hz se teszi érdemben "élvezhetővé"...
Vagy milyen folyamatos mozgásra gondoltál irodai környezetben? - 

Sinesol
veterán
válasz

Lord Amper

üzenetére
						Mondjuk lehet van benne valami, én egyszer próbáltam ki 4-5 év alatt a pivot funkciót, gondoltam vertikális online manga olvasához ideális lehet, de a megszokott távolságból kicsit tényleg kényelmetlen volt olvasni, az asztal miatt meg nagyon nem tudtam hátra tolni. De ha direkt arra alakitom ki a setupot, mondjuk karral ugy rögzitem falra/plafonra kicsit messzebb, meg hátradőlök fotelben/székben, akkor el tudnám képzelni, hogy kényelmes, csak hát nem akartam teljes átalakitásba beleinvesztálni, csak hogy egy specifikus esetre jó legyen.

- 

PTM
aktív tag
válasz

Lord Amper

üzenetére
						Ez 550 x 481 x 58 mm, gyakorlatilag éppen olyan magas, mint egy 24"-os lenne álíltva.
(Vagy mint két 21"-os monitor lenne egymáson.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - SörcsaPH!
 - Kuponkunyeráló
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - World of Tanks - MMO
 - Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Víz- gáz- és fűtésszerelés
 - További aktív témák...

- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
 - 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
 - LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
 - LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
 - Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő