Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Synthwave #35 üzenetére
A CRT-t kár idekeverni. Ott a képet soronként rajzolta ki egy elektronágyú. Ezért volt szemkímélőbb a magas frissítési frekvencia. A mostani TFT képernyőknél teljesen irreleváns kérdés, kár idekeverni. És ne feledd, a CRT időkben ha egy játék 60fps-el tudott menni, akkor te voltál a császár, a stabil 30 fps-nek már örültünk.
A másik - én értem, hogy 120hz-en simább a scrollozás, mint 60hz-en. Csak engem pl. annyira nem érdekel.
Idő nagy részében szoftvert fejlesztek, betűket kell olvasni a képernyőn az idő 99%-ában, nem scrollozik semmi sehova, mert ha scrollozna, nem tudnám elolvasni. Viszont nagy felbontás (és ppi) = élesebb betűk, ez fontos szempont nekem.
Ha leülök játszani, akkor szintén - mennyivel jelentene nekem nagyobb játékélményt a civilization vagy a baldurs gate, ha 120hz-en látnám? Szerintem semennyivel.El tudom fogadni, hogy téged nagyon zavar a 60hz, de hidd el, másokat nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest