- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt nem tudom cimbora, viszont azt tudom, hogy nekem volt brocken és norwand is, és mind a két hűtő az én véleményem szerint egy kalap sz@r, mármint amekkora hype veszi körül ezeket a hűtőket. Ugyanezzel a megoldással 70-75 fokot is nyaldosta, egy ventivel meg beleszaladt a 90-be is linx alatt. Erről kép is van nekem valahol. Ezt a hűtési eredményt csak ezzel hűtővel lehet így elérni, nem tudom, hogy miért, talán a kialakítása miatt, a második venti szinte kiszippantja belőle a meleget, a "fő" meg azonnal hűti, nem tudom, de sok nagynevűt ezzel a megoldással nem csak, hogy megszorongat, de le is aláz. Ezt a megoldást a bátyám javasolta. köszönet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged