Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Stukker1987 #18077 üzenetére
A felfogatás szerintem bolondbiztos,azzal nincs gond (azért majd ránézek).Alig egy hónapja került a gépbe, mx-2 paszta van alatta,jó eséllyel az se lehet gond. A belső hőmérséklettel igazad lehet,mert nem refhűtéses az 560TI,így a vga melege a házban marad.Ennyit számítana?
Most tesztelgetem a 4GHz-et az auto tuning lehetőséggel és meglepődve tapasztalom,hogy így 1,16V-al Linx stabil,fix feszültség beállítása esetén meg nem.Most a legmelegebb mag csak 67 fokos,ami még mindig magas,de már 4 fokkal kevesebb,mint manuális tuning esetén. Vagy ennyire melegedős darabot fogtam volna ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Jövedelem
- Mit játszottál végig utoljára?
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest