Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
Sziasztok,
van egy Samsung NP350V5C-S04HU notebook 1000GB HDD-vel rajta gyári Windows 8-al(jogtiszta).Vásároltam hozzá egy Samsung 840 EVO 128GB SSD-t. Klónozással próbálkoztam a hozzá adott DVD-n lévő Samsung Migration programmal, de nem igazán sikerült, mert ha csak az SSD van a gépbe a bejelentkezésig sem jut el a gép csak fekete képernyőt kapok, de a ctrl+alt+del -re bejön a felhasznóváltás kijelentkezés stb kék ablak.Ezek után gondoltam, hogy valami USB-s vagy CD-s partíciókezelővel bootolok és úgy próbálom meg a klónozást vagy ha nem sikerülne egy usb-s külső DVD olvasóról vagy pendriveról telepítek win 8-at(vagy win 7-et) hiszen elvileg a bios tárolja a telepítőkulcsot, de még csak nem is érzékeli a külső eszközöket csak az SSD-t vagy ha berakom az optibaybe akkor a winyót.
A Biosba már kikapcsoltam a Secure bootot, az OS Mode Selectiont már UEFI OS, CSM OS, UEFI and Legacy mode-ba is próbáltam. A Boot device prioritybe se látom a külső eszközöket.
Ha valaki tudna jó megoldást különösen a külső eszközökről való Bootolásra azt megköszönném. Persze a célom az lenne, hogy a rendszer az SSD-ről fusson, de ha lehetne a winyón lévő Win8-at valahogy hide-olnám, (vésztataléknak) vagy, hogy a későbbiekben bármikor újra lehessen róla rakni a gépet. A winyón persze a win 8 miatt van egy rakás(6 db) partíció ebből uefi 500MB van egy hasonló 128MB,egy a win8, egy a saját adataim, és a samsung két recovery partíciója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest