Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Tudom-e állítani a felvétel minőségét a tv-ről?
Vagy mindig SD a minőség?Köszönettel.
-
Gaboman
nagyúr
válasz dethroner #93493 üzenetére
200W mélynyomó
220W közép
60W elsők
60W hátsókDe az összteljesítmény 500W-ra korlátozódik.
BBéci Más nem nézek hozzá majd egy Samsung 5.1 házimozit a régit meg elpasszolom.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
BBéci
legenda
-
dethroner
veterán
Ja, én is utána néztem és egyértelmű kuka, eljárt felette az idő.
DAC-ot megpótolva tényleg csak kevéssel vehető toshlink csatis bögreszett, pl amit én is használok már 8 éve A DVD részt el kell felejteni benne, de kihangosítani bőven megfelelő szerény elvárások mellett. Nem vájtfülhöz való, de azért sokkal minőségibb kevés pénzért, mint a tévé csipogók vagy egy hangprojector.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
BBéci
legenda
válasz Gaboman #93492 üzenetére
1997-98-ban vettem az első Pro Logicos házimozi erősítőmet, amit 2001 karácsonyára cseréltem le igazira, erre: [link] Szóval pontosan tudom, mit lehetett kapni akkoriban.
Az a konverter számodra pénzkidobás, mert csak kétcsatornás bemenet van a Panasonicon és a sokcsatornás filmhangok sztereó PCM-re dekódolását elvégzi a TV.
(#93493) dethroner
Rákerestem, olyan, amilyennek nevezted.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #93476 üzenetére
Köszi, ha aktuális lesz, akkor megpróbálkozom vele
(#93492) Gaboman És hangfalügyileg hogy néz ki az a házimozi? Mert ha valami kis siralmas csipogók vannak hozzá, akkor nem hiszem hogy érdemes egy viszonylag drága DAC-ot venni hozzá.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Pancsermeste
őstag
válasz sityupityu #93486 üzenetére
Drága jó kormányunk.. média törvény... csatornatörlés... samsung marketing, görbe kijelzők.... azt hiszem elég volt mára! Megyek aludni!
Remélem tényleg nem lesz rémálmom!-= Pancsermeste® =-
-
BBéci
legenda
válasz Gaboman #93484 üzenetére
Csak analóg sztereó bemenetekkel rendelkezik, tehát szívás. Vagy DAC-kal oldod meg, vagy kukázod azt a bögreszettet és beruházol valódi házimozi rendszerre, ami nem csak a nevében az.
Ezzel a szerkezettel nem tudsz a tévéből érkező Dolby Digital és DTS hangot megszólaltatni.A CRT tévéket a villogás miatt kellett távolról nézni, no meg az alacsony felbontás is azt kívánta.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
veterán
válasz Pancsermeste #93485 üzenetére
Nem hagyhattam ki, bocs.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Pancsermeste
őstag
-
Gaboman
nagyúr
Ezek a bemenetek vannak rajta.
Akkor nekem tűnik csak nagyon közelinek ezek a távolságok.cyanID
Nem akarom visszavetetni, bőven elég lesz amit ez a típus tud.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
cyanID
tag
válasz sityupityu #93482 üzenetére
Dehogyis, hiszen az ívelt tv "körbeöleli"
-
veterán
-
cyanID
tag
-
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Gaboman #93477 üzenetére
Ha van annak a Panasonic izének optikai bemenete, akkor meg tudja szólaltatni a TV SPDIF kimenetéről érkező hangot. Amennyiben olyan nincs rajta, akkor cucli.
Egy 55 colos tévé optimális nézési távolsága, full HD film esetén kb. 2,2 méter. [link]
-
Gaboman
nagyúr
válasz cyanID #93475 üzenetére
Beszéltem én is az Euronicses kollégákkal, ő is azt mondta hogy az 55 colos most 250000Ft.
Ahhoz már kell szoba is, egy 4.5x4 méteresbe nagynak érezném, túl közeliek.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
veterán
Ez a terület beállítás most, hogy mondod rémlik nekem is.
Ezzel most lehet, hogy segítettél pár embernek, hogy nyugodtan tudjanak aludni.dethroner Ne félj, nem rontasz el semmit. Megéri átállítani. Egy off-ot on-ra és szevasz.
Pár napja fel is tettem ide egy olcsó fülest ami tök jó a tévéhez.Itt van egy videó is, de ha akarod 5-6 pontban le is írom neked az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
cyanID
tag
Regen kovetem, sztem ez most kivalo ar:
249e ft 55J6300 Euronics
-
Gaboman
nagyúr
Panasonic HT500 5.1 házimozit hozzá tudom majd kötni?
Vagy ezt a típust nem fogja felismerni a TV?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #93470 üzenetére
A qrva anyjukat Van egy ősrégi am frekvenciás thomson fejhallgatóm, ami nem túl jól szuperál már egy ideje, és néha eszembe jut hogy kéne valami helyette. Bár évente max 2-3 alkalommal jönne jól, de se annyi pénz egy szar sami fejesért nem lennék hajlandó adni, se a szerviz menüben nem biztos hogy szeretnék ügyeskedni. Legfeljebb keresek valami infrás, vagy más rádiós megoldást.
-
romvi
csendes tag
válasz sityupityu #93464 üzenetére
Nem akartam beleszólni ebbe a vitába, de van törlés gomb csak Magyar o. nincs ezért a beállításokban területinek vagy belga vagy román és újra van törlés gomb. A hajlított képernyőről meg csak annyit, Pl. J6300 Eu-ban Curved, Amerikában sík legalábbis itt http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6300?uxtv=58da egy síkképernyős tv tesztelnek. Valószínű azon múlik, hogy adott ország márkaképviselete mit rendel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A BT alapból ki van kapcsolva!
Soundbar-t, fülest és billentyűzetet (only samsung) alapból lehet párosítani.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dethroner #93467 üzenetére
Ezeket a pár ezer forintos fejeseket nem! Úgy kellett külön bekapcsolni. Ha jól tudom a 30-40 ezer forintos samu fejeseket viszi alapból.
Pancsermeste Jó rendben. Elhiszem, hogy bosszant. Én meg nem foglalkozom vele. A lényeg, hogy tudjak rajta normálisan tévézni.
-
törölt tag
válasz sityupityu #93466 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a BT be van kapcsolva alapból. Soundbart is tudsz vele hozzá kapcsolni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz sityupityu #93464 üzenetére
Te most a technikai részét emelted ki, de nekem pont nem ez a lényeg, hanem a zavar és a bosszant szavak utáni dolgok.
-= Pancsermeste® =-
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #93466 üzenetére
Miért, alapból nem tudja ez a szar kezelni a BT fejest?
-
veterán
válasz #94529552 #93465 üzenetére
A BT-t nyugodtan átállíthatja, igen hasznos dolog. Ha BT fejhallgató mellett dönt akkor nem kell aranyáron vennie.
Ha valaki ésszel csinálja akkor nem jár szerintem semmi veszéllyel a szervizmenüben való matatás.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
törölt tag
válasz tupacamaru #93462 üzenetére
Az okosok szerint nem érdemes a szerviz menüben mászkálni, ha csak nem valami nagyon fontos, de inkább olvass vissza, hogy a keresőben miket írtak erről.
galaxys80 Ok, részemről lezárva (mert elnéző vagyok ), és bocs. -
veterán
válasz Pancsermeste #93455 üzenetére
Én nem csinálok ebből akkora problémát. Persze fura (nekem már nem), hogy nem lehet törölni, de pont, hogy nem érdekel annyira. Csatornaszerkesztő program és viszont látásra. Hogy ha havonta kéne megcsinálnom akkor sem verném a fejem a falba, de hát nem kell! Van aki ezzel szórakozik, hogy kétnaponta a csatornalistáját szerkesztgeti? Szerintem nincs. Idősebb embereknek akik nem boldogulnak a programmal meg segít a rokon vagy a szomszéd.
Ha meg van olyan aki úgy vesz tévét, hogy neki a csatornalista rendezés a legfőbb szempont akkor ott bajok vannak. És nem feltétlen a csatornarendezéssel.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
tupacamaru
veterán
válasz galaxys80 #93461 üzenetére
+1
És ha már itt vagyok akkor megkérdezem, hogy valaki nem gyűjtötte össze hogy H6400-on mit érdemes/lehet a szerviz menüben átállítani? Priviben is jöhet infó.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
galaxys80
veterán
Nem fejeznétek be az izmozást. Baromi unalmas már. Szerintem senki nem kiváncsi itt rá. Ez nem egy chatszoba.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93459 üzenetére
Baj, ha nem is tudod, hogy miket írtál:
Értem, ezek szerint te is folyamatosan azt csinálod, igaz?
Mivel folyamatosan minősítesz burkoltan. Mindenki tudja, te is, de csinálod folyamatosan!----
Érdekes, ez is változott
Valóban, azt hittem nincs lejjebb akkor, de te bizonyítottad, hogy van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Baj, ha nem is tudod, hogy miket írtál: mert valós adatokkal és infókkal úgysem tudsz szolgálni, ezáltal csak nyomatot te is..... Ennek a folytatása amit írtál, és minden további, ahol másokat minősítesz a fórumon az annak minősül. De ezt itt kb. mindenki tudja, de te még nem.
Érdekes, ez is változott , Flashget-et eddig még óvodásnak írtad.: "A felfogóképességről ( egy szó) inkább ne tarts kiselőadást, mert amit revansként felhoztál, az mind óvódás jellegű magyarázkodás!"
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93456 üzenetére
Egyelőre nem működik ez a funkció, tehát még mindig látom, hogy tudsz tovább süllyedni.
Adatok? Ilyenről szó sem volt, az infó meg az ép érv jelen esetben egyelőre ugyanaz lenne, amiről már rég lemondtam, mert olyan neked nincs.Személyeskedés és sértegetés, valamelyik hsz-be biztos beleálmodtad. Te tényleg azt hiszed, hogy van bármi olyan a válaszaidban, amivel egy kicsit komolyan vennélek? Nem azért, de hozzád képest Flashget egy igazi tárgyalópartner volt, még ha nem is értettem vele egyet, de te inkább dedósan irkálsz hülyeségeket.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pancsermeste #93455 üzenetére
A programok számozása azért nem lehetséges, mert a királyi tv-nek kell az elsőnek lenni. Ez teljesen nyilvánvaló, hogy ebben megegyeztek. Bár a BD lejátszókon még simán tudom ide-oda rakni csatornákat. Pl az RTL HD-t az M1 helyére, vagy éppen törölhető is onnét.
-
törölt tag
Ha te mondtad magadra, nincs ellenvetés. Ejha,
adatok és infókhelyett hirtelen ép érvekre váltottunk?! Na, végre rájöttél, hogy itt csak vélemények vannak, és nem is kell tovább ragozni. Ideje volt.
Aki prémiumnak tartja magát, az tudhatná, hogy ez nem az a hely, ahol személyeskedni és sértegetni kellene a többieket, akik nem értenek egyet vele.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
A csatorna szerkesztés/törlés problémáról:
Engem kifejezettem zavar (igen, a kép automatikus sötétedésénél is jobban), hogy egy egyszerű és ésszerű funkciót szándékosan megszüntetnek, vagy csak korlátoznak, az meg még ennél is jobban bosszant, hogy mindezt "külső nyomás hatására" hajtotta végre a Samsung. Még az E-manuálból se volt idejük kivenni, vagy beírni hogy "hülye magyar, te ne is próbálkozz a törléssel, neked azt nem lehet!"
A kedvencekbe szerkesztés az jó dolog, én is használom, viszont ezzel csak az a baj, hogy az egyes kedvenceknek nincs egyedi sorszámozása. Tehát, pl. a 'sport' kedvenceket sorba tudom rendezni, azt teszek bele, amit szeretnék, de megmarad az eredeti pr. száma, nem tudok tetszőleges sorszámot adni neki. (vagy legalább automatikusan sorszámozná 1-től egyesével a hozzáadás sorrendjében)-= Pancsermeste® =-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93452 üzenetére
Én senkinek nem szabom meg mit írhat, ebből is látszik mennyire tudtad értelmezni az egészet.
Viszont, ha nem értek vele egyet, akkor leírom az ellenvéleményem. Te tudsz ilyet, alátámasztva ép érvekkel, vagy továbbra is óvódás szinten tartod az eszmecserét?-------------
Várjuk csak... én vagyok balfasz, hisz prémiumos vagyok, ok mentél a kukába. Pápá ...
-
törölt tag
"Rosszul érintett, hogy Flashget mártírként levonult" Te elolvasod amit írsz?
Badarság, nagyon nagy tévedésben vagy, semmilyen módon nem érint, hogy itt van-e. Legalább utoljára még megmondta neked az igazat, pl.: Pedig téged értelmesnek tartottalak korábban.......
Ha nem is tetszik neked, de ez egy fórum, és nem te szabod meg, hogy ki mit írhat. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy te írsz baromságokat("terjesztesz olyat, amihez láthatólag fingod sincs"), és miért nem mutatsz adatokat, infókat? De nem teszem, mert semmi értelme, azt írsz ide ami jól esik neked, hisz te vagy most a TG (szerinted).
gyeniko -
gyeniko
őstag
válasz #94529552 #93448 üzenetére
Persze, hogy igazad van! Mindegyikük meg van győződve arról, hogy racionális döntést hoz (a saját nézőpontjából és adatai alapján). A helyzet pont ezért összetett, mert minden csapat egyszerre "van a pályán" (piacon), mindegyikük marketingje hatással van a piacra, ezért semelyikük nem tudja torzulás mentesen átvinni az akaratát. Mint a fociban: a baj mindig az, hogy az ellenfél csapata mást szeretne, mint a miénk, ezért nem szeretnének hagyni győzni, és hiába tud a csatárunk pontosan kapura lőni, ezek az "istenadta"-k, belevetődnek a labda útjába, meg fellöknek, stb. Szeletelik a piacot, miközben a kutatás-fejlesztés iszonyat pénzeket emészt fel, a nyereségességhez óriási darabszámokban kell(ene) értékesíteniük. Ami közös bennük az mindenéppen az, hogy iszonyatos kényszerrel próbálják a piacot növelni, ezért bővül a választék, ezért jönnek az újabb és újabb a ficsőr-ök, 2D-3D-smart-sík-íves, 2.1 hang, miracast, NCF, mittudomén még mik. Ezzel együtt, hiába nő a piac, vannak, akik egyre kisebb darabszámban értékesítenek. Egyeseknek sikerül nyereségesnek maradni, másoknak nem. Akiknek nem, azok eladják a veszteséges részlegüket, összeolvadnak, stb.
A Samsung azért jó példa, mert a jelenlegi legerősebb szereplője ennek a piacnak, ezért nem mondhatunk mást, mint hogy az élet az Ő döntéseiket igazolja (eddig). Nyilvánvaló, hogy nekik is vannak rossz döntéseik, de a piaci pozíciójuk azt bizonyítja, hogy sokkal több lehetett a jó döntésük, mint a rossz. Ráadásul igen hosszú a likviditásuk, az esetleges rossz döntések okozta "kátyúkon" úgy robognak keresztül, hogy az "utasaik" ebből nem érzékelnek semmit.
Az nyilvánvaló axióma, hogy nem egy 10 milliós szegényecske ország néhányszáz fős fórumozó csapata fogja érzékelhetően befolyásolni a nagy gyártók irányait.
Kis pimasz megjegyzés: arra volnék kíváncsi, hogy az itteni okos(kodó) "megmondó emberek" mit tennének, ha hirtelen odakormányoznák őket a Samsung vezetői székébe és felelősséget kellene vállalniuk a részvényeseikért? Először nyilván öngyilkosok lennének, de utána hogyan folytatnák? No, akkor lenne hirtelen nagy csend... Pedig nekik nem kellene kitalálniuk semmit, csak jóvá kellene hagyniuk/el kellene utasítaniuk részletesen kidolgozott javaslatokat.
El tudjátok képzelni, hogy pl. mekkora cseszekedés, vita, stb. előzhette meg azt a döntést, hogy átmenetileg felhagynak az OLED gyártásával? Hogy rezeghetnek a lábak a marketingen és a menedzsmentben? Ugyanez pont fordítva az LG-nél? Mert mind a 2 gigásznál tengernyi elemzés és adat halmaz ismeretében jutottak pont ellentétes döntésre. Melyiknek lesz igaza?Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
dethroner
veterán
Tyű, hogy itt mennyire paprikás ma a hangulat. És én meg be sem szállok a szájkaratéba?
Mi van, fronthatás, kedves fórumtársak?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93448 üzenetére
Jah, értem. Rosszul érintett, hogy Flashget mártírként levonult, most értelmetlen kérdésekkel, akarsz te is engem cáfolni, miközben átveszed a másik frankó és egyben "már nem tudok mit írni" baromságait. Ha már a felfogóképességem kritizálta, igen, legalább helyesen írja le.
De még mindig nem válaszoltál, hogy miért terjesztesz olyat, amihez láthatólag fingod sincs?
Tudod mit, nem is érdekel, mert valós adatokkal és infókkal úgysem tudsz szolgálni, ezáltal csak nyomatot te is a béka segge alatt lévő, illetve nem lévő hozzáértésedet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a katyvasz amit te írkálsz. Az előbb Flashget is megmondta: te aki hol Grétsyt játszik hol Samsung fejlesztő mérnököt (de min. pr-ost Igaza van.
gyeniko Nem akarok vitázni, mert a legtöbb véleményeddel egyetértettem itt a fórumon eddig, csak egy dolog amit átgondolnék a helyedben: Szted mindig racionális döntést hoznak a gyártók?
"komoly felmérések, statisztikák készítése és elemzése előzik meg ezeket a döntéseket."
Hát, igen, biztos a tucat japán gyártó is ilyen felelős döntések következtében bukott meg(sajnos a megmaradtak is csak kínlódnak), és tűnt el a süllyesztőben, mert így tettek, ahogy mondod. -
veterán
Ezzel a szemüveg nélküli 3D-vel mi a helyzet? Egyszer lesz belőle valami?
Különböző technológiákról, kísérletekről lehet ugyan olvasni, de hát ez kevés.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93443 üzenetére
Biztos vicces kedvedben vagy, mert ha nem, akkor én is segítek!
Nem ez a látszat, hogy ők döntenek, te meg eszi vagy nem eszi, nem kap mást alapon választhatsz?
Ez itt egy értelmes mondat lenne, végül kérdés, majd válasz is, vagy micsoda? Talán az, de...
Tulajdonképpen, annyira nem számít és biztos viccesen akartál írni frappánsat, végül egy katyvasz lett belőle, de nem térek ki a válasz elől, azt írtam, hogy nálam megbukott a 3D és valószínűleg nagy százalékban a legtöbb embernél is így van, ha már a Samsung kiveszi ezt az opciót. Ha valami sikeres, ergo mindenki elélvezne a 3D gondolatától is, akkor a Samsung nem venné ki, hanem továbbfejlesztené és olyan árat kérne érte, amilyet csak akar. Mi a francot rugózol még mindig a sík képernyőn?Viszont, te olyat írtál, amit csak a vágott szeműek jelenthetnek ki egy nagyon védett épületben, egy ovális asztal környékén, ezért kérdeztem, hogy honnan a csából veszed az infódat és írsz le olyat, amit egyelőre csak te tudsz egyedül...
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
-
gyeniko
őstag
válasz #94529552 #93438 üzenetére
Szerinted mennyire életszerű, hogy a vérprofi multi hasraütés-szerűen dönt arról, hogy mit gyártson? Legyél egészen nyugodt abban, hogy komoly felmérések, statisztikák készítése és elemzése előzik meg ezeket a döntéseket. A smart funkciók használatával kapcsolatos szokásokat a legkönnyebb mérni: a készülék adatot szolgáltat arról, hogy melyik alkalmazásra hányszor kattintanak és mennyi ideig használják, stb. Abban is biztos vagyok, hogy ezt legalább régiónként, de lehet, hogy országonként összesítik.
"Számít egyáltalán, hogy az emberek nagy része nem szeretne íveltet?"
Nem bántásként mondom, de ez a fórum messze nem reprezentálja a valódi vevőkört, ezért az itt olvasható véleményekből az égvilágon semmilyen, a gyártók részére használható következtetést nem lehet levonni (sőt!). Nagy összegben mernék fogadni, hogy a gyártók abszolút sikerrel terelik a vevőket a kívánt irányba, ezért soha nem fogsz olyan statisztikát látni, hogy a sík képernyős készülékek eladási aránya nagyobb mértékben nő, mint az ívelteké. Sokkal inkább azt fogod látni, hogy az ívelteké nő, a sík képernyőké pedig csökken.
Ha a Te véleményed volna igaz, akkor valamelyik nagyon okos gyártó (ezek szerint nem dél-koreai) erre bizonyára rájönne, ezért kizárólag a sík képernyők gyártására gyúrna és ezzel "lekaszálná" a piacot.Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
törölt tag
Kérdés vagy válasz; Ezt nem tudod eldönteni? Jó, segítek.
Te magad eldöntötted, hogy a 3D megbukott, mert a Samsung hanyagolja. Mivel az egyenes kijelzőt is hanyagolja, vagyis egyre inkább az íveltre vált, ezért kérdeztem a véleményedet az előbb, hogy akkor megbukott-e ez is, de kerülöd a választ.
Pár hsz-szel korábban azt olvastam, hogy talán te vagy a belső ember a samunál: Samsung fejlesztő mérnök. -
veterán
Igen, papíron a duplája a felbontás, viszont ebből a valóságban közel sem lehet annyi különbséget látni! Legalább is azon a tévén amin mi próbáltuk. De ezzel együtt azt is mindig leírtam, hogy ne legyen vita belőle, hogy elképzelhető, hogy egy jobb tévén más eredmény lett volna. És csak ismételni tudom önmagam, hogy 3D-nél itt a fórumon sokan hasonló eredményeket tapasztaltak ezzel kapcsolatban. Sajnos.
Nem írhatok mást mint amit láttam.
Pedig sima FHD anyagnál én is érzékeny vagyok a felbontásra, csak hát ott látni is a különbséget. A legtöbb esetben.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz sityupityu #93439 üzenetére
Felbontásban tényleg elenyésző a különbség, csupán az egyik duplája a másiknak.
Fogalmam sincs, hogy ez nektek miért nem tűnt fel, de nem is érdekes, elfogadom a véleményedet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93438 üzenetére
Már nem tudom miről van szó, most kérdezel tőlem, vagy válaszolsz? Vagy mind a kettő?
Nem írtam olyat, hogy a sík megbukott, ezt már csak te erőlteted, én csak arra vagyok kíváncsi, honnét vannak ezek a kimondottan belső információk? Mármint, hogy mi alapján dönt így a Samsung?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Flashget #93426 üzenetére
"a 3D kapcsán konkrétan leírták, hogy a lényegében felezett felbontású mkv meg az 50GB-os iso gyári 3D között semmi különbség sőt jobb."
Te most mi a bánatról beszélsz? Ki írt itt ilyeneket? Én nem és más sem!
Egy szóval nem mondtam soha hogy jobb lenne a felezett mkv! Annyit írtam, hogy a várva várt nagy "látványorgia" a felbontás terén baromira elmaradt amit többek között pont Te emlegetsz egyfolytában. Csak most már legalább nem tudod hozzátenni azt, hogy olyan alkot véleményt aki az életben nem próbált még külső 3D lejátszót 50GB-os ISO-val kombinálva.
Csak azt írtam le amit a párom, én, a nővérem és a sógorom együtt tapasztaltunk. De lehet, hogy nagyon benéztünk valamit mind a négyen. De érdekes módon amikor ezt leírtam legelőször, már akkor is itt többen alátámasztották mindezt.
És Te kedvedért én biztos, hogy nem fogom megváltoztatni azt a véleményemet, amit használati tapasztalat támaszt alá csak azért, mert Te nem értesz vele egyet.Tehát akkor még egyszer leírom a kedvedért:
Igen, jobb nézni egy külső 3D lejátszóról 50GB-os 3D anyagot mint felezett 3D mkv-t a tévé saját lejátszójáról! Eddig érthető! De FELBONTÁSBAN a 3D-nél valamiért igen elenyésző a különbség egy jó minőségű felezett mkv anyag kontra 50GB-os ISO között mint amit várna az ember az itt beharangozottak alapján.
Ennél érthetőbben sajnos nem tudom leírni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #94529552 #93436 üzenetére
Igen, kimaradt az első mondatból a nálam, A baráti körömben sok embernek nincs szüksége rá.
Tehát a 3D nálam tuti megbukott már régóta, felőlem aztán meg is szűnhet teljesen. Hogy most miért és mi miatt döntöttek úgy, hogy kikerül belőle, azt te sem tudhatod! Ha kikerül belőle, az valószínűleg azért van, mert a többséget nem érdekli.Új irányvonal?
Szerk:
Ez egy elég furcsa kijelentés...csak egyszerűen így döntöttek a Samu vezetőségben, ha tetszik, ha nem...
Tudsz valamit biztosan, vagy csak hasra ütésszerűen ez jött?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tévedésben vagy. Ha a 3D
megbukott, mint ahogy te gondolod, akkor ezek szerint az egyenes kijelző isbukott, mert egyre több ívelt tévét gyárt a Samsung. Holott nem bukott meg egyik sem, csak egyszerűen így döntöttek a Samu vezetőségben, hogy most más az irányvonal, ha tetszik a felhasználóknak, ha nem. Idén már kb. 40% lesz a görbe kijelzők aránya, az pedig már nem semmi mennyiség. -
szparista1
csendes tag
köszi a választ marad akkor a külső hdd megoldás. lehet megpróbálkozok akkor egy android tv vel, azt olvastam hogy a kezdeti elkapkodott megjelenése után már a frissítések eléggé javítottak rajtuk. sony android védelmében annyit hozzátennék, hogy google play böl bármely kodek letölthető, és ezáltal bármely mókolt formátum lejátszható, sőt még igényesebb lejátszókhoz juthatunk a gyárihoz képest.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
RudY
addikt
Mindeközben, szép csendesen, a Samsung az új modellekből már teljesen kihagyja a 3D funkciót...valószínűleg a többi gyártó is követni fogja őket (kivéve a kínaiak).
-
apszi
őstag
válasz Gaboman #93384 üzenetére
Nézd, én nem vagyok orvos, és gyermekem sincs, és bogarat sem szeretnék a füledbe ültetni (ok, egy picit ), de nekem, és ez teljesen személyes vélemény, nem érne meg a 3D egy későbbi komoly neurológiai, vagy egyéb, a szemekkel kapcsolatos problémát, annyi ilyet nézhetnek majd még. Keresztfiamnak (5 éves) pontosan eme indíttatásból nincs általam tudomására hozva, hogy ilyen létezik nálunk. Bár lüke sógorom, minden intelmem ellenére a nem rég vett LG tévéjén mutogatta neki, de "szerencsére" 5 perc után azt mondta a gyerkőc, hogy köszöni szépen, de neki ez nem kell (fájt a feje, szédült). És ahogy Mflex is írta, teljesen felesleges neked tesztelgetned a már kialakult felnőtt idegrendszereddel, hogy jó e, vagy sem...még egy másik felnőtt sem fog úgy reagálni rá, ahogy te. A döntés a tiéd, de én NEM kockáztatnék... (boccs az okoskodásért, de muszály voltam ezt leírni)
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Nyilván tudom, hogy nem a Samsung hibája, hogy a szolgáltató nem engedi a csatorna lista szerkesztését a saját dobozán. Arra világítottam rá, hogy minimum 4 éve mióta UPCD van itthon, azóta biztos nem rendeztem csatornát (még kedvenceket sem), de még előtte sem, úgyhogy pár évet még nyugodtan hozzá lehet adni. Úgyhogy engem személy szerint abszolút hidegen hagy a H6400 vagy a másik, régi Samsungom esetleges csatorna rendezési hiányossága/bonyolultsága. És szerintem nem én vagyok az egyetlen az országban, aki csak előfizet és "nézi" azt amit kap. Nekik szintén nem fog hiányozni. Azt a 8-10 csatornát, amit úgymond rendszeresen nézek, rövid időn belül meg lehet jegyezni hol van. Meg különben is az EPG-t lapozom, hogy van-e valami nézhető és ott egyből oda is lehet kapcsolni, tehát megint csak felesleges nekem a csatornarendezés. Egyáltalán nem bántam meg, hogy itteni javaslatra H6400-at vettem. (A másik lehetőség egy 42" LB650v LG lett volna, de élőben a samsungnak jobban tetszett a képe + az aktív 3D miatt is erre hajlottam.)
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #93426 üzenetére
Aha, értem, most meg mártírt csinálsz magadból, mert az ép érvek, amik idáig sem voltak, teljesen elfogytak.
Konkrétan, ha valaki hülyeségeket beszél és van ellenvélemény, az viselje el. Ezért nevezik fórumnak! Én is elviselném, de amiket felhoztál csak magyarázkodás volt, ráadásul a végén a felfogásom kérdőjelezted meg, ami már ugye személyeskedés. Ha mész, ha nem, nem tud érdekelni. Nyugodtan írjál a jövőben is, mert eddig is sokat segítettél és ezt senki nem kérdőjelezte meg, csak legyen értelme. Ha meg nincs és van revans, el kell viselni, vagy kell jobbat írni helyette. Ha engem bárki meggyőz, hogy a törlés opció hiánya a H6400 legnagyobb hibája, mindenkitől ELNÉZÉST KÉREK!Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Egyébként már a jó múltkor is elgondolkoztam azon, hogy mit keresek itt egy olyan topicban ahol a 3D kapcsán konkrétan leírták, hogy a lényegében felezett felbontású mkv meg az 50GB-os iso gyári 3D között semmi különbség sőt jobb. Ez olyan blődség, mintha én elkezdeném bizonygatni mennyire jó az 50K-s soundbarom szemben egy korrekt fél millás 5.1 hangrendszerrel. Sőt ha jobban bele gondolok ebből is csak hang jön ki, meg abból is mi a francnak költsek rá annyit ugyanott vagyok élményben.
Aztán itt vagy te aki hol Grétsyt játszik hol Samsung fejlesztő mérnököt (de min. pr-ost) én meg itt vagyok az elavult F szériás tévémmel a nevetséges indokaimmal az elvárásaimmal ami a DTV korszakban alap lenne egy tévénél. Pedig téged értelmesnek tartottalak korábban...Régi nickek se nagyon írnak már (lehet rég lecserélték a samsungot másra)
Levonva a konzekvenciát belátom én lettem a fölösleges itt, ezért visszahúzódok a háttérbe, aki még igényt tart a segítségemre megtud keresni priviben.Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az, hogy box-on nem tudsz csatornát rendezni, az nem a Samsung sara.
Mediacard-ot használok, az egyik kedvencekbe beleraktam az összes HD csatornát, 26, vagy mennyi, most nem tudom pontosan, azóta nagyon nem is kapcsolok máshova, kb 10 perc volt ez a művelet.
De félóra alatt a tévén bármilyen rendezést meglehet csinálni. Nyilván meg kell tanulni.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Amúgy csak én használom Settopbox-szal a tv-t? Mert kb 2012 óta UPCD előfizető vagyok, az ő boxukat használom, ahol nem engednek csatornát rendezni. De előtte se volt jellemző, hogy csatornalistát szerkesztgessek, se magamnak, se anyámnak.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #93422 üzenetére
A felfogóképességről ( egy szó) inkább ne tarts kiselőadást, mert amit revansként felhoztál, az mind óvódás jellegű magyarázkodás! Egy normális érv nem volt benne.
Belementél megint egy olyan hülyeségbe amiről szó sem volt, és amihez, mint már többször is kiderült, vajmi kevés hozzáértésed van.
Igen, valóban a YT app az a probléma, amiről írtam, (most másba nem tudsz belekapaszkodni?) de csak ennyit tudsz felhozni és erről sem tudnál, ha nem véstem volna ide be, hogy ez a megoldás, de ismétlem, erről sem volt szó!
Tovább ne "okosíts" engem, mert nem megy ez neked!különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember
Van-e valaki itt a topikban, aki ebből arra következtet, hogy nem saját magáról van szó elsősorban, hanem más embereket nevez meg totális idiótáknak? Nyilván az én felfogásom gáz, ha ennyire elértettem ezt az egyértelmű célzást.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
akkor én tévedtem, hogy a samsung eljutott 5 év után arra a szintre ahol már 2011-ben a digitális televíziózás korában kellett volna, amit más gyártó 20-25 évvel korábban megoldott már. Én kérek elnézést a félre tájékoztatásért.
Azt meg te ne beszéld félre pont a H6400 kapcsán, hogy minden jó..nálad a yt appal kell baszakodni a másiknak meg mással miközben ugyanaz a tv még sem egyformán működik.
Neked nem fontos másik 5 embernek meg az.Ha neked 4 óra kell a tévén keresztüli átrendezéshez, akkor nincs miről beszélnünk! Rendezgesd a csatornáidat, ahogy akarod. [Félrebeszélés...]
úgy látom nehéz a felfogó képességed..nem nekem kell 4 óra, hanem mindenkinek aki itt kérdezete mi a megoldás rá ennek elkerülésére...megnéztem volt 1db beírásod 2011-ben és a következő 2015-ben. Olvassál a kettő között vissza akkor nem írnál ilyeneket főleg nem agresszív kismalac stílusban.
Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #93420 üzenetére
De pontosan abból indulok ki, mert H6400 van nekem is és erről van szó, mert azt rendelt a srác, vagy hirtelen más típus került előtérbe nálad? És nyilván felhozom a másikat, amin meg van, mégis milyen összehasonlítási alapom legyen, ha nem ez a kettő az én igényeimnek?
-------------------------Már megint magyarázkodsz a semmiről! De...
Ha neked 4 óra kell a tévén keresztüli átrendezéshez, akkor nincs miről beszélnünk! Rendezgesd a csatornáidat, ahogy akarod. [Félrebeszélés...]Más gyártó tévéje érdekes mód nem így tesz, de hát ez is biztos "f@szság" szerinted.
Igen az, mert ez nem probléma, van valóban más sok kiakasztó dolog, amit művel a Samsung marketing téren, de ez nem az, attól függetlenül, hogy egy Sony-n, vagy másik tévén van törlési lehetőség a menüben!
PS: Egyébként meg az e-manual-ban, kimondottan gyogyósnak is megérthető, már-már seggkinyalás művészete alapján van leírva, hogy csatornarendezésnél mit és hogyan kell végrehajtani. Meg minden más is. El kell olvasni és megtanulni.
Összefoglalva egy idős házaspár fiatal segítsége nélkül csupa szopás a samsung tv...
Mert egy Sony-t, van Panasonic-ot, vagy bármi mást azonnal beállítottak volna, ugye? Volt Sony tévém, semmivel sem könnyebb, vagy nehezebb rajta bármit állítani, mint bármelyik másikon. Ha Samsung-on nem megy, semelyiken nem megy. Anyámék sem tudták beállítani a nagy LG tv-jüket holott pontosan leírja pontról, pontra, hogy mit kell csinálni. Idősek, nem értnek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Miért nincs csatornarendezés?
Ne abból indulj ki a te tévéd milyen, rengetegen vagyunk akiknek a csatorna rendezéshez szükség van egy penre,pc-re és samsung chanel editre (korábbi évjarat mint H széria), különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember. nem tudom mióta írsz ide, de ha ezeket nem láttad akkor keress vissza rá korábbi évekre. Évenként meg nem cseréli le az ember a tévéjét.
A H6400 képminőségben szétgyalázza azt a crt-t, de minden más tv is, minőségi FHD tartalom esetén.
Nem tudom ezt miért írtad...Törléssel nem nekem van gondom, de másoknak igen.
Nem én variálok a csatornákkal, hanem a szolgáltatóm.
Ja és ha berak egy új csatornát a samsung tv nem jelzi fórumról kell megtudnom ha kézzel rakom be szanaszét dobálja az azon muxon lévő csatornákat. Király lehet rendezni megint.
Más gyártó tévéje érdekes mód nem így tesz, de hát ez is biztos "f@szság" szerinted.Összefoglalva egy idős házaspár fiatal segítsége nélkül csupa szopás a samsung tv, ha csatorna rendezésról, hangolásról van szó nincs nete nem is tudja meg ha új csatorna jelenik meg. Persze tudom ez mind f@szság és felesleges rinya...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #93417 üzenetére
Miért nincs csatornarendezés? Bármit lehet csinálni, bármit...a tv-én keresztül is, pc program is felesleges hozzá.
Mi ez a törlés f@szság már megint? Egyszerűen kell csinálni egy kedvenceket, amiből van 5 és ki kell belőle hagyni, amit nem akarsz. Mitől jobb egy tetves csatornatörlő gomb a menüben, valaki árulja már el!Ha az ott megjelenik, akkor a H6400-as tulajok el fognak majd élvezni?
Szervesen hozzátartozik, persze...
Egyszer beállítottam a fent leírtak alapján, elmentettem és ennyi, 3 másodperc visszaállítani, vagy te állandóan csatornákat rendezgetsz?
A H6400 képminőségben szétgyalázza azt a crt-t, de minden más tv is, minőségi FHD tartalom esetén.
Ez a lényeg, nem az, hogy a nincsen törlésgomb! A HU7500-on van, mégsem használom, mert ugyanazt csináltam, mint a H6400 esetében.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Gaboman #93416 üzenetére
Mert eddig csak te írtad Panasonic CRT-ről váltasz De ha megnézed a J szériával szemben még mindig a H6400-at ajánlják és az sem lehet véletlen, hogy a gyártó viszonteladóinál is, a H széria kiadását követően a következő év karácsonyakor lehetett vásárolni. Ilyen korábban sosem fordult elő egy aktuális (J széria) szemben 2011-ig visszamenőleg.
2012-ben miután a 13 éves Pana elromlott a javítás 30K lett volna az új tv vásárlása mellett döntöttünk...de akkor még volt egy D6500-as tévéje a samsungnak...de már annál előjött ez a fogyatékossága a gyártónak. Viszont a képe az baromi szép volt az utána kiadott középkategória FHD tévéihez viszonyítva.
Én nem a képre írtam, hogy csalódás ér egy CRT után a LED képpel, hanem az olyan dolgokra amik szervesen hozzátartoznak a tévézéshez és megszoktál egy Panánál. Samsung csak a pr-ra gyúr meg a smartra, mert nem tartja fontosnak a csatornalista rendezést pl. (legújabban tévén nem lehet törölni csatornát ha valaki nem tart igényt rá valamelyik szuper fw hatására így marad a pen/pc/progi történet) és több olyan dolgot sem tud amit kellene. Ezek nem nagy dolgok, de a hiányuk éppen elég fejfájást tud okozni..anyámnak is 12-13 éves már a Samsung CRT tévéje az masszívan elmarad funkciókban, kezelhetőségben,hangolásban 20 évvel az akkori Panasonictól.
Nálam nincs kizárva, hogy a következő tv ismét Pana lesz, ha a samsung ilyen ütemben fejleszti önmagát vissza meg veszi el a szolgáltatásait amikért pénzt kért.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Gaboman #93403 üzenetére
Panasonicról, Panasonicra válts, mert súlyos csalódások fognak érni a koreai mérnökök hozzáállását illetően ami a csatornarendezést illeti és egyébb olyan másodlagos funkciókat amiket megszoktál már. Mióta leálltak a Plazmával rányomultak az LCD-re én elöbb ott néznék szét mit lehet venni. Koreaikat a smartos hülyeségek vonzzák minden más csak másodlagos.
Jelenleg ha leakarnám cserélni a mostani tévémet vagy Panasonic vagy Sony lenne a befutó nálam, de semmi esetre sem J szériás samu.Realme GT Master Edition
-
Imi1981
veterán
válasz sityupityu #93412 üzenetére
Ilyen 3D természetfilm címeket tudnátok küldeni akár privátban?Nagyon szeretem a természet filmeket és egyszer láttam egy nagyon brutál pár perces 3d természetfilmet(halakról) youtubeon , nagyon jó volt.Igazából a nagymacskák érdekelnek de gondolom azoknál nem látszik olyan jól a 3D.
-
veterán
válasz dethroner #93409 üzenetére
Minket azért meglepett ez a dolog. Pedig nem ültünk mi sem messze. Én, amikor nálunk vacakoltam vele kb 1 méterre bámultam a 48 colos képet, előtte a nővéreméknél (elméletileg nekik kellett a lejátszó) max 1,5 méterre lehettünk az 55 colos tévétől.
(#93401) nlpK Szerintem nem csak a kinyúlós jelenetektől lesz jó egy 3D film. Nálam egy jó mélységérzet legalább akkorát dob az élményen.
Viszont a természetfilmek szerintem is kiemelkedően jók.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz dethroner #93409 üzenetére
E pillanatban éppen "kölcsönzés" alatt áll egy film, 1080p, 11 GB és bőven jó lesz, mert egyszer nézős vígjáték. Viszont ami a kedvencem (pl. Furious7), az csak remux lehet, HD hangsávval.
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #93408 üzenetére
Az hogy a kisebb felbontás nem vehető vészesen észre már többször előjött nálam is. Van hogy nem mainstream filmet keresek a neten, és nem található meg bd50-es iso-ban, csak valami 720p 8GB környéki mkv-ban. Mindig arra készülök hogy nagyon gyenge lesz a kép, de mindig nagyon kellemesen csalódom. Sőt, sokszor meg nem mondanám hogy nem FHD. Pedig nem egy 32 colos tévét nézek 6 méterről. Szóval nem kicsit van túlhájpolva ez a felbontási őrület, épp ezért belegondolni sem merek hogy mennyire lehet felesleges egy 4K kijelző normál használatra.
-
veterán
válasz Flashget #93393 üzenetére
Közel sem mindegyik mkv 3D szellemképes! Ráadásul 50GB-os ISO-nál is lehet szellemképes anyag. Igaz, amíg nálam volt a 3D lejátszó én ezt nem tapasztaltam, de itt többen is írták.
A felezett 3D kontra FHD 3D felbontásról meg már a múltkor leírtam az én tapasztalatomat(csalódásomat). Pedig a felbontásra én is érzékeny vagyok és a szemem is jó. Ment is vissza a lejátszó. A számtalan előnyét figyelmem kívül hagyva csak és kizárólag a megnövelt 3D felbontás miatt lett véve amit sajnos nem tudott hozni, legalább is nem olyan szinten amit elvártunk volna.
Benne van a pakliban, hogy egy jobb tévével mást tapasztaltam (tapasztaltunk) volna, de az tény, hogy itt többen is alátámasztották amit írtam.
Persze azt elismerem, és nem is vitatkozom azon, hogy mindenben jobb volt mint a belső lejátszó. Ez nem is kérdés! Csak sajnos pont abban nem hozott akkora változást ami nekünk kellett volna.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
BBéci
legenda
válasz Gaboman #93406 üzenetére
Értelmezhetetlen a kérdésed. Külső médialejátszóról és Blu-ray lejátszóról volt szó. Egyikhez sem jár merevlemez, vagy más tárhely.
-
Gaboman
nagyúr
-
BBéci
legenda
Mindkét TV beállításait meg kell vizsgálni, összehasonlítani azokat és akkor kiderülhet, mi okozza a zavaróbb röcögést. Valamint tudomásul kell venni, hogy egyértelműen gyengébb képminőségű a H6400, mint az ST60 és ez különösen a mozgásmegjelenítésére igaz. Persze a kontraszton és a feketeszinten kívül, de az most lényegtelen.
-
Gaboman
nagyúr
Nekem túl sűrűn nem, bőven megfelel a 2D fullHD-ben!
Sőt nekik is meg fog, erről váltok Panasonic, szerinted mekkora lesz a különbség számomra de, ha van valami jó és esetleg érdemes megnézni 3D-ben akkor arra is legyen lehetőségük.
Úgy gondolom amit leírt nlpK teljes mértékben igaz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Adott egy 48h6400 as Samu, hozzá egy Dune HD TV-101 lejátszó. Kábeles kapcslattal NAS-ról játszik filmeket.
Kérdésem, hogy miért röcögőssebb ugyanaz a film ezen összeállításon, mint ha a Samu tv helyett egy 50ST60-as plazma tv a megjelenítő? Rendben van a 24p-s fimszerű röcögés, de a Samsungnál valahogy ez oldalmozgásoknál sokkal röcögősebb. Miért és mit lehetne állítani?F.K.T.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Gaboman #93399 üzenetére
Sajnos relatíve kevés a technikailag jól megcsinált 3D-s film, ami egy házi mozi esetén is kiemelkedőt tud nyújtani. Ennek részleteibe most nem megyek bele, de még a "Real 3D"-s filmeknél is gyakran elmarad az igazán várt élmény. A "szobába kinyúlós, kilépős, szinte ott vagyok" feeling-es filmek sajnos elég ritkák, inkább többnyire csak "mélységük" meg "rétegeik" vannak a filmeknek. Persze ez is több mint a semmi, de ezt azért jó tudni előtte. Persze van néhány igazán jól sikerült és etalon darab (akár a természet filmek között, ha már gyerekekről van szó), amik tényleg elhozzák a "3D mozi varázst", csak sajnos nem ezeket vették alapnak a többi "3D" vagy "semi-3D" film elkészítésekor. Néha lehet nagyokat csalódni, néha pedig pozitívan is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja