-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flashget #90396 üzenetére
Tényleg nonszensz.
Nekem csak az ismerőseim közt is van kettő, aki a kibontott, majd a beüzemelt tévéje, olyan qrva felhős volt, hogy szinte világított és több pixelhiba is volt ragyogott rajta, vagy épp nem, a másikon csak pixelhiba volt.A válasz az volt, hogy dehogy küldöm vissza, engem nem zavar, szép képe van ennyi... Na most, ha 10 emberből, csak a fele így gondolkodik, de akár kettő, már akkor is a szarért is pénzt kap a gyártó. Na, ez a nem semmi, ez a beleszarok "birka" módi, amit a legtöbb ember agyába szinte beleégettek.
Nyilván, mi fórumozok kivételek vagyunk, de az szinte eltörpül amellett, hogy mennyi szar tévét sóznak rá kemény pénzekért a vevőkre. Jah, ha felháborodsz véletlenül, akkor meg néznek, mint borjú az új kapura, hogy egyáltalán, hogy merte megtenni...
-
Batib
őstag
válasz
dethroner #90381 üzenetére
Sajnálom. Mosr ujra átnéztem tudatosan a tv-m. Nálam mindenütt jó a guide és az un. now-next is. Igaz mint mondtam nálam UPCD van. Talán nálam azért válaszható Belgium is mert én írtam át a local set-et asszem paneuro-ra.
Legalább kiprobáltál mindent és nem amortizáltad le a csatlistádat. -
Flashget
félisten
Komolyan rohadnának már meg a sok elbaxott, selejtes szarukkal, amit a vevők és főleg magyarok torkán próbálnak letömni.
ráadásul, ha teljesen jogosan reklamálsz náluk, még hülyének is akarnak nézni.
érdekes módon a németeknél másképp történt 2011-ben...ja a mi piacunk kicsi a német meg nagy. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Hega09 #90392 üzenetére
Teljesen normalis h fekete képernyőnél a bal alsó sarokban 20cm-re benyúló sárga folt van?
Most komolyan kérdezem, ha normális lenne, feltetted volna a kérdést itt a fórumban?
Naná, hogy nem az. A fekete képernyő, azért fekete, mert az ott csak fekete lehet, bármi más= HIBA!
Komolyan rohadnának már meg a sok elbaxott, selejtes szarukkal, amit a vevők és főleg magyarok torkán próbálnak letömni. -
Hega09
újonc
Sziasztok!
Vettem egy ue55ju6000-es tvt. Teljesen normalis h fekete képernyőnél a bal alsó sarokban 20cm-re benyúló sárga folt van? -
Flashget
félisten
válasz
mosquetoo #90389 üzenetére
Samsung ha valamit közölni akar, akkor közölni is fog veled.
De már nem kell sokáig idegesítened magad, elvileg 29-én jön az utolsó üzenet (+1 hét max) hogy megszünteti egy újabb szolgáltatását 30-án. De már ezzel kezdték a decembert ott van a képen az is.Azért haladunk szépen...megszüntette az ON TV-t, Műsorajánlót és most megszünteti a Social tv-t is.
sandró60 H szériánál oda került már ez?
F-nél még Menü-Smart funkciók-Alk. beállítások-Push értesítések és itt lehet kikapcsolni.
A Social tv szolgáltatást meg, hogy tv bekapcsoláskor működjön szintén itt lehet ki-be kapcsolni, hogy alul vagy felül jelenjen meg.Na majd megint kiadnak F szériára egy "jól" sikerült fw-t ami a menüt fogja átalakítani. :p
-
mosquetoo
tag
Sziasztok olyan problémám lenne a Samsung ue6400-as tv-vel hogy mindig megjelenik egy információs sáv a tetején és távirányító val le tudom okézni vagy rá tudok menni a további információk - ra , és ezt hol lehet kikapcsolni? Nagyon idegesítő amikor pl filmet nézek és ez be jön és a kép felső részéből kitakar vagy 20cm-t.
-
giorgiosixx
tag
válasz
ruszi_tomi #90364 üzenetére
AptX low latency kodeket jo ha tudja mind a bt ado mind a fejhallgato, mert akkor nem fog kesni a hang a kephez kepest. En a Layen audiotwin transmittert vettem volna meg (ez tud mukodni adokent es vevokent is es optikai es 3,5 jack be es kimenet is van rajta, de vegul egy aldis fejhallgatot vettem amihez bt jeladot is adtak.
-
dokee78
félisten
válasz
gyulaitomika #90386 üzenetére
Lehet azért nincs válasz,mert nem tudják.
Esetleg egy szakszervíz segíthet. -
gyulaitomika
tag
-
Janesz1981
tag
Betört az un40f6100 képernyője a sarokban lett jó sok fekete csík is vízszintesen. Mennyit érhet így alkatrésznek a cucc 2 szemüveggel? Amúgy semmi baja nem lenne de hát a képernyő csere olyan pénz lenne inkább bele sem kezdek.. Amit kinéztem UE40J6300. 40" kell meg 100hz-es panel többet meg nem igazán áldoznék rá. Nem nyúlok mellé nagyon?
-
Flashget
félisten
válasz
szutyok93 #90382 üzenetére
ekkora méretnél én műszeres kalibrálást kérnék. Mivel ez a tv 2012 márciusban került piacra mondhatni régen, használd a topic keresőt hátha anno valaki írt beállítást. ES7000
Itt van róla egy teszt igaz ez 40" -
szutyok93
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni! Megleptem magam karácsonyra egy Samsung UE55ES7000-es típusú tv-t és szeretnék egy valamelyest tökéletes képkiállítás kérni ha lehet, hogy lehetőleg minnél többet ki tudjak hozni a tv-ből!!
előre is köszönöm!! -
Songo
senior tag
Ez jó lenne akkor hozzá? mert lehet hogy tényleg az lesza gond. hasonló gondom volt annó a jvc tévével és azt hiszem azt a hdmi kábel csere megoldotta.
-
Sped
aktív tag
válasz
SunMount3r #90351 üzenetére
Ráhibáztál, én már visszasírom a régi Nokiámat
-
Flashget
félisten
válasz
SunMount3r #90366 üzenetére
Miért szerinted 1290Ft-os áron milyen mínőségi árnyékolásról lehet beszélni?
2m kábel amire azt szokták mondani min. ilyet az 3-5K-nál kezdődik.
Tehát a megoldás írónia volt a kiemelés. -
b1sti
senior tag
válasz
Kicsirics77 #90370 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy mely szériákat érdemes nézegetni? (102-108 cm, esetleg max 122) -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek:
Samsung UE43J5500
-
Bigyo13
őstag
válasz
sandró60 #90355 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem, hogy így van...
Pl. a kép méret és egyéb kép beállításokat alap helyzetbe állít a szerviz menüből kilépés után... és ismét bekell állítgatnom minden forrásra ezeket...
Nem tudod véletlen, hogy az Eeprom reset az még a szerviz menüt is alap gyári beállításra állítja? A Factory reset biztosan nem...
És azt esetleg tudod, hogy szerviz menüből hol kell USB-én firmwaret frissíteni? Van szerviz táv. vagyis van full szerviz menüm! Köszi! -
Flashget
félisten
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
giorgiosixx #90339 üzenetére
Esetleg tudsz segíteni pontosan milyen kütyü kell hogy jó legyen???
-
zsokey2
csendes tag
Szisztok! Vettem egy 55 colos Samsung Js 8500 4k-s 3d led uhd tv-t. Jövöre van tervbe egy uj asztali gamer szamitogep összerakása, addig sajnos be kell érnem a jelenlegivel. (Intel core quad q9450 4*2600 mhz, 8giga ddr3 1600 mhz ram 4870 1 gb vga. A kérdésem az volna h az asztal jelenleg 1080p - re van beállitva, esély sincs arra h beállitsam 2160p-re. (Alapból fel sem kinál ilyen lehetőséget). Ez elsősorban a vga- nak, a vga grafikus szoftvernek (catalyst 13,9) vagy a hdmi 1.3- nak köszönhető? Aki tudja kérem segitsen! Boldog karácsonyt!
-
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90356 üzenetére
Lehet,hogy azért nem jelez,mert van egy időkorlát ami alatt jelezni kell.Te kitartóan "elháritottad" a frissitést
Amire reflektáltál.Én se veszélyforrásként jegyeztem meg"na bumm"ahogy sityupityu mondja.Lehet,hogy valakinek ezzel még friss információt adtunk. -
pmarta
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni tőletek!
Vettünk egy samsung ue48ju6000w tévét és hozzá egy sam vg-kbd 1000/xu bluetooth-os billentyűzetet. Sajnos nem tudjuk összehangolni őket. A TV menüjében nincs bluetooth-os billentyzet kiválasztási lehetőség. Létezik, hogy a két eszközt úgy adták el nekünk együtt, hogy nincs a tv-ben bluetooth? ...vagy csak nagyon bénák vagyunk?
-
Két napja van egy érdekesség a H6400-el kapcsolatban. Én a 2770-es fw-el vettem a tévét. Automata frissítés kikapcsolva volt mindig, és nekem soha nem is frissítette magát. Csak minden bekapcsolásnál megjelent az üzenet, hogy elérhető újabb verzió. Először idegesített, mostanra már megszoktam. Viszont észrevettem, hogy két napja nem dobja fel az üzenetet a bekapcsolás után. Azt hittem, hogy azért van mert nekem is önkényesen frissített végül az akaratom ellenére is. De megnéztem, és ugyan úgy a 2770-es fw van rajta. És semmiféle új fw-t nem jelez a menüben sem ami elérhető lenne. Tök jó.
Azért kíváncsi lennék, hogy mitől tűnt el.
(#90355) sandró60 Ez igaz. De én ezt nem nevezném veszélyfaktornak, hogy elszállnak a beállításaim. Na bumm. És akkor mi van?
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #90354 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy amikor be lépünk a szervizmenűbe akkor a beállitásaink(kép)egy részét ki lépés után újra kell konfigurálni.
-
Most nem azért, de a szemüveg honnan tudná hogy te 3D módra kapcsoltad a tévéd?
Ahogyan előttem is írták, ha egyszer már párosítva volt a szemüveg akkor simán tudja!
(#90342) Sped Szerintem a "buzerálásnak" is van több szintje. Én a H6400-ben átállítottam, hogy tudjon bt füleshez kapcsolódni. És ez nem hülyeség, hanem egy nagyon hasznos dolog ha valaki pihenni akar melletted te viszont tévézni szeretnél. Semmiféle veszéllyel nem járt az átállítás!
A C650-es tévémbe is belenyúltam annak annak idején, hogy működjön a PVR funkció. Szintén egy nagyon hasznos dolog, és ésszel belépve a szerviz menübe nem járt semmilyen veszéllyel.
(#90353) gyeniko A C650 sem volt még ledes. Baromi jó képe van a mai napig (egy hónapja múlt 5 éves). Veri a H6400-et.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Flashget #90345 üzenetére
Így van az csak egy kijelző nem multifunkcionális netezős, médialejátszó. Ezt sokan el fogadni sem akarják.
-Ezzel annyira nem értek egyet. (Mármint a megközelítéssel). Manapság már simán beleférne szerintem, hogy ez a része is kellőképpen kiforrott és korrekt legyen a TV-nek. Legalábbis egy 150K-s 40"-os tól én már bőven elvárom, hogy benne kell lennie az árában. Persze mindent lehet fokozni (a csillagos égig) és fejleszteni a rendszert külön céleszközökkel a jobb minőségért stb. (ezzel nem is vitatkozom), de szerintem 2016 küszöbén azért már van egy bizonyos alap szint, amit joggal várhat el az ember (ha ilyen típusú TV-t vesz).
Legjobb példa erre az "okos telefon" mizéria. Elvileg az is "csak egy" telefon, ilyen szemszögből akkor azzal is be kellene érni, hogy telefonálni lehessen rajta és kész, "mert a telefon arra való". Így mindenki érje be egy Nokia 3310-essel?!
Ez a felfogás már igen furcsán nézne ki a telefon érában. (Persze lehet, hogy mégsem a legjobb példa, mert speciel pont én is olyan vagyok akinek a mai napig nem volt még egyetlen okost telefonja sem, nekem meg e téren voltak eddig más igényeim, de ugyan akkor az elől sem zárkózom el, hogy legyen, sőt. De ha egy mai átlag 18 éves srácnak a kezébe nyomnának a szülei egy 3310-est, szerintem elég fura arcot vágna...)
Vagy akkor a TV gyártók álljanak úgy hozzá, hogy bele sem tesznek ilyen funkciókat, felejtsük el a SMART-ot teljesen és ahogy írtad, csak egy "kijelzőt" gyártanának. Akkor tudná mihez tartani magát az ember és úgy is kalkulálna, de ha már tesznek bele ilyen funkciókat, akkor azok működjenek is rendesen.
És nem kötekedés akart lenni, csak vélemény kifejtés...
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest