- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
B-L-A-C-K #85853 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy én is 48"-os H6400-at veszek. Ahogyan nézem az összes ilyen képátlójú TV-be Samsung panelt tettek, úgyhogy itt nincs meg a panellottó mint az 55"-os változatnál. Illetve a tervezett helyre sokkal jobban passzol ez a méretű TV. A nézési távolság így is messze lesz, de biztosan sokkal jobb lesz mint a mostani 32"-os C650 illetve anyagilag is sokkal jobban járok. A Telekomnál 200, jó lenne hogyha sikerülne olcsóbban hozzájutni valahol. Extreme Digital kizárt, holnap írnak a debreceni, nyíregyházi MM-ból. Auchan-ban elképzelhető hogy még van ilyen? Esetleg más üzletre tipp (Debrecen) ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Leonardo91 #85898 üzenetére
Ha ezeket eljátszottad akkor szerintem is az lesz, bár azért várj meg valami hozzábbértőt, hátha mond valami okosat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Leonardo91 #85895 üzenetére
Én is csak tegnap óta használom a TV-t, így minden nyűgjét nem tudok, de pl ha Sony-nál van egy ilyen kavar áramtalanítani kell kicsit. Nálad ez megtörtént?
-
Leonardo91
őstag
válasz
Leonardo91 #85881 üzenetére
Erre valaki?
Egyik pillanatban működik a másikba nem reagál semmire, azóta ezzel szenvedek.. -
zoltan6
addikt
válasz
menthor #85890 üzenetére
holnap reggel nézd meg a mediamarkt áruházakba,nekem ezt írták emailben,hogy itt vannak még: (ue48h6400)
Az Ön álltal megjelölt termék elérhetősége a következő áruházakban lehetséges:
Media Markt Budaörs-199 999 Ft
Media Markt Pólus -199 999 Ft
Media Markt Mammut
-174 989 Ft
Valamint a győri, a kecskeméti és az Aréna Plázában található Media Markt áruházainkban csupán egy termék elérhető, amely lehetséges, hogy a kiállítási darab, kérjük mindenképpen érdeklődjön áruházainknál, hogy tudják e Önnek biztosítani.vagy telekomnál 200-ért
-
menthor
tag
üdv!
tv vásárlását tervezem... korábban a 48H6400-at néztem ki magamnak, de ahogy néztem, elfogyott mindenhol.
most a 40"-os verzióját nézem jobb híján. a legtöbb helyen 140k körül megkapni. 3D funkció is kellene bele, ezért ez a típus a célpont, az idei tv-k ára nekem már kicsit nevetséges szerintem, amellett, hogy csak "sima" smart. a kérdésem az lenne, hogy a 6650 megér-e plusz 40.000 HUF-ot?
köszi, üdv
-
yvsmad
őstag
válasz
bostone #85888 üzenetére
A tévétől függ, hogy hogyan használja a HDD-t a PVR funkcióra.
Az elmúlt évtized Philips-rendszerű DVD felvevőiben úgy volt, hogy a HDD-n ki volt jelölve egy rész, amire folyamatosan vett a készülék és amit visszaolvasott, azt rakta ki a képernyőre. Így lehetett az élő tévéadást megállítani, visszatekerni stb. vele. Ezeknél gyakran romlott el a HDD, mert az első 20-40 GB-nyi rész állandóan használatban volt.
Amelyik tévé hasonló rendszert használ, annál ma is előfordulhat ilyen hiba. De pl. az új LG-k külön fájlokba írják egymás után az élő tévéműsort, ezért nem mindig ugyanazt a részét használják a HDD-nek. Sajnos a többi márkánál nem lehet belelátni a HDD tartalmába, mert le van titkosítva. -
bostone
addikt
válasz
Flashget #85887 üzenetére
Külső tárral rendelkezem, de nem akarom,hogy rövid időn belül elhalálozzon. Egy ismerősöm ellenjavalta, hogy tv-re kössem, neki kettő is beadta a kulcsot.
Úgy emlékszem, hogy 2,5"-os, y kábeles, fél terrás külső tárolóval rendelkezett.Egy 1TB-os, 3,5"-os, külön táppal rendelkező wd-t szeretnék használni, de nem merem.
-
Flashget
félisten
válasz
bostone #85880 üzenetére
Én csak rövid időkre raktam rá amíg felvettem műsort, de amikor vettem egy Alma C2200-at már nem.
1TB-os 2,5" mondanék vagy ha csak arra kell, hogy felvedd a műsort amit megnézel elég az 500GB is.
Én ezt használom ajánlásra tv, BD lejátszó, Almahoz.
Én is csak ajánlani tudom teszi a dolgát eddig hibátlanul WD belsővel szerelt. -
Louis
tag
válasz
Leonardo91 #85885 üzenetére
Köszi.
-
Louis
tag
Üdv.
Samsung UE48H6400 tv mellé adják a smart távirányítót vagy külön kell megvenni?
-
PHenis
senior tag
válasz
Leonardo91 #85881 üzenetére
Nekem volt már ilyen 1x. 48h6400.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Tegnap vettem egy H6400 as, minden fasza, beállítottam, ma néztem egy filmet utána meghülyült az egész tv
Nem reagál a távirányitókra se semmire , kikapcsolni is csak nagy nehezen akar a gombnyomás után percekre
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
bostone
addikt
Talán volt már kérdés...
Nagyobb háttértárat lehetséges a tv-re csatlakoztatni hosszabb ideig, hogy az ne károsodjon?
Eddig egy pendrive látta el a feladatot, de kicsinek bizonyult a 64 giga. -
-
Funthomi
aktív tag
A kártya HD 6950 Twin Frozr II OC, a driver pedig AMD Catalyst Driver 15.7.1.
KMPlayerrel és Windows Media Playerrel próbálkoztam, ott beállítottam, h a hangkimenet a HDMI legyen (igaz abból van a listában két darab is) és a windowsban is beállítottam külön-külön, h azok legyen az alapértelmezett hangkimenetek. Hiába látom a Lejátszóeszközöknél, h a HDMI-sorban a hangerőnél mozog az az zöld csík, így sincs semmi... -
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #85864 üzenetére
Simán lehet, én tegnap éjjel amikor válaszolni akartam a kérdésre benyomtam a 2D->3D dolgot, nem volt lelki erőm 3D filmet keresgetni a gépen.
-
bul07
nagyúr
válasz
Flashget #85869 üzenetére
Úgy értettem hogy a Samsunghoz szóló + garanciát lehet venni, van ilyen kártyás formában, és a MM-be olyat is lehet venni , tehát ha azt írja hogy vett MM-be garanciát akkor erre lehet következtetni hogy rendes garancia nem biztosítós garancia
edigital-nál hirtelen ezt találtam telefonra szól
-
Bari81
tag
Helló Urak! UE46F6640 Tv-m van. Mi lehet az oka annak, hogy wifin keresztül nézem a filmeket a gépemről, és néha fogja magát és lekapcsolódik.(nem szaggat, nem töltöget... puff lekapcsol.) Jelenleg a PLEX-et használom. A fura az, hogy miután lekapcsolódik, a TV-n "nem jön vissza a hálózat", és vissza sem lehet hozni, csak ha kikapcsolom és újra bekapcsolom a készüléket. Valaki tapasztalt már ilyet? Hardver hiba lenne?
-
B-L-A-C-K
titán
De ember, miért linkelsz nekem Auchan, meg más cégekről ilyeneket? Szerintem Samsung, meg Sony meg akármilyen cégeknél nem lehetne hasonló dolgokat találni? Hidd el tudnék mesélni ha már erről van szó. Illetve MM tudod mióta megy? Nézz utána, ha kami garancia lenne akkor már rég botrány lett volna belőle.
A másik meg ha valamit nekem megjavítanak, vagy kicserélnek ha rossz akkor nevezhetem garanciának, mivel garanciát adnak rá hogy hiba esetén orvosolják a problémám.
Szóval szerintem akadj le a témáról mert nem csak én de más is elmondta hogy nem hülyeség, nem átverés, és garanciáról beszélhetünk. Szóval feleslegesen tényleg ne erőlködj mert már nagyon unalmas.
-
bul07
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #85859 üzenetére
Én nem kekeckedek de akkor se garancia, vagyis de egy biztosítás ami meghibásodás esetén javítást és cserét biztosít ez nem normálisan értett garancia mert nem a gyártó adja/biztosítja
Ha valaki beírja ide hogy vett 3év garanciát, egy Samsung fórumba nyugodtan hiheti úgy hogy az biza samsung garancia
Lehet venni Samsung garanciát szerződött partnereknél is és ha jól tudom MM is ilyen(edigital-ba biztos lehet)És nem az MM intézi hanem a biztosítónak van erre szerelője és embere
Amúgy meg így gyorsan [link] , [link], ilyenek miatt kell kiemelni hogy biztosítás
Na de mindegy
(#85860) gyeniko
Ez más mert nem a gyártó (Samsung) csinálja és ha a biztosító nem a Samsunggal van szerződésben akkor nem is ők javítják hanem egy valami szerelő
-
Flashget
félisten
válasz
azért eltérőek az árak mert franchise boltok.
-
Flashget
félisten
válasz
Nyugi én is tavaly vettem a tv 1+2 év gyártói garancia mellé a goldot 13K-t +2év biztosítást vizkár,töréskár talán oszkár ellen is véd
valamint ha lejár a 3 év gyártói gari további 2 év teljes körű garancia van rajta.
De már volt téma itthon, hogy vegyünk azért samsungtól is +2 év gyártóit, hogy biztosítva legyen a biztosítás.
de ezzel ráérünk még jövőre is foglalkozni... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ez azért van mert eltérő cégek csinálják. Sok helyen pl kivan rakva valami 200 ezerre, hivatkozol hogy neten az MM oldalán 180 ezer ugyan az, akkor oda adják neked is annyiba, de van ahol elküldenek azzal hogy rendeld meg akkor onnan.
-
válasz
yvsmad #85863 üzenetére
Ez így van.
(#85861) zoltan6 Jó eltérő árak vannak a különböző MM üzletek között. A 199 ezres ár elég durva.
(#85842) dethroner A mélység állítást nem csak 2D-ből 3D-re átkonvertálásnál lehet használni? Nálam a rendes 3D anyagnál inaktív ez a funkció. És a használati útmutató is azt írja, hogy nem működik ilyenkor (H6400).
-
yvsmad
őstag
válasz
sityupityu #85862 üzenetére
Igen, automatán előbb-utóbb utoléri magát a beépített óra is.
A lényeg az, hogy nem kell a főkapcsolót állandóan kikapcsolni, amikor nem megy a tévé, mert nem napi több kapcsolásra tervezték, hanem egyszeri áramtalanításra, amikor pl. hosszabb időre elmegy az ember otthonról. -
válasz
yvsmad #85826 üzenetére
Na megnéztem, és valóban igazad van abban, hogy ha elállítom az órát akkor nem jól működik.
Viszont az eredeti dologra visszatérve, hogy azért sem ajánlatos kihúzni a 220-ból tévét mert akkor nem fog működni a guide arra meg van egy egyszerű megoldás. Automatára kell tenni az időbeállítást! Nekem a C650 milliószor ki volt húzva, netre nem volt kötve és mégis pontos rajta az idő. Automatára van állítva. Persze én is azt mondom, hogy felesleges kihúzogatni. -
zoltan6
addikt
válasz
megkérdeztem tegnap emailben a mediamarkot hol van még náluk ue48h6400-as készülék,most jött a válasz rá:
"Webáruházunk raktárában már nem található meg az adott termék, így nem tudunk biztosítani Önnek a kért televízióból sem kuponos áron, sem teljes áron.Az Ön álltal megjelölt termék elérhetősége a következő áruházakban lehetséges:
Media Markt Budaörs-199 999 Ft
Media Markt Pólus -199 999 Ft
Media Markt Mammut
-174 989 FtValamint a győri, a kecskeméti és az Aréna Plázában található Media Markt áruházainkban csupán egy termék elérhető, amely lehetséges, hogy a kiállítási darab, kérjük mindenképpen érdeklődjön áruházainknál, hogy tudják e Önnek biztosítani.
Megértését köszönjük!
Köszönjük, hogy Online Ügyfélszolgálatunkhoz fordult!"úgy hogy jó lesz szerintem a telekomos 200-ért,így kupon nélkül már a mediamarkal sem vagyok előrébb.
-
gyeniko
őstag
válasz
Nem fog átverni.
Nem ismeretlen Európában az a metódus, hogy a kötelező jótálláson (=garancia) túl, a további "garancia"-t biztosítás formájában kapod. Pl. a Mercedes "Junge Sterne garancia"-ját (ez egyes használt autókra vonatkozott) pontosan így adták: a Mercedes kötött egy biztosítási szerződést ezekre az autóira, ha meghibásodás volt megjavította és utána kifizettette a biztosítóval (nem a tulajdonos, hanem a Mercedes). Érdekes módosn a hazai kereskedések nem volt bekapcsolbóva ebbe a rendszerbe. -
B-L-A-C-K
titán
Lehet félrevezető volt, de nem írtam 3 év gyári garanciát vettem az MM-ben...
Amúgy javítást/cserét tartalmaz 3 évig nem csak javítást, ez mi ha nem garancia? A gyári Samsung nem tudom mennyibe kerül, és tudtommal max 2 év. Na most miért érte volna meg jobban 2 év Samsungot venni 3 év MM-es helyett lehet drágábban
Illetve tényleg nem értem mit kell ezzel kekeckedned itt velem, meghibásodik, javítják/kicserélik +3 évig. 11 ezret nem ért meg? Vagy hihetetlen sztori szerinted, és egy olyan nagy cég mint az MM pont átfog verni, és mondja bocsi de nem javítom/cserélem ki a készüléked hanem behúzlak....Hagyjuk már.
-
bul07
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #85857 üzenetére
Nincs vele gond csak ez nem garancia hanem biztosítás(a sima is biztosítás csak javításon kívül nem tartalmaz mást), és ha valaki olyan olvassa az írásodat aki nem vágja ennyire azt félrevezetheti ezért írtam amit írtam
És amúgy remélem soha semmilyen garanciáztatásod nem lesz
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem mit kell ezen lovagolni. Senki se mondta gyári garanciát vettem. 1+1 év gyári van, ha ez lejárt 3 MM-es, ami így összesen 5 év.
Sima pluszt vettem, amiben nincs benne a biztosítás, azaz ha pl levered és összetörik, mondta a pali ilyet nem éri már meg venni, mert amortizáció is van. Azaz 3-4 év múlva összetöröd alig fizetnek érte. Ami a sima plusz-ra meg érvényes:
- díjmentes javítás(ok), vagy (gazdaságtalan javítás esetén) a meghibásodott termék cseréjének formájában,
- a gyári jótállás (garancia) lejártát követően,
- a vonatkozó biztosítási feltételek szerint,
- belső hibára visszavezethető meghibásodások esetére.Szóval nem értem mi ezzel a gond, vagy szerinted ha 2 év múlva elromlik és van egy ilyenem hozzá majd az MM mondja bocs nem csináljuk meg? Ha így lenne olyan panaszlevelet írnék + levelet a fogyasztóvédelemnek hogy elájulnának. TV-vel ilyen téren nincs tapasztalatom amúgy, de egy ismerősöm összetörte a telefonját, ott még biztosítással vette, egyből visszakapta a pénzét.
-
bul07
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #85853 üzenetére
Tehát olyan kártyát vettél amit a Samsung honlapján a tv regisztrálása után a Kiterjesztett jótállás aktiválása fülnél lehet felhasználni
3év miatt ez lehetetlen bocsMert ha a Media Markt saját "jótállását" vetted az biztosítás
3fajta van
Garancia Plusz
Garancia Plusz Gold
Garancia Plusz PlatinaA 3év a furcsa vagyis ami azt engedi következtetni hogy nem Samsungos garanciát vetted, mert a H6400 tv-re 1+1év jár alapból és max +2év a vásárolható, mármint a rendes samsungos garancia
És nem az mondom hogy kidobott pénz volt mert lehet simán javítják abban a +3évben is , de .....
Én otthagytam volna mert már van egy pont ugyan olyanom
-
fant0mi
őstag
válasz
zoltan6 #85840 üzenetére
En egy 50 collost hoztam el egy Kia Ceedben. Anyosules tokig eloretol es a hatlapja eloreteker vagy pedig tokig hatra es a hatlap hatrateker. Ugy elfer atloban az autoban (bal hatso ulesrol az anyosules fele).
A boltos segitett berakni, otthon meg mar volt segitsegem. Ovatosan kell vezetni, mert jobbra alig latni ki, csak ha elorehajolsz a kocsiban. :-) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Willie #85852 üzenetére
Végül 140-be hoztam el +11 ezer +3 év gari. Sajnos a kuponakció tegnapig lejárt.
(#85851) bul07: Simát pluszt vettem. Mondta a pali biztosítást nem éri meg már venni (ami a gold elvileg), mivel módosították, van készülék amortizáció, meg mit tudom én még mi, azaz 4 év múlva elromlik, szart se fizetnek érte.
Hogy tudom megnézni mennyit ment? Amúgy akármennyit ment nem tudom mit kellene vele foglalkozni, hiszen 5 évig baja lesz, megcsinálják/kicserélik. 140-ért meg te se hagytad volna ott.
-
bul07
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #85832 üzenetére
Nem 3év garanciát vettél, hanem 3év biztosítást , aminek a fantázia neve Garancia Plusz
Jól elolvasnám a biztosítás feltételeit mert olvasni negatív dolgokat erről a biztosítós dolgokról(mindenféle kifogás én nem csinálnak semmit a készülékekkel), majd az idő eldönti de lehet jobban jártál volna közvetlenül a Samsungtól venni +2év garanciátAmúgy megnézhetnéd hogy mennyit üzemelt az a 1napja kirakott bemutató darab
Lehet a visszavitt(küldött) vagy pixel hibás darabok jelentek meg raktársöprés gyanánt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z906
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest