Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
facedown1982
újonc
Sziasztok.
Nemrég vettem egy Samsung UE48H6400 tv-t.Olyan problémám lenne vele hogy rászeretném kötni a pc-t a tv-re de valamiért azt mutatja a tv hogy nincs jel.
Nvidia gts 450-es videokártya van a pc-be.a control panelen bevan kapccsolva a több monitoros funkció illetve a windows 7-ben is átvan állítva.a pc látja a samsung tv-t.az érdekesség hogyha a monitor csatlakozóját kihúzom akkor egyből megjelenik az azsztal tv-n viszont ha visszacsatlakoztatom a a tv elvesziti a jelet.a tv-n a forrás bevan állítva.de ha mindakettő csatlakoztatva van akkor nem is érzékeli a tv hogy bevan dugva a hdmi kábel.
a pc és a tv hdmi-hdmi kábellal van csatlakoztatva.
Esetleg valaki tudna segíteni?
Köszi
-
blakey
titán
válasz Tukolp #84496 üzenetére
FHD felbontás nem lesz kicsi, de ahogy gondolod. Szerintem nem jól olvastad, mert novemberben olcsóbb lesz mint a decemberi nagy akció során, de ettől még nem kizárt, hogy jövőre, pl. tavasszal olcsóbb lesz.
Ha egyedibb tv-t szeretnél akkor ott a B&O. A Samsung minden csak nem egyedi.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Apollo17hu
őstag
válasz hodostamas #84495 üzenetére
Ha idén decemberben még forgalmazzák, valószínűleg jelentősen olcsóbb lenne, de 3 hónapot nem tudtam várni.
-
Tukolp
aktív tag
Szeretnék kicsit egyedibb, újabb készüléket vásárolni, min a H6xxx-es széria, megmondom őszintén nekem a talpa nem nagyon tetszik, meg úgy érzem hogy nekem a full HD kicsi felbontás lesz, .
Amúgy noveberben tervezek venni tévét, valahol azt olvastam hogy akkor a legolcsóbb. Igaz ez ?
Ezt a valós frissítést pedig sajnos fogalmam sincs hogy honnét tudnám megállípítani, mivel mostanában a Samsung ezzel a PQI-vel dolgozik, aminél még nincs egyellőre egyértelmű átkonvertálásra lehetőség. Sőt kétlem hogy lesz ilyen.[ Szerkesztve ]
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
hodostamas
addikt
válasz Apollo17hu #84493 üzenetére
Nem semmi hogy tartja magát az ára ennek a TV-nek... még decemberben vettem 140-ért euronicsben.
-
Asrach
tag
Azért azt ne felejtsük el hogy mostmár az a helyzet hogy az 1080p felbontású készülékeken nincs fejelsztés pl: a sony nem árul Triluminos kijelzőt csak az új 4k modellekben,
Ez ugyanígy van a Samsungnál csak ott a technologiát Nano crystalnak nevezik, de a többi gyártóra is igaz.Ezen kívül egyéb funkciókat is csak a 4k-s készülékeknél "szeretnek" használni, de legyen elég ennyi.
A lényeg az hogy mostmár nem azért kell 4k-s tv mert szükség van a felbontásra hanem mert a tv beltartalmilag már jóval fejlettebb.
Egyébként a 6400-as széria az egy jó széria lett semmi probléma vele.
a 6800-as meg a 7000-res széria szintjén van, aminek már megjegyezném ezerszer jobb képe van a full hds modelleknél full hdben is,ezt én leteszteltem 480,720,1080p-s tartalmakkal több full hds tv-t is megnéztem és nincs probléma gyors mozgásokkal.
Régebben ugyanez volt a Full HD-val sokan feleslegesnek tartották ma meg már általánossá vált, az meg nyilvánvaló hogy az új modelleket fejlesztik, a gyengébb modelleket meg leszarják.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Végül a Tesco-ban vettem egy 40H6400-t. Házhozszállítást kértem, majd írok, ha megjött. Ja, és először a Bécsi úton próbálkoztam, de ott már csak a kiállítási darab volt, úgyhogy körbetelefonálták a kedvemért a fél várost. Végül találtak egyet a Soroksári úton.
-
PuMbA
titán
válasz Tukolp #84488 üzenetére
Ne az árát nézd tisztán, maga a TV azért kerül jelenleg ennyibe, mert most jött ki és vadiúj széria. Ilyenkor kaszálnak rajta a legtöbbet a gyártók, mert jó drágán megveszik A tavalyi legolcsóbb 4K modell ára 160.000 Ft-ig süllyedt A legleső 120Hz-es 4K TV a JU7000, de az 360 000 Ft, ezért ajánlunk FullHD TV-ket, mert sokan nem vesznek TV-t 200 000 Ft fölött Mosódásra a legjobb egy sportesemény konvertálatlan 1080i ts videója, valamint biztosítani kell, hogy amivel összehasonlítod, FullHD TV, és maga a 4K TV beállításai egyezzenek és például fent a téma összefoglalóban az Általános beállításokban lévő beállítás legyen, de a Motion Plust vagy a LED Clear Motiont mindenképp be kell kapcsolni A Motion Plus lehet Tiszta beállítás vagy 8/0, illetve 10/0-ás Egyedi.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
válasz Mikeee89 #84487 üzenetére
Akkor már inkább ő, és lehetőleg webshop áron.
Emellett arra a 2 évre előtte rákérdezni, és, ha már kérdés, akkor arra is irányuljon, hogy hivatalos Samsung garanciajeggyel árulják-e? (Szerintem igen.)
Ez a két év 1+1-et jelent, aminek második évét egy regisztráláshoz kötik.[ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Tukolp
aktív tag
260 000 Ft olcsónak számít ? ( azért csak nem szar,ne beszéljünk már így
Mivel tudnám letesztelni ezt a mosódást ? miylen videóanyaggal, itt éppen konkrét példára gondoltam, nyugodtan mondjatok filmcímet vagy műsor vagy akármit, beviszem usb-n aztán hajrá
Vagy mennyibe kerülne az ami 4k-s és nem 60HZ-es ( igaz nekem boltba azt mondtaák hogy a JU6400 tudja a valós 100Hz-et ) nekem ez a frissítős hogy ne szaggasson ,nagyon fontos lenne játék miatt, meg filmnél is utálom ha akad-szaggat a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
Szerintem kevered a válaszidőt, az input lag értékével.
A válaszideje szerintem még picivel jobb is lesz, mint 16ms. Ellenben az input lag ugyanúgy 44ms környékén fog tanyázni, mint sok más Samsung modell.[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
-
Redeckt
tag
válasz Mikeee89 #84463 üzenetére
Az idei szériánál, az a jobb szó nem játszik sajnos.
Ha ez a max. kereted, akkor az a rossz hír, hogy a befektetett összegedért nem fogod megkapni a hozzá arányosan elvárható minőséget.
Az általad említett 4-es szériában elég gyenge képminőséget kapsz. Sajnos a homályos kép még gyenge kontraszttal is párosul. Jó esetben, a testvérednél látott H6200-as modell értékének harmadát fogod kapni, nem harmad áron.
Ezen a szinten sajnos sűrű a gyenge minőségű scaler, nagyobb a felhősödés mértéke, és inkább nem is folytatom.
Ha a helyedben lennék, én mindaddig kivárnék a vásárlással, amíg legalább a testvéred által vásárolt H6200, akár kisebb, 32'-es változatát meg nem tudom venni.
Tekintve, hogy tavalyi, kifutó modellről beszélünk, ha ez záros határidőn belül nem opció, akkor szerintem nézz az általad linkelt árkategória környékén, néhány Full HD felbontású darabot, és vesd élőben össze őket.Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Tibe
aktív tag
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue32j6250-p274882169/
Itthon is kapható, behozzák a webshopok
-
Batib
őstag
Ha nem idehaza élsz akkor jó vétel lehet. Bár meg kell nézni, hogy kell-e Neked pl sat tuner, ill ez bizony elég kicsi tv. Itthon nem kapható.
jambiyya: OK. Pusztán jeleztem, hogy van Európában is próbálkozás. Majd elválik mi lesz belőle.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok!
Ki mit hallott erről az új modellről? Elsősorban játékra és filmnézésre használnám összekötve a notival.
Samsung UE32J6250
-
pandion
tag
Egy hír azoknak akik szerint nincs megfelelő tartalom a 4K-hoz.
Na jó persze ez túlzás, csak É-Amerikában indul a sugárzás, de akkor is érdekes kezdeményezés, remélem hozzánk is leszivárog majd egyszer... És ezen felbuzdulva jönnek majd a többiek is hasonló csatornával...
-
Batib
őstag
-
Mikeee89
senior tag
Hello!
Akár a tavalyi(ue H), vagy az idei(ue J) szériák között a 4xxx és az 5xxx Samsung tv-knél a panelek között milyen különbség lehet? Úgy tudom a 4xxx még HD Ready, az 5xxx már FHD. Van még más különbség? Tud ebben valaki segíteni?
Üdv: Mikeee
-
PuMbA
titán
válasz Tukolp #84467 üzenetére
Arra érdemes figyelni, hogy ezek a 4K TV-k 60Hz-esek, tehát, ha például sportokat vagy nagy kameramozgású jeleneteket nézel csak egy nagy mosódást fogsz látni, hiszen ez a leggyagyibb 4K TV, a hozzá tartozó gagyi képminőséggel A világ nem változik, olcsón csak szart lehet kapni, viszont egy FullHD TV sokkal jobb képminőséget ad azonos áron.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
válasz JNashville #84468 üzenetére
Az általad említett 4GB-os korlát, FAT32-es fájlrendszer esetében áll fenn. NTFS alatt nem. Az exFAT fájlrendszert pedig nem kezeli a tévéd. Állj vissza NTFS-re!
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE32EH4003W TV-m, amire szeretnék rákötni egy régebbi WD külső vinyót. Amíg ez NTFS formátumú volt, vígan olvasta a TV, viszont amióta átállítottam exFAT fájlrendszerre, hogy 4 gigásnál nagyobb fájlokat is tudjak tárolni rajta, azóta fel se ismeri. Van erre valamilyen megoldás?
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Tukolp
aktív tag
válasz Mikeee89 #84466 üzenetére
Azóta már evolválódtam
Jelenleg a Samsung UE48JU6400-at néztem, gondolkodtam hogy meg is veszem, aztán továbbmentem, majd találkoztam az LG-vel ( típusára sajna nem emlékszem, de az is 4k-s volt ) ugye azokban IPS panel van, igaz hogy unrealisztikusan aktívak a színek, de játékra nem lenne rossz (igaz filmet is akarok nézni, és ott pedig nem áratana a realitás ), még filózom mi legyen a vége, a Samsung barátságosabbnak tűnik . De egy biztos én már 4k-s tévét fogok venni
-
Mikeee89
senior tag
válasz Tukolp #84368 üzenetére
Tesóméknak Samsung ue h6200-as (40 colos) smart tv-jük van, próbáltam a ph-s tesztvideó csomagot, a killa sample kivételével mind szépen futott. HD és Full HD filmeket is játszottunk le, nem volt vele gond, szép a képe. Digi tv HD adások is nagyon szépek. Pendriveról is visz minden vackot. A beépített wifijével simán látja az otthoni wifit, netezni tök jól lehet rajta. DLNA-n képeket is játszottam át rá a telefonomról (nokia lumia 520).
Szóval csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Látod hogy ráéreztem
Nálam csak a PC van rányomva és egyszer mintha azt vettem volna észre hogy valamelyik HDMI aljzatban nem volt röcögés. Most próbáltam kideríteni melyik is volt az, de most mind a négyben röcög. Szóval mégsem jöttem rá semmireA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Mikeee89
senior tag
Üdv. Mi a változás az új J szériás Samsung tv-k esetén a H-sokkal szemben? Miben lettek jobbak, másak?
Mert én egy 32 colos J szériás 4xxx kategóriájú HD Ready tv-t szeretnék (ilyesmit). Csak a témaösszefoglalóban írva van, hogy a 4-es modelleknek nagy a mozgás elmosódása. Ez még az új J szériában is megvan? Nem kéne nekem smart tv meg minden mókusvakítás (3D, ívelt képernyő, stb).
Érdekelne olyanok véleménye is, akiknek van már tapasztalata, esetleg birtokol J szériás 4xxx kategóriájú Samsung TV-t.
Előre is köszi a segítséget.
-
-
BullZeye
veterán
válasz donjohnson #84452 üzenetére
INFO gommbal hamar meglett a jó irány, köszi
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Buster17
addikt
Hali!
200ezerig bezárólag 48as tv-k melyek alkalmas leginkább játékra? -
Tegla80
addikt
-
donjohnson
addikt
válasz BullZeye #84451 üzenetére
vételi szempontból jobb lenne tetőantenna, igen.
menj át a mindig tv topikba, ott tudnak neked ajánlani megoldást a problémádra.
egyébként a távirányítón az info gombot nyomd meg hosszan, amíg fel nem ugrik a jelinformációs ablak (jelszint, hibaarány).ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
BullZeye
veterán
2 év után vettünk egy beltéri DVB-T antennát a Lidl-be az 50F6700-as TVnkhez, viszont mivel sose találkoztam ilyennel nem tudom hogy kéne működnie.
De legalábbis hol tudom megnézni hogy hol milyen erős a jel? Csak hogy beállítsam oda, ahol a lehető legerősebb, mert jelenleg még képet se sikerült kicsikarni.
Délre néz a lakás XX kerületben, és északon vannak a tornyok, és oda kéne fordítani a fal felé a térkép szerint az antennát, de ott 4 fal kb ami blokkolja az egészet.
Vagy esélyes, hogy ez így ebben a formában nem is fog működni? Antennán visszajelző led sincs, szóval azt se tudom működik e, egy pillanatra volt hang és kép.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Ra3
őstag
Akit esetleg érdekel, ma visszavittem a tescoba a durván felhős 48h6200-t, teljesen korrektek voltak, visszaadták a pénzt, meg lefoglaltak az egyik közeli boltban egy raktáron lévő darabot, ha minden igaz holnap megyek érte, de ezt már jobban megnézem, mert nem akarok már sokat futkozni vele.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
sandró60
addikt
válasz Samsung SPS #84444 üzenetére
Látom a nic-alapján Samsungos vagy.Tudnál esetleg válaszolni arra a kérdésre H6400-tulajoknak,hogy miért lett kivéve a csatorna törlése?Amikor rendezzük a csatornákat van,hogy nem kell mindegyik ezért törölni szeretnénk.Tudom "mókolással"meg oldható(ország váltás),de nekem itt Magyar honban kellene
Válaszod előre is köszönöm -
Samsung SPS
tag
válasz redingitell #84259 üzenetére
Szia! A legkönnyebben a Samsung Link (http://link.samsung.com/) vagy a Smart View (http://www.samsung.com/global/smartview/english/) segítségével tudsz tartalmakat megosztani számítógépről.
-
printer
csendes tag
Sziasztok !
Megérkezett a 48H6200-as múlt hét elején . nem volt időm vele foglalkozni , csak gyorsan összeszereltem , gondoltam azért csak megnézem mit tud bedugtam a kábelt megkereste acsatornákat , én pedig elkeseredtem a látottakon , mintha egy festményt néztem volna , elmosódások utánhúzások , sehol egy éles vonal . Ugyanaz amit már mondtam , hogy az ismerősöknél is látok .
Aztán a tegnap elkezdtem beüzemelni , megcsináltam a javasolt beállításokat , és kiült a mosoly az arcomra , még a nem HD adások is rendben vannak , de az a 6-7 HD csatorna ami a szolátató ad az valami gyönyörű . Tegnap röplabdát , meg fogathajtást néztem pedig nem szoktam . Méd a divx is élvezhető ,volt pedrive-ról .Viszont lenne egy láma kérdésem ,nem jövök rá hogyan kell csatornákat rendelni a nyomógonbokhoz . Azaz 1-es gom M1 , 2-es gomb TV2 , 3-as gomb RTL stb . Elolvastam a használati utasítást , de ez a rendszer nekem túl bonyolúlt . A CRT tévénél kiválasztottam a kézi hangolást elidúlt a keresés mikor talált egy csatornát vagy hozzárendeltem egy számhoz , vagy továbbléptem ha nem akartam elmenteni .
Hogyha valaki le tudná írni szájbarágósan ennek a menetét megköszönném . -
pandion
tag
Sziasztok,
Nem találom a manualban, hogyhány db. 3d szemüveget tud egyszerre kezelni a H6400? -
PuMbA
titán
válasz wong kok wah #84438 üzenetére
Ez ok, de én például 720p-ben tárolok minden családi videót, mert feleslegesen nem veszek 2TB-os vinyót és foglalkozok, hogy mikor fogy el a helyem, amikor maximum 5-ször megnézzük egész életünkbe, valamint problémás terjeszteni 4K-ba fájlfeltöltéssel Jó a 4K, de többlet munkával jár az egész, van aki vállalja, van aki nem
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
Bla-bla.... nem tudom mi ez a 4k ellenesség ezen a forumon.
Tény, hogy egyelőre nagyon kevés tartalom érhető el hozzá. De, a 4K kamerák már elérhető áron vannak, sőt az újabb mobilok kamerája is tudja már a 4k felvételt (30 fps).
Nálunk minden házi videó (nyaralás, születésnapok, etc..) már 4K. Visszanézve a videókat brutális a részletesség... Mindenképp megérte a kicsivel több pénzt... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz raziel01 #84370 üzenetére
A H6400 egyvalamiben kiváló, és az a képminősége, de az tényleg és minden másban egy rakás trágya, néha úgy vagyok vele, hogy nyilvánosan verem szét a samsung előtt, vagy kihajítom az ablakon a faszságai miatt. Ezt majd később te is kitapasztalod. Hála Istennek csak akkor megy, amikor lefekszünk, most a hálóban üzemel.
Persze lehetne ez minden szempontból kiváló tv, de ahhoz egy normális, átgondolt és főleg rendesen letesztelt OS kellene alá. Ilyen meg biztos nem lesz.
A megoldás a problémádra, vagy egy házimozi erősítő, vagy egy olyan, pl 2.0, vagy 2.1-es hangrendszer, aminek külön van fejhallgató kimenete elől (pl logitech z623), ekkor nem kell a tv mögött matatni. De ha abba a jack-be bármit beledugsz, akkor semmilyen más választási lehetőséged nincs.
A scart kimenten, rca átalakítóval a hang konkrétan majd fél másodpercet csúszik.
----Olvastam ezt az USB 3-as felvételt. Nekem egy darabig egy szerény 8GB és 16-os is volt benne, mind a kettőre gond nélkül felvett, akárhova volt dugva.
-
blakey
titán
válasz Asrach #84424 üzenetére
Pedig igaz, de ha te látod, akkor vedd a 4K-s tv-t, nekem mindegy, de hidd el, azért a pénzért sokkal jobb FHD tv-t kapsz. Egy jóminőségű, akár 4K-s kamerával felvett majd FHD-ba konvertált anyag is gyönyörű FHD tv-n, tehát forrás oldalon jó lenne az ilyen minőség, mert még butítva is komoly minőséget képvisel.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz Asrach #84428 üzenetére
50 colos tévén, 3 méterről nem látható a 720p és a 1080p közötti különbség. Azért szerepelnek ebben a táblázatban azok az adatok, amik: [link]
Leginkább azért nem látható, mert a lejátszó vagy TV remekül tud felskálázni. A kettő közti képpontszám különbség sokkal kisebb, mint a 1080p és az UHD között.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Asrach #84424 üzenetére
Ha Te 50 colos tévén, 3 méterről látod a felbontások különbségét, akkor kivételesen jó a szemed, vagy bebeszéled magadnak. Én nem látom, sőt, full HD tévén a 720 és a 1080 közötti különbséget sem látom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
facedown1982
újonc
Sziasztok.
Nemrég vettem egy Samsung UE48H6400 tv-t.Olyan problémám lenne vele hogy rászeretném kötni a pc-t a tv-re de valamiért azt mutatja a tv hogy nincs jel.
Nvidia gts 450-es videokártya van a pc-be.a control panelen bevan kapccsolva a több monitoros funkció illetve a windows 7-ben is átvan állítva.a pc látja a samsung tv-t.az érdekesség hogyha a monitor csatlakozóját kihúzom akkor egyből megjelenik az azsztal tv-n viszont ha visszacsatlakoztatom a a tv elvesziti a jelet.a tv-n a forrás bevan állítva.de ha mindakettő csatlakoztatva van akkor nem is érzékeli a tv hogy bevan dugva a hdmi kábel.
a pc és a tv hdmi-hdmi kábellal van csatlakoztatva.
Esetleg valaki tudna segíteni?
Köszi
-
blakey
titán
válasz Asrach #84419 üzenetére
4k-val full hd 3m ről ugyanolyan jó 50 inches tv-n mint full hd-s társán - ez volt a mondanivalójának a lényege, tehát 3m-ren nem látod a 4K eéőnyét.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bul07
nagyúr
válasz dokee78 #84416 üzenetére
Állj át Plex alkamáson keresztüli lejátszásra és ott lehet bármilyenre állítani a felirat színét
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BBéci
legenda
válasz DarkUBi #84414 üzenetére
A Samsung honlapon kerested? [link]. A méret ne zavarjon, mindegyik H4200 ugyanazt tudja, de egy kattintással átválthatsz 48 colosra.
(#84416) dokee78
Normális médialejátszóval arra is van lehetőség, a TV beépített vacakja ilyesmire nem képes.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dokee78
félisten
Van arra mód,hogy a feliratoknak fekete háttere legyen a feliratnak?
Mer pl a Narcos sorozatnál a spanyol részek sárgán vannak kiírva és azon a fehér magyar felirat alig látszik.BBéci Akkor marad így.
[ Szerkesztve ]
-
Redeckt
tag
A gond az, hogy a 4K, UHD és egyéb hangzatos megnevezések hallatán, olyan erős izgalmi állapotba kerül a többség, hogy onnantól az adott témában való hibátlan érvelés is csak egy mellette szóló voks lesz.
(#84414) DarkUBi: Mindkettőt!
[ Szerkesztve ]
-
DarkUBi
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni toletek. Az a kerdesem, hogy a Samsung UE48H4200 milyen tunert tartalmaz, DVB T vagy C, esetleg mind a kettot tudja? Digi tv-re valtas elott allok es azert lenne jo tudni, hogy kell-e kulon box a digitalis vetelhez vagy direktbe mehet-e a kabel a tv-be. Sajnos sehol nem talalok pontos informaciot a tunerrel kapcsolatban.
Elore is koszonom a segitseget.Ne félj, lehet ez még rosszabb is!
-
Redeckt
tag
válasz dokee78 #84360 üzenetére
Válassz ki egy csatornát, és nyomd meg a TOOLS gombot.
Ha be van kapcsolva a gyermekzár funkció, akkor aktívnak kell lennie a csatorna lezárása menüpontnak.
Ha megjelent a PIN megadására szolgáló képernyő, add meg a 4 számjegyű PIN kódját, ami az alapértelmezés szerint 0000.Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
PuMbA
titán
válasz Tukolp #84411 üzenetére
Miért nem elkerülhető? Mire Magyarországon 4K TV adás lesz, addigra 10 év eltelik, biztos lesz másik TV-d, 4K filmeket se fogsz leszedni 5 éven belül és a legfőbb ok, hogy nem fogsz 1,2m-re beleülni a TV-dbe, hiszen csak így látsz valamit a 4K felbontásból, tehát tökéletesen elkerülhető még évekig 720p HD Ready filmeket is tökéletesen lehet nézni FullHD TV-n most is, ha 3-4m-re ülsz tőle és nem veszed észre, hogy rosszabb képminőséget kapnál
[ Szerkesztve ]
-
-
Asrach
tag
Samsung UE50JU6800 tvhez valaki tud beállítást?
-
Flashget
félisten
válasz yvsmad #84327 üzenetére
nekem is megy simán a 2,5"-os USB 3.0-ás HDD
Felvenni meg nem lehet pendrive-ra, mert min. 80 GB HDD kell neki, néhány tévének min. 160 GB.
ez butaság.
8GB-os USB 2.0-ra vettem fel, Digisport HD-ről...annyi volt csak a baja, hogy 35 perc fért így csak fel. Pont egy kézilabda félidő.
SD-ben 60-65 perc fért fel rá 8GB-ra.
MindigTV-ről 60 ill. 120 perc volt ugyanez (HD/SD) mert náluk nem natívba adják a HD-t csak 1440x1080-ba.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest