- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
lehet hogy nagy király ez a h6400-as,de szerintem már ideje lenne a 2015-ös j szériát is ajánlgatni,mert már 2015 évvége van lassan.vagy ennyire nincs tapasztalat a J-JU modellekkel?
-
Tobepapa
csendes tag
Nem tudom illik-e a topicvezetővel kötekedni.
Te se olvastad el figyelmesen az első hsz-em, hiszen ott írtam, hogy a H6400 lenne a tuti befutó, de mivel most épp nem látom kínálatban, így a másik 3 között gyötrődtem. De mivel a J6300-as ívlet, a JU6400 meg nem ajánlott, azért írtam, hogy jelenleg marad a H6200.
No, meglátom mi van az MM-ben, hátha kallódik még H6400 valamelyik sarokban
-
Tobepapa
csendes tag
-
-
sandró60
addikt
-
Tobepapa
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állva elkezdtem a topicokat olvasgatni. 48ˇ-os jöhetne számításba. Ahogy olvastam a tavalyi H6400-e lenne ár/értékben a legjobb, de azt megbízható helyen (MM, edigital) nem láttam (csak bolti garival). Így most jelenleg ezek között vacilálok:
- SAMSUNG UE48J6300: MM honlapon 260 ezer, de létezik, hogy ez nem ívelt? mert leírás nem említi és a képen se annak látszik
- SAMSUNG UE48H6200: MM honlapon 200 ezer
- Samsung UE48JU6400WXXH: editialnál 255 ezer
Esetleg tudtok ajánlani ebben a kategóriában más márkáttípust ami jó/jobb mint ezek?
Előre is köszi a segítséget!
-
Flashget
félisten
ugyanolyan mintha tévé böngészőjén nézném eleve maga a stream jó mínőségű pedig ausztráliából tolják.
csak azért nem tv-ről nézem közvetlen, mert a rengeteg reklám meghülyíti vagy nehezen jön be az adott streamen.
Ezen kívül bármi mást lehet küldeni telóról tv-re akár játékot játszva is az egyszerűbb fajtából ahol nem számít az inputlag vagy pdf fájlt olvastam stb. számos dolgot lehet lenni csak megfelelő mobil/tablet kell hozzá. -
bubu333
tag
Na csak hogy ne ijesszek el senkit a vásárlástól gondoltam leírom, hogy nCore-ról kölcsönzött tegnapi sztárban sztárral is tökéletesen szinkronban van a hang, illetve YouTube voice lag test is tökéletes volt. Úgy néz ki tényleg az igénytelen szolgáltatással van a probléma.
-
Flashget
félisten
-
válasz
zoltan6 #85581 üzenetére
Ez kicsit olyannak tűnik, hogy megemelték az árakat aztán abból akcióztak... Tesómék tavaly 120-ért vettek karácsony előtt az euronicsba 40 colos UEH6200-at, akkor az is black friday volt? Tudtommal december közepe fele vették. Szal lehet az a normál ár, amit black fridaykor csökkentettnek írtak...
Nesze semmi fogd meg jól
-
zoltan6
addikt
válasz
Mercutio_ #85580 üzenetére
igen,közben linkelték nekem a blackfriday topikot,hát visszaolvasgattam,annyira nem vagyok elájulva a tv akcióktól,amik tavaly voltak:
"Samsung UE40H6200 3D SMART LED Televízió
-15.000 Ft
Valódi 3D élmény, új megvilágításban!
Samsung UE40H6200 3D SMART LED Televízió
139.900 Ft helyett
124900 Ft
Samsung UE40H6400AWXXH 3D SMART LED Televízió
-15.000 Ft
101 cm-es Full HD 3D TV hangvezérléssel!
Samsung UE40H6400AWXXH 3D SMART LED Televízió
149.900 Ft helyett
134.900 Ft
Samsung UE40H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
-10.000 Ft
Sportközvetítések a létező legjobb minőségben!
Samsung UE40H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
169.900 Ft helyett
159.900 Ft
Samsung UE48H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
-30.000 Ft
122 cm-es 3D élmény, akár +3 év garanciával!
Samsung UE48H6500SLXXH 3D SMART LED Televízió
229.900 Ft helyett
199.900 Ft" -
zoltan6
addikt
válasz
Mikeee89 #85578 üzenetére
ez engem is érdekelne,mert én is akkor tervezek tv-t venni,úgy rémlik mintha 30% körüli engedmények lettek volna.tavaly én a telekomnál telefont vettem féláron black friday-kor.
BlackFriday topicba vissza lehetne keresni,de már nem találom,az utódja a bestbuy topic,de az már utána lett nyitva. -
Hello! Volt aki tavaly a black friday alkalmával vett az emagon vagy az edigitalon Samsung 40 colos h6200 vagy h6400 tévét? Milyen áron volt körülbelül? Idén black fridaykor szeretnék én is tévét venni, kíváncsi lennék, nagyjából milyen leárazásra számíthatok...
Köszi.
-
dethroner
veterán
Már korábban is beszéltünk róla, valóban a H sorozatból (legalábbis a hatezresből) kihagyták a lehetőséget hogy a ledes képtisztaságot kombináld az MP többi értékével. Kíváncsiságból ránéztem arra amit írtál és tényleg így van, amíg csak ráteszem a kurzort a ledesnél a "be" értékbe, frankón látszik hogy szép folyamatos lesz a mozgás, de amint rányomok hogy ok, de még bent vagyok a menüben egyből szar lesz, olyan mintha kb semmi sem változna azon kívül hogy sötét lesz a kép.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bubu333 #85540 üzenetére
Megjegyzem, hogy a screen mirroring telefonokkal és tabletekkel egy kalap szar, van hogy megy van hogy nem. Van hogy betölt aztán lefagy.
Note4
Note5
S6 edge
Sony c5 ultraEzekkel próbáltam és nem volt gond soha.
---------
Upc-nél is van hangcsúszás, de csak néhány csatornánál észrevehető.
Egyébként meg ne csodálkozz, a H6400 egy kibaxott buta tv sajnos (töketlen idióták csinálták és csinálják még most is rá a szoftvert, tehát lehetne nagyon jó is, de szerintem nem lesz az soha...), a képminőségével viszont szétgyaláz minden hasonló kategóriát....
-
Mercutio_
félisten
válasz
digikábeles #85574 üzenetére
Mert, ott kockásodás és szinkronból kiesés van
-
-
PuMbA
titán
válasz
Mercutio_ #85566 üzenetére
A H6200 nem olyan régen még 120k-ért ment, gondolom még most is annyiért néhány Euronics, Expert boltban
Igen, ezek nagyon ajánlott TV-k voltak újonnan is
yoli666: J6202 és J6200, valamint az ívelt J6200 az utódai
dokee78: Semmit nem változik, kivéve, ha a TV-t hibásan adták ki és az elején rájönnek, hogy hoppá, így még csökken az input lag
Voltak ilyen TV-k...
-
bubu333
tag
válasz
sityupityu #85562 üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy az analógnál nincs EPG. Egyébként ezt a DIGI-s hang-kép elmászást meg tudja erősíteni más is?
-
marilllyo
veterán
válasz
Redeckt #85561 üzenetére
Ahammm! Szuper! Tegnap megnéztem egyébként a J5500-et játék közben. Különösebben zavaró dolgot nem vettem rajta észre.A H6400-nek meg ugye egy minimálisan nagyobb csak az input lagja. Több tesztben is írták, hogy 50ms alatt nehéz észrevenni az input lag-ot. Nem tudom. Világéletemben monitorról kockultam. Ps4 most is arra van rákötve. Emiatt nehéz a döntés.
-
válasz
Redeckt #85561 üzenetére
Ezt most hogy érted? A Digi szolgáltat digitális és analóg adásokat is.
(#85546) bubu333 Azért elég szembetűnő a különbség a digitális sd és az analóg adások között is. Sokkal jobb a kép a digitális sd esetében. A tévé is kijelzi, hogy az adó digitális e vagy sem. A digitálisnál van műsorújság stb. Az analógnál semmi.
-
Redeckt
tag
válasz
bubu333 #85546 üzenetére
Az, hogy digitális műsorfolyamot látsz-e, az a szolgáltatott technológiától függ. Tehát esetedben, az említett SD adásokat is digitális formában kapod.
(#85556) marilllyo: Eléggé az!
Ennek a végét még olvasd el!
-
Mercutio_
félisten
A J5100 MM-ből árgarancia + cetelem 10% engedménnyel elvileg megvan 90-ből, ehhez képest a másik két típus 140k, az nekem nagyon nem fér bele
Néztem használtakat is, de vagy nevetséges áron adják, vagy nincs/pár hónap és lejár a garancia
vagy tipp merre érdemes keresgélni?
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Újabban tapasztalom, hogy egyes MKV-ben letöltött, mostanában konvertált magyar tévéműsorokat nem játszik le az F8000-es tévém, nem támogatott videoformátum hibaüzenetet kapom.
Egyelőre nem tudom mi a gond, a kódolás AVC High L4 és L4.1 codeccel, 1080i felbontás. Ugyanilyen kódolású, de 1080p (tipikusan a filmek, sorozatok felbontása) felbontású MKV-ket gond nélkül viszi. Lehet, hogy nem tetszik neki az interlaced felbontás? Más tapasztalt ilyet? A legújabb firmware van fent. -
marilllyo
veterán
Srácok!
40 és 44 ms -os input lag közti különbség észrevehető lenne? (J5500 vs. H6400)
-
apszi
őstag
válasz
syler123 #85549 üzenetére
Akkor nem kizárt, hogy ezt H szériánál kifilézték. Sőt azt vettem észre, hogy míg a menü képe kint van a képernyőn addig folyamatosabb a mozgás is, konkrétan látszik a Led funkció hatása, el is sötétedik valamelyest a kép, de amint kilépek a menüből visszaáll a korábbi mozgáskezelésre, mintha nem lenne semmi beállítva, de a kép sötétebb marad. Egyszóval ez a funkció valahogy nem tudom, hogyan is kéne működjön
-
bubu333
tag
-
bubu333
tag
válasz
sandró60 #85545 üzenetére
Igen írtam, hogy Debrecen DIGI közepes csomag. mkv fogyasztás közben nem tűnt fel késés csak TV adás közben. Az hogy melyik digitális és melyik nem azt honnan tudhatom? Ami HD az nyílván digitális. Ami nem az még lehet mindkettő. Néztem HD meg SD csatornát is és a HD-nél is ugyanannyit csúszik.
-
sandró60
addikt
válasz
bubu333 #85540 üzenetére
Digis vagy-akkor a szolgáltatónál lesz a"bibi",mert nálam is ez van amióta.variáltak a csatornákkal.2 samu-tévén ugyanez a hiba.Lehet,hogy itt a házban.Még nem szóltam be,de tudván,hogy nincs tőlük bérelt box-om 2500ft lenne a kiszállás.Hiába bizonygatnám,hogy nem a tévé hibás.
-
bubu333
tag
Ez egy elég komoly és macerás döntés, hogy visszavigyem-e. Nem fognak hülyének nézni ha ilyennel viszem vissza? Pl. páromnak fel se tűnt. Pedig tegnap nézett Poirot-t és engem tökre irritált hogy a pálcája hamarabb koppan mint hogy leért volna. Csak az a fura, hogy amikor este filmet néztünk PC-ről allshare-rel akkor nem tapasztaltam ilyet. DIGI-nél nem lehet a hiba?
-
PuMbA
titán
válasz
bubu333 #85540 üzenetére
1. Ezért ajánlunk a Tiszta beállítást, ami a legtöbbször jó képet eredményez és még nem kezd el sok képhibát generálni, ez ilyen
Firmware frissítés megoldhatja a dolgot
7000-res szériától már jobb a Motion Plus minősége.
2. Audio delay csak az optikai hangkimenetre vonatkozik, ha jól tudom
Firmware frissítés megoldhatja a dolgot, ha nem akkor vidd vissza TV-t
3. Serviio
-
bubu333
tag
Sziasztok!
Két napja vagyok egy UE40H6400 "boldog" tulajdonosa és lenne néhány kérdésem hozzátok:
A motion plus mizériával sikerült megbarátkoznom, bár az a mérnök aki ezt egy 3. almenüpontba rakta a pokolra fog jutni. Egyetlen problémám, hogy Clear feletti beállításokon minden 3. másodpercben mikrolaggol, majd "utánasiet" a kép a hangnak. Ez így értékelhetetlen, mivel a szájmozgás és a mozgás is tök béna, egyébként tök jó lenne. Így max. Clear használható. Nem bírja a proci vagy ez ilyen szar ez a technológia?
A hang kiakaszt. DIGI-nél vagyok Debrecenben a közepes csomagon, vannak digitális és analóg csatornák is. Sajnos a hangja mindegyiknek siet kb 50 ms-t, még akkor is, ha az audio delay-t 0-ra állítom. Az előző analóg tévémnél nem tapasztaltam ilyet. Másnak is van ilyen problémája? Van erre megoldás? Az a mérnök aki a csúszkát 0-200-ig lőtte be még a pokol is túl jó hely. Mért nincs negatív érték !?
Megjegyzem, hogy a screen mirroring telefonokkal és tabletekkel egy kalap szar, van hogy megy van hogy nem. Van hogy betölt aztán lefagy. Samsung és nexus eszközökkel. Az egyetlen nyugtató pont, hogy PC-ről AllShare segítségével tudtam streamelni 1080p 3D filmet gond nélkül. Ez csak egy 14 GB film volt 15000 bps, remélem a bluray-t is vinni fogja. Van ennél kényelmesebb olcsó módszer arra hogy a PC-ről filmet játszak le? HDMI nem opció. Külső vinyóból bármit tud kezelni? Az AllShare butítja a minőséget on-the-fly?
Köszi a válaszokat.
-
blakey
titán
válasz
Flashget #85538 üzenetére
Írtam, hogy Horizon Go-t használok, tehát tudom miről van szó, de ez így még nagyon gyekecipőben jár, csak 1 platformra van és a kínálat is elég szegényes. TV-re felesleges, többi platformra jól jöhet.
Nálam még az elmúlt 20 évben talán 2x ha elment a tv, soha semmi gondom nem volt, de bármikor lehet, ettől függetlenül is lehet használni, ahogy én is teszem, napközben, ha valami olyan meccs, esemény van akkor a tabletet az asztalra teszem és néha ránézek vagy azt nézem..
-
Flashget
félisten
válasz
yvsmad #85514 üzenetére
Mond mit nem értesz abból amit írtam?
Nekem van digim és ez a digi online. van hozzá 3 db jelszavam, 3 másik eszközre. Oda adom az egyik családtagomnak akinek van szélessávú nete,hogy használja a tévén mert nézni akarja a PL-t Digisporton vagy a Digifilmet, ha lenne rá app (vagy tabon vagy PC-n) végre samsung tévén.
Attól még lehet a családtag UPC-s, T-s...mivel a Digi nem kér pént másik szolgáltatást használótól ezért, szemben a T-vel. -
dokee78
félisten
Youtube alkalmazásban már nem lehet a Smart távirányítóval a videóba lépegetni?
H6400
2770 szoftver -
Apollo17hu
őstag
Tévéhez vett KBD1500 vezeték nélküli billentyűzetet rá lehet hangolni valahogy a tévére kötött PC-re?
Vagy külön PC-s vezeték nélküli billentyűzet kell hozzá? Kezd túl sok lenni a kütyü... -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Az adás miatt lehet az, hogy sötét jeleneteknél a szürkés árnyalatok, színátmenetek lilásak? -
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #85527 üzenetére
Itt a fórum tapasztalat után irtam.Pár embernek probléma volt a beszerzés.Különben a biztatást annak kellett volna irni aki a kérdést feltette "hogy mit ajánlunk 180-200k"körűl
-
-
Damage
senior tag
55" H6500-as TV van a nappalimban. iPhone, iPad készüléken Smart View 2.0. Nagyszerű programok. Nem is az a legjobb, hogy távirányítóként használhatóak ezek az eszközök, vagy egy "suhintással" kiteszem a mobil eszközökről a multimédiás anyagot a TV-re. A mobilon vagy az iPad-en látom a TV képét és hangját. Át is lehet kapcsolni egy másik adóra (közben a TV-n másik adó képe, hangja megy). A párom nézi a TV-n akármelyik adót én meg az iPad-en egy másik csatornát a másik szobában vezeték nélkül. A kérdésem az lenne, hogy nincs ehhez hasonló alkalmazás asztali gépre (OS X)?
-
PuMbA
titán
válasz
Apollo17hu #85508 üzenetére
Vedd ki a driverből, hogy te szabd meg a méretezést és állítsd be az Összefoglalóban található beállítást
-
dethroner
veterán
mflex és mindenki, aki használja a DTS 2:5 lehetőséget és "röcög" a hang a menüben mozgolódás közben, PHenis fórumtársunk megoldotta ezt a problémát
. Szóval ezt kell tenni:
a hangkimenetet visszaállítod tv-hangszóróra, hang üzemmódot normálra állítod és ahangeffektusnál mindent "ki"-re állítasz, majd a hangszóró beállításoknál visszaállítod Audiokimenetre. -
törölt tag
65 colltol már van értelme az ívelt tv-nek?
-
sandró60
addikt
válasz
leximester #85518 üzenetére
Csak az utolsó 10-oldalt olvasd el és kapsz választ a kérdésedre.A legjobban ajánlott tévé H6400-Siess,mert ez tavalyi model és lehet,hogy problémás lessz a beszerzés.Azért ajánlok egy vásárlási lehetőséget.
[lH6400 Nekem ilyen van csak 55"-ban -
leximester
tag
Sziasztok!
Szeretnék tv-t vásárolni, tudnátok segíteni hogy milyet érdemes?
Elvárások:
40"-45", smart. 3D nem fontos. Ami fontos ,hogy a legjobb képminőséget hozza, természetesen az adott áron belül. Leginkább letöltött filmeket, focit, f1-t néznék rajta.Keret: Maximum 180-200 ezer Ft.(Használt is szóba jöhet.)
Előre is köszönöm.
-
blakey
titán
-
-
dethroner
veterán
válasz
AliasB #85501 üzenetére
És tuti hogy csak az eco érzékelő van bekapcsolva? Az energiagazdálkodás ki állapotban van?
Ha így van akkor meg kéne nézni a fényérzékelőt (ami nem tudom hol lehet) vagy letakartad, elkoszolódott. Vagy a sokak által utált fw frissítés talán megoldhatja. Legvégső esetben a szinte semmire nem jó 60-80 samsung hívása. -
belashx
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infó kellene.
Milyen wifi van a H6400 tévékben? N-es, vagy ac-s? Mondom is, miért. Szeretnék venni egy Asus RT-AC56U routert, amire menne egy 1 GB-os külső HDD. Erről gondoltam megoldani a torrentezést és a filmnézést, hogy ne menjen annyit a laptop (már fél éve kb folyamatosan megy a gép). Van olyan, aki hasonló módon használja? Valahol olvastam, hogy Samsung tévéken DLNA-n nem megy rendesen a felirat, valamint gond lehet a hoangsávokkal is. Erről valakinek tapasztalat?
Itt ez kicsit off, szóval, az is megteszi, ha megmondjátok, melyik topikban vessem fel.Köszi!
-
Apollo17hu
őstag
Tegnap összekötöttem a H6400-as tévémet PC-vel HDMI-n keresztül. Semmi gond nem volt azon kívül, hogy vízszintesen és függőlegesen is kilógott a kép. Ebben a menüben tudtam csak normálisan méretezni, mert bármilyen felbontást választottam, mindnél "kifutott" a kép a képernyőből:
Ez másnál is így van? Jó beállításokat használok?
-
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy van egy U6470-es Samu tévém és PC-vel szeretném összekötni. Az előző TV-vel hdmi kábellel volt összekötve, de volt egy kis áramos baj ami miatt kiment az előző TV és a pc hdmi kimenete. Szóval a hdmi nem játszik. Próbáltam a Samsung SmartView-ot de csak az avit viszi át az mkv már nem megy neki. Az usb-re másolgatás lassú és unalmas.
Vegyek egy olcsó grafikus kártyát aminek van HDMI kimenete vagy van valami SmartView-hez hasonló, jobb program vagy egyéb ötlet? -
apszi
őstag
válasz
yvsmad #85490 üzenetére
A lejátszó képes tökéletesen kadencia helyesen megjeleníteni a videókat, így ezzel nincs gond.
(#85503) PuMbA : Akkor bizony nálam, és bár lehet, hogy ezzel szentség törést hajtok végre, de marad a Motion Plus BE nullás értékekkel...nincs szappan orpera, viszont kellőképp folyamatos, de megtartva a filmes hangulatot...nem tudom a szemem nem igazán tud megbarátkozni ezzel a 24p-vel tv-n, pedig moziba sose volt vele bajom, sőt láttam vetítőn havernál pulldown verzióban filmet, még az sem zavart, mondhatni pillanatok alatt megszoktam, de a 24p valamiért baromira cseszi a szemem. Vagy velem van a baj, vagy más egy vetített kép "állaga", vagy nem tudom mi az oka. De ez már legyen az én problémám...
-
yoli666
tag
Szia.
Köszi a választ azért kérdeztem rá a dologra, mert napi szinten nem figyelem a tv piacot, de azért szoktam olvasni a fórumot...
Akkor az olcsóbb UHD-k ban nem nagyon szabad gondolkodni?
Mi lenne az a modell, amit már érdemes lenne megvenni? Gondolom 7-es től fölfelé, de van esetleg ajánlott modell 48" körüli méretben?
Bár kérdéses, hogy megéri-e bennük gondolkodni, hiszen nem tudni mikor terjed el ez a felbontás....A smart meg engem azért bosszant, mert semmibe nem kerülne a gyártóknak jól megcsinálni, ami használható is lenne... (Szerintem legalábbis)
-
PuMbA
titán
válasz
yoli666 #85496 üzenetére
Hali!
"Már jó ideje olvasgatom a fórumot, mert tv vásárlás / csere előtt állok."
Akkor tudnod kéne, hogy a HU6900-at még megemlíteni se szabad
UE48H6400 a jó választás, de a SMART-ra ne számíts az csak ilyen mellékes tulajdonság minden TV esetén, szóval tele van hibákkal és lassú. A számítógéped, ha jól tudom eléggé SMART, az tökéletesen tud mindent
apszi: Egyértelműen a Motion Plus Ki állás a rendes, ha bekapcsolod, akkor mindig van egy minimális utómunka, sőt 3D-ben még kikapcsolás esetén is belenyúl egy kicsit a képbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest