- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecko
csendes tag
Tv ügyben: 280.000 ft körül, 40", lcd, (led) milyen tv lenne a legjobb választás? A samsung ue40c7000ww-ről mit gondoltok? Vagy valami hasonló? Esetleg jobb?
-
tarsoly74
tag
szia
kellene egy kis segítség
van egy 3.5-es külső vinyóm, de nem látja a tv
mit csináljak vele
fálj rendszer v. valami más a gond ?
le40c650-es -
Varszegig
veterán
válasz
gyemipapa #8198 üzenetére
akkor ha nincs hdmi bemenete a házimozinak, akkor: stb-t hdmi vagy scarttal a tv-vel kötöd össze, és az stb optikai kimenetét meg a házimozival. TV-ről leveszed a hangot, és kész. (Viszont így mediaplayer üzemmódnban át kell dugni az optikai kábelt a tv-be, ezért javallom egy elosztó beszerzését.)
lényeg, ha az stb hdmin megy a tv-be, onnan a tv leveszi magának a hangot, és ki is adja a saját optikai kimenetén, de csak sztereoban (ez benne van a kézikönyvben, utáénanéztem, mivel nekem is halék volt), ami ugye lófing. Tehát az stb és a házimozi optikaival legyen összekötve. -
bogarfull27
tag
válasz
snefftamas #8231 üzenetére
Köszi!
Sajnos a kettő közül kell választanom!
-
maláj
addikt
100k alatt érdeklődnék tv ügyben
a lényeg a 32"LE32C350
LE32C450
LE32C530egyéb ötleteket is meghallgatok
-
gyemipapa
senior tag
Olyannyira, hogy nálam egyik csatornán sem érhető el, gondolom, DTV= digitális tv, nekem STB-ről megy a tévé, nyilván azért nem elérhető.
Hali. Ezt a beállítást próbáltátok már?
Hang beállítások-További beállítás-DTV audio szintje. Igaz ez nem minden csatornánál érhető el! -
snefftamas
aktív tag
válasz
bogarfull27 #8228 üzenetére
Szia!
Nincs túl nagy TV... inkább a 40C650-et.
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Most nem magamnak néznék Tv-t, én tökéletesen elégedett vagyok, hanem anyóséknak.
32 colos fér be pont a szekrénybe, a max méret tehát adott. Nem kell semmi extra, simán tv-zni fognak, nagy ritkán dvd lejátszás, esetleg USB port, hogy a fényképezőt rá lehessen csatlakoztatni. Az ár határ 80 ezer körül lenne
Én samsung párti vagyok, így két tv maradt bent, LE32C350 és LE32C530
Utóbbi egy 10-essel túllépi a keretet és úgy látom, hogy a lényeges különbség a HD és Full HD közötti különbség. (Nekik nincs szükségük Full HD-ra, ezt tudom)
A kérdésem az, hogy van-e más tulajdonság a két tv között, amely nem paraméterekben jelentkezik. Ha jól gondolom, akkor eltelt 1-2 év a kettő kifejlesztése között. Érdemes-e a drágábbat venni, ha a Full HD felbontás nem számít
Válaszaitokat köszönöm!
-
bogarfull27
tag
Hali!
Szerintetek melyiket vegyem?
32c650 vagy 37c650?
Légyszi segítsetek!!!
Köszi -
gyemipapa
senior tag
Természetesen van IN/OUT-os scartom, korábban írtam, a tévé a scarton csak a saját tunerjének a hangját küldi ki, az USB-n rádugott médiáét nem sajna, az avi lejátszása alatt is az aktuális tévécsatorna hangja szól.
Ha digitális megoldás nem sikerül, akkor is felejtsd el a fejhallgatókimenetet mondom vegyél egy scart átalakítót IN/OUT-osat . Én teszkóban vettem 910 Ft-ért. AAzt viszont nem árt tudni, hogy a tvadás hangját, vagy a médialejátszó hangját tudja kiküldeni scarton, arádugott hdmi forrásét nem.
-
gyemipapa
senior tag
Sajnos ez így nehéz ügy, csak úgy tudnám kiszűrni, ha mindegyikből lenne egy tartalék, egyenként cserélgetve próbálnám ki. De hát az optikai kábel önmagában kétezer, bár nem is értem:egy üvegszálon vagy átmegy jelvesztés nélkül a jel, vagy egyáltalán nem, ettől digitális. Lehet, mive régebbi típusú a házimozi, nagyobb bemenő optikai jelet igényelne. Nem lehet véletlen, hgy joe5-nél is hajszálra ugynez a probléma, ugyanolyan cuccokkal. Azért köszönöm a segítséget.
Négy különböző Samsung tévé optikai limenetét használtam hosszabb ideig, mindegyik hibátlanul, kellő jelerőséggel működött. Valamelyik készüléked.
vagy a kábel hibás. -
daniking
tag
Helló.
Az LE40C530 USBjére milyen külső vinyót rakhatok ?
Olvastam , hogy a terrást is viszik.
Ez igaz ?
-
BBéci
legenda
válasz
siemensfun #8222 üzenetére
Ezt előtted már ketten leírtuk, de azért köszi.
Hz, kis zével! -
Laci.M
senior tag
Visszatérve a hangbajokhoz, nekem azzal lenne problémám, hogy hdmi-n nem megy hang a TV-re a netbookból. A gép egy Asus 1215N nvidia ION2-vel. A videókártya ki tudja magából adni a hangot, egy Philips 42pfl7685h-val egyszer össze lett kötve, akkor szólt a TV. Azóta frissítettem a drivereket, és az én LE32C650-emen nem akar hang lenni. Hol kell beállítani, hogy kimenjen a hang? Nvidia vezérlőpulton arra van állítva, hogy "HDMI-HDTV (hang engedélyezve)" Ezen kívül semmi HDMI állítási lehetőséget nem is találtam. A hangkártya ALC269
-
Laci.M
senior tag
"Ha digitális megoldás nem sikerül, akkor is felejtsd el a fejhallgatókimenetet "
Sehol nem állítottam, hogy jobb ez, de digitális híján így jár a legjobban, mint írta most a fülhallgatót használja. Mivel házimozim nincs, HIFI-t használok amin nincs semmi digitális, pedig nem alapkategóriás (igaz már jópár éves) Sony RG440S A hangszórók lecserélve állóhangfalakra, de ez már nagyon OFF. -
Synaptic
senior tag
A 8188 ra esetleg valaki tudna megoldást ?
-
Laci.M
senior tag
válasz
gyemipapa #8202 üzenetére
Ha digitális megoldás nem sikerül, akkor is felejtsd el a fejhallgatókimenetet mondom vegyél egy scart átalakítót IN/OUT-osat . Én teszkóban vettem 910 Ft-ért. AAzt viszont nem árt tudni, hogy a tvadás hangját, vagy a médialejátszó hangját tudja kiküldeni scarton, arádugott hdmi forrásét nem.
-
jollyjoker94
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!
Vettem egy ilyen típusú tv-t:
samsung le32c350d1wxxh
és elállítottam a szervíz menüjében a TUNERT véletlenül, és amikor kikapcsoltam és aztán újra be, nem kapcsolt be a tv, csak a piros led villog állandóan! Lenyomva tartottam 15mp-ig az INFO gombot, de az sem segített.
Valamit lehet vele kezdeni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
kelix
csendes tag
Úgy értettem h kell-e vásárolni modult kártyával , vagy csak előfizetői kártyát , de sajnos ezek szerint kell CA modul is
-
tupacamaru
veterán
válasz
DaDy0219 #8206 üzenetére
A felíratfájl neve megegyezik a filmfájl nevével?? Természetesen a kiterjesztést kivéve.
kelix Memórikártya olvasóra gondolsz? Mert olyan szerintem nincs rajta. CL modulnak van hely az oldalán. Abba kell egy modul és úgy lehet beletenni a szolgáltatótól kapott kódkártyát. Asszem.
-
kelix
csendes tag
Sziasztok
A C650-es Tv-kben van kártyaolvasó modul? -
DaDy0219
tag
Sziasztok!
Van egy LE40C550 tv-m.Kérdésem az lenne, hogy az USB-n lejátszott avi mellé hogy tudom a feliratot is beilleszteni?A beépített lejátszó nem látja az srt. formátumot.
-
jollyjoker94
csendes tag
válasz
tupacamaru #8185 üzenetére
Segítséget kértem, nem véleményt!
Egyébként nem tudok már vissza menni se a szervíz menübe se!A "tuner"-t állítottam el VÉLETLENÜL!
Aki tud légyszíves segítsen!
-
Synaptic
senior tag
Valaki az ény nyűgjeimre is adhatna valamiorvosságot
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Synaptic #8201 üzenetére
Na pont így volt összekötve. (De nem aux, hanem digital in, aux az RCA bemenethez való).
Minden jól is működött, csak tévé optikai kimenete kevés naftát ad a házimozinak. Éppen ez az eredendően felvetett problémám. Ezért kell jobb híjján a tévé fülhallgató kimenetét használnom a házimozihoz, persze negyed hangerőn, nehogy elszálljon a mozi bemenete.
De hogy az optikai kimenetet miért nem lehet szabályozni... őrület.
Másoknak más ötlet?STB -----> TV (HDMI ,Scart) attol függ milyen kimenete van
Házimozi -----> TV (Scart)
TV -----> Hazimozi (optikai) Ekkor ha AUX ra rakod a házimozit akkor hallod az STB hangját is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Micro Four Thirds
- Synology NAS
- Asustor NAS
- BestBuy ruhás topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest