Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Segitseget szeretnek kerni! Egy samsung ue32es6560 smart led 3d tvrol lenne szo.
Jelenleg analog adast nezek rajta, jovoheten lesz beszerezve ez az uj UPC kartya amivel mar digitalis adast is tudom nezni.Problemam: analog adasnal es xvid film lejatszasanal is a kep olyan mintha enyhen be lenne gyorsitva... Egyik ismerosom szolt hogy olyan fura a kep es en is eszrevettem.. o is korubelul igy irta le az eszrevetelet.
Minden gyari beallitason hasznalok, nem nagyon alitottam be rajta semmit. Onmagatol allitott be mindent 1 dolgot valasztottam ki hogy analog adast keressen mert meg digitalis nincs.
Udv tacsek
ui: elore is koszi a segitseget
-
kori18t
tag
válasz
attamero81 #28195 üzenetére
Jaj, akkor gyorsan eladom a C650-est, nehogy már bepirosodjon
Már egyik samsung típusban sem bízhat az ember???!!! -
attamero81
senior tag
válasz
Hooper #28197 üzenetére
Nézd meg,hogy HDMI,PC vagy SCART módban van-e képminőségi probléma.Illetve digitális adásnál mennyire téveszt a csatorna találásban.Tuti,hogy a mainboard.Gari van rá akkor jelezd.Éppen ilyen panelt rendeltem Imifej-nek.Még bő másfél hét mire ide ér hozzám.Neki állóképnél nem volt hiba csak mozgónál.Sajna az övé BGA hibás.Ez nagyon ritka,hogy a BGA okozza.Általában a videojel IC csinálja,mert elégtelen a forrasztása.Ezek a hibák a C600,C700,C6000,C7000,C8000-nél is megtalálható.Rengeteg ezzel esik ki gariban.
-
Hooper
őstag
válasz
attamero81 #28195 üzenetére
álló képnél is van.. a sötét -majdnem fekete- részek sávosodnak.
ha alaplap, akkor lehet hogy más hiba is jelentkezik: pár csatornánál "szakad" a hang és szétesik a kép (bár lehet a szolgáltató a ludas)
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Az ONE HD zenei csomag RSS-ként beírva működik a serviio-ban.
Ezt kell beírni:[https://sites.google.com/site/serviiorss/LiveFeeds_One_HD.rss]
Pop, Rock, Dance, Jazz, Live mix, Classical stílusú zenék.
Műsorújság: [link] -
basel00
tag
külső winyóm van
-
Hooper
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nightshadow #28188 üzenetére
Másik linken 150k-t láttam, ezért mondtam. Ez esetben viszont valóban sok a 100-110k.
-
Flashget
félisten
válasz
tarkatehen #28166 üzenetére
vagy ha böngészőt használsz és akkor megnyomod a kék D-t és lesz PIP az utoljára nézett csatornából.
-
tjnet
aktív tag
Halihó mindenkinek.
Aki tudja már nézni a FUTBOX-os stream-eket az ne titkolja.
-
Zoty4
őstag
válasz
tarkatehen #28185 üzenetére
d8000 vagy es7000?
-
Draken
őstag
Már kérdeztem korábban a d8000ről, viszont nem voltam tisztában az idei modellekről (még most se teljesen). 300környékén melyik vétel éri meg jobban az elkövetkezendő 1-2hónapban, egy d8000 vagy es6800?
szerk: és igazából az is érdekelne hogy mivel tud többet a 3d-n és a smarton kívül egy C650nél (jelenlegi tv)? Sokat nézek gépről hd filmeket
-
Mate
nagyúr
És egy UE32D5000PW-t, ami decemberbe lett véve 5 év garanciával?
-
kori18t
tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni az alig múlt 1 éves, garanciális 40C650-esemet?
A tv hibátlanul szuperál...... -
tarkatehen
tag
válasz
attamero81 #28173 üzenetére
Igen, így van. Nem akartam belemenni nagyon a valós és nem valós frissítésbe, gondolom azt már kitárgyalták itt sokan régebben is. Nekem is D6500 van, saját tapasztalatból tudom, hogy nem megy a full hd 3d. A D7xxx-nek is annyi már a frekije mint a D8xxx-nek.
-
attamero81
senior tag
válasz
tarkatehen #28171 üzenetére
A 3D-s témára rátérve.Ezt magyaráztam air kollégának nem olyan rég,de ő nem nagyon értette meg,hogy miért írom neki,hogy nem megy.Amúgy a megjelenítési Hz miatt nem megy rendesen a 3D Full HD a D6500-nak.A valós óra jele 100 Hz és legalább 120 kell az aktív jel automata kapcsolásához.Ezért van az,hogy a D7 már automatán adja a témát.A D8 esetében ez az órajel 240 Hz valós képfrissítési frekvencia.
-
-
-
basel00
tag
válasz
tarkatehen #28167 üzenetére
értem hát elsőnek tv akarok venni, meg olvastam hogy mkv-t átlehet konvertálni és akkor viszi USB-ről
-
tarkatehen
tag
-
sandró60
addikt
válasz
basel00 #28165 üzenetére
Szia!
Én ezt a kivánságodat emelném ki:"legjobban MKV filmek lejátszására kellene"
A jelenleg forgalomban lévő Samsung tv-k a legjobb média lejátszással birnak az összes többi márkát összehasonlitva.2010-től kezdödően.Ha valakinek nincs nagy igénye akkor nemfog csalódni benne.Én egy VeniceV13-as média lejászót csomagoltam el több mint 1-éve.Idáig mindent lejátszott a tv. Az 5.1-es hangok és a DTS-simán működik.Persze ehez egy házi mozi erősitő kell -
tarkatehen
tag
válasz
vinikorn #28164 üzenetére
A D6500 sajnos nem tudja még a 3D-t full HD felbontásban. Pl ha küldesz rá full SBS jelet, közli, hogy nem támogatott felbontás, illetve ha egy 3D blu-rayt játszol le, akkor csak Samsung 3D szerepel a feliratnál amikor jelzi, hogy kapcsold be a szemüveget mert 3D jel érkezett, amíg a 7-es és 8-as széria már ott egy FULL HD 3D felirattal jeleníti meg.
Kép a képben funkciót akkor tudod előcsalni, ha mondjuk az egyik HDMI beneneten nézel műsort és megnyomot a tools gombot a távirányítón. Nem tud TV adás esetén kép a képbent.
-
basel00
tag
Sziasztok
Jövőhéten szeretnék venni egy Samsung LEd tv-t mégpedig 160-180e között!
Légyszives ajánljatok már tv-ket amik szerintetek jó és ebben az árban van!!legjobban MKV filmek lejátszására kellene!
köszönöm a válaszokat előre is
-
vinikorn
aktív tag
válasz
tarkatehen #28163 üzenetére
Hadd kérdezzem, hogy a D6500-ban miért félmegoldás a 3D képesség?
D6500-ben hol van a kép a képben funkció? Nem találom.
-
RiddleR
aktív tag
Pl most megy a Viasaton a Jumanji és ahogy asszony nézi, látom, hogy a sötét jelenteknél szinte semmit sem látni, annyira nincs fény. Csutka háttérvilágítás és 50-es fényerő mellett.
-
RiddleR
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja szerváltam egy UE46B6570-es TV-t és kicsit furán érzem magam.
A korábbi TV egy UE46B7020 volt ami átkerül szülőkhöz, sokkal jobb fényerővel bírt (legalábbis úgy érzem).
A mostani új, annak ellenére mintha dinamikusan változtatná a fényerőt (vagy kontrasztot vagy akármit), hogy a menükben minden ilyesmi ki van kapcsolva. Kezdve az energiagazdálkodástól, a din.kontraszton át, a háttérvilágítás kimaxolásán át minden.
Ezek után ugyanaz a műsor/forrás tök sötét a korábbi TV-hez képest.Van valakinek ötlete?
Köszi.
Üdv: R. -
attamero81
senior tag
-
kaboska
aktív tag
válasz
attamero81 #28158 üzenetére
Azt írtad hogy beindul az 55" tv-ék forgalmazása jó áron!Most mi a helyzet a projekt-el?
-
attamero81
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #28154 üzenetére
Jelenleg nincs.Annyira keresik,mert egy jót már 3 kiloért vehetsz használtan.Kb.6 kellene jelenleg,mert annyira van megrendelés,de szinte mindenhol fehér holló.
-
KardosI
csendes tag
Sziasztok,
32"-os LED TV-t keresek. Nehéz a döntés, rengeteg termék van, és a nagy árkülönbséget sem értem (90-150.000-ig terjednek amit néztem).
Amire kell:
- Foci EB
- Filmek (számítógépről is).Amit tudni kell(alap):
- 100 hz,
- full HD
- legalább 1920x-os felbontás.3D nem kell.
(Olvastam egy dühödt Samsung vásárló hozzászólását az arukereso-n, hogy a Samsung Led tv-je, nem érzékeli hogy 4:3, vagy 16:9 a TV adás. Most van ilyen? Vagy user error?
Azért a 15 éves TV is érzékeli, hogy 4:3 vagy 16:9)Megbízható TV-t keresek, és mint mindenki, a legjobb vételt
, lehetőleg jó áron, keresem.
Milyen TV-t ajánlotok?
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
Zoty4
őstag
válasz
nightshadow #28153 üzenetére
köszi, ma meg holnap végigolvasom ezeket a teszteket
De leginkább az érdekelne mi a különbség ezek közt amit linkeltél ill. a 7 és 8000 közt ES verzióknál, valamint hogy azonos tipusszámú elődeinél mivel tud többet. d6500nál mivel jobb a es6500sz.z.csicsi énis várom a válaszát, de szerintem ha lenne, szólt volna
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
attamero81 #28149 üzenetére
Üdv! Nincs még valami 55" "JÓ" Vételre?
-
nightshadow
veterán
válasz
sandró60 #28139 üzenetére
Sajnos amit te meg #mate3553-kolléga ajánlott tv-már kifutó darabok túlárazottak...Inkább egy kicsivel több pénzért megvehető újabb típusokat ajánlanám
Ez a tévé [link] túlárazott? Légy szíves linkeljél egy-két alternatívát, ami ennyibe kerül vagy ahogy írod picivel drágább, 40”-42”-es valódi 100Hz-es tévé és idei modell.
-
Imifej
senior tag
-
attamero81
senior tag
válasz
Flashget #28148 üzenetére
Üdv néktek.
Egy fontos frissítési info az E szériáról.Ha valaki CI-on akar frissíteni akkor ezen kóddal kell:
info - 2 - 7 - 4 - mute kombinációval megy.Későbbiekben ez még jól jön.A másik,hogy bizonyos E5000-es szériáknál felesleges az okosítás,mert az alaplap felépítése nem engedi.Kb úgy,mint a D5000-es szériánál.D5000-est lehet okosítani,de csak panel,T-con cserével.Ezek után már megy,mint D8000.A 55" méretben pedig annyi változás van,hogy a D6000-től kezdődően teljesen mindegy melyik mainboard-ot teszed rá(D6 - D7 - D8),mert a kijelző ebben a méretben egy.Annyi,hogy még a T-connal lehet még a valós órajeleket emelni,mert ugye a D6-os panel nem tudja a 240 Hz-en járatni és ez a 3D Full HD-nál kép minőségi próblémát okozna. -
Flashget
félisten
valós 100Hz a 6xxx-tól van akár D akár E széria.
a 2012-es 6500 állítólag már tudja a 3D-t full HD-ben, de még semmi tesztet nem raktak fel erről vagy én nem láttam. Illetve a ES6500 valós 200hz...állítólag.
Az hogy ES vagy EH az a készülék kialakítására vonatkozik, vékony vagy vastag. -
Gakocsis
tag
Nem vagyok abban biztos, hogy midnen kérdésedre tudom a választ.
A leírása 200 Hz, ami a valóságban 100-nak felel meg (ezt talán ebben a fórumban, vagy a megfelelő topikban olvastam)
Recsegést, kockázódást még nem tapasztaltam, miden tökéletes.. a Kép tűéles..
A dobozra full 3D volt írva.., hogy ez megfelel e a valóságnak nem tudom.. eddig amiket leszedtem, 3d filmek, mind tökéletesek voltak.. -
Gakocsis
tag
A 6000-es széria magasabb számú tagjainál főleg annyi a különbség, hogy tudják a 2D-3D konvertálást, valamint a külső HDD-ra való rögzítésre vagy elő vannak készítve, vagy már talán van is bennük HDD...
A 6200-asom tökéletes, csak ez a kettő funkció különböztei meg a 6500-tól.. nem tud 2D filmet 3D-re konvertálni, valamint nincs előkészítve PvP-re illetve HDD-re , így nem tud pl időeltolást, és rögzítést.. :-) -
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-hez ha feltelepítem a Samygo root max. 1016-os firmwaret az maradandó nyomot hagy? Vissza lehet telepíteni a gyári firmwaret és így a garancia nincs veszélyben?
-
Zoty4
őstag
válasz
sandró60 #28139 üzenetére
de a 2 magos procin kivül mivel tud többet a ES széria mint a D?
Kellene valami jó teszt a ES sorozatról.Tegnap voltam Tescoban és volt kint egy ES6100as TV nagyon szép volt a képe és a 3Ds szemüveggel belenéztem egy futó klippbe és lehidaltam annyira jól jelenítette meg. pl ennél mivel tud többet egy 6500 vagy 7000 netán 8000-es széria?
jóval drágábbb a ES sajna majdnem 50%kal mint az előző garnitura, ami most többe kerül a jó magas € miatt, mint amikor behozták a szériát tavaly
-
sandró60
addikt
válasz
Flashget #28136 üzenetére
Sajnos amit te meg #mate3553-kolléga ajánlott tv-már kifutó darabok túlárazottak vagy szerintem használt feljavitott darabok.Inkáb egy kicsivel több pénzért megvehető újabb tipusokat ajánlanám annak aki felvilágositást kér.
#justo00:Várnék még egy kicsit,igaz a most kezdődő foci Eb miat már több bolt akciózik.Néz körbe az internetten.Ajánlom a Samsung E-sorozatú tv-it -
H4CKmyM1ND
tag
Samu B650 tulajoktól kérdezném, hogy (digi tv kábel) ez a WSS kapcsolójel, ami elvileg automatikusan átváltja a csatornát 16:9 képarányra ha úgy jön az adó, pl discovery ch. ez nálam nem működik.
Állandóan képarányt kell váltani de még TV2, RTL klubnál is. Az egész olyan primitív és idegesítő!Másnak is ez a gondja vagy a tv-m képtelen a kapcsolójelet kezelni?
-
justo00
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a tv-ről?
Esetleg vmi más választás ilyen értékben?
Előre is köszönöm segítségeteket és válaszotokat!
-
digo00
tag
Szaisztok!
Van arra valami megoldás,hogy a D6500-as TV-n neten lévő filmeket nézzek?Mint PL-a
netmozi.com meg ilyesmiken. PC-és TV HDMI összekötése nélkül.Mert sajnos a TV böngészőjében hiába kattintok rá a play-ra nem akarja lejátszani.
A Galaxy S2-t meg nem tudom, egérként használni.A válaszotok előre is köszönöm.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Imifej #28130 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mert a képben néhány kockát időnként még elviselek, de amikor a hang akad, olyan, mint, amikor a lemezjátszón ugrik a tű, az marha idegesítő.
Próbáltam már azt is, hogy nem a DVD felvevőn keresztül vezetem az antennát a tévébe, de nem segített
Na, most viszont olyan, mintha rendben lenne. M2HD-n megy valami rettenet, abban 1 kocka sincs. Bezzen az F1 időmérő sokkal rosszabb volt."Adott egy D5500"
Hát, a killa sample még a médialejátszókat is megakasztja, szegény samu viszont egyből kidobja, hogy nem szereti. De szerencsére ilyen tömörítésű videóanyag nemigen létezik a valóságban. Van még 1-2 mkv, amit nem szeret, én is láttam már ilyet, de ritka.inkább a vmw-vel szokott meggyűlni a baja, abból már több ismeretlent láttam.
Sokan nem tudják, hogy a .mov-ot is lejátssza a tévé, ha átnevezzük. Bármire. .mpg, .avi, akármi, csak az a lényeg, hogy olyan kiterjesztése legyen, amit a tévé keres. Utána már játssza.
-
RudY
addikt
Adott egy D5500, kíváncsiságtól vezérelve megnéztem rajta a [PROHARDVER tesztanyagokat].
Gyakorlatilag simán és szépen vitt mindent, kivéve ezeket:
[x264_killa_sample.mkv]
Nem támogatott videokodek. hmmm?
[VC-1_1080p@8Mbps.wmv]
Nem támogatott fájlformátum. ezt tudtamÚgy tudtam, hogy a .mov és .flac se megy elvileg, mégis simán viszi.
-
dvorcsakl
csendes tag
Sziasztok!
Egy LE32C530-as tv-m van. Van rá megoldás, hogy a feliratoknak (USB-ről srt) legyen háttere?
HA sorozatot nézek, sokáig megy a "stáblista", ami mondjuk ha fehér, olvashatatlan rajta a fehér felirat. Ezért kellene egy háttér alá.Köszi
-
putu33
tag
Uhh összejött, dejó!
Köszönöm! Jó csapat vagytok! -
jozsi252
veterán
sziasztok
A legfrissebb allshare-t innen tudom leszedni? katt Csakmert a magyar oldalon nemnagyon találtam meg
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
putu33 #28117 üzenetére
Budapest melyik kerület?
Néhánnyal lejjeb belinkeltem, hogy honnan tudod elérni a csatornalistát. Néhány adó nekem sem jött be, de kézzel rákeresve a frekvenciára, már megtalálta.
Én hiába menteném el a csatornalistámat, mert Budapesten teljesen más frekvenciák vannak, mint nálam. -
bibobibo
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy D6510-est, nagyon elégedett vagyok vele. Nektek hála allshare és serviio egymás mellett műkszik, utóbbit csak streamre használom, igaz a futuboxos linkek nem mennek, ezeken kívül pedig alig akad HD csatorna. Ezzel kapcsolatban tud valaki valamilyen más megoldást? Ami most azonban fontosabb számomra, vettem egy külső HDD-t, megosztottam, ahogy itt írtátok, kiválón működik, 80 giga PVR-re a többin filmek. A kérdésem PVR-nél hogyan tudom a felvételt szüneteltetni (mert nem akarom a reklámot felvenni pl. a Barátok közt szünetében) mert a pause gomb a timeshift-et indítja el. Köszi előre is a segítséget. -
putu33
tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan kinek C650-es Samsungja van upc mediacard-al? (budapest)
Az a problémám, hogy nem mindegyik csatornát találja meg a digitális hangolásnál. Már mindent próbáltam, sehogy sem akarja. Ki jöttek a technikusok megnézték kábelüket, az én kábelemet. Hoztak box-ot azon bejöttek a csatornák, amiket a tévé nem hozz be. Felraktam a legújabb firmware-t, csináltam factory-t. Még mindig nem megy. Amúgy "128Mhz"-en lévő csatornák nagy részét nem találja meg, 304Mhz-től nagyjából megtalálja mindet, de még ott is vannak hiányosságok. És random néha megtalál valamit néha nem. Technikusok azt mondták Samsung betegség... Ti tapsztaltatok ilyesmit? Van még egy C650-es, de másik model az made in uk az is ezt csinálja.Azt szeretném kérni, hogy ha valakinek van C650-ese és bejön a rai uno, dicovery (sima), atv akkor csináljon egy csatorna átvitelt és ossza meg a fáljt. Lehet akkor látni fogja a tévénk.
Illetve, ha bejönnek ezek a csatornák leírhatnátok, hogy nektek mik szerepelnek a szervizmenübe.
Nagyon megköszönnémModel code: LE40C650L1KXXU
Version: Q2Szerviz menüben:
Type: 40A1UF0C
Local set: EU_Only
Model: LC650
Tuner: SEC_T2
DDR: /üres/
Country: ... -
Mate
nagyúr
válasz
vinikorn #28112 üzenetére
Vannak Tv-k, amik már most is értelmesen vesznek fel.
Nekünk UPC digitalunk van. Rengetegen nem tudtak felvenni dvd felvevővel műsort, mert kódolt volt. Neves gyártók (samsung, sony stb.) dvd felvevők használhatatlanok voltak. Nekünk Laser márkájú van és gond nélkül vett fel hackelés nélkül. Az ok egyszerű, jogvédelem, amivel az olcsó márkák nem foglalkoznak. -
Imifej
senior tag
válasz
PLaci58 #28104 üzenetére
Igen, ezt is észrevettem! Ha egy autó elhúz az ablak alatt, akkor is kockásodik. Ha meg a szomszéd gyerek berregteti a régi simsonját, akkor szerintem 500m-es körzetben megszűnik a vétel. Nem tudom ez ellen mit lehetne tenni? Valamelyik fórumon foglalkoznak e ezzel a problémával?
-
vinikorn
aktív tag
Még mindig nem oldották meg, hogy a D6500-as tv PVR felvételét meg lehessen nézni és szerkeszteni laptopon?
-
Gakocsis
tag
válasz
mrhitoshi #28107 üzenetére
Hasonló az én gondom is..
Ha hálózati adattárolón tárolt filmet indítok el allshare segítségével, nem játssza le a feliratot, hiába egyezik meg a fájlnév.
Ha ugyanazt a fájlt PC-ről indítom el, és úgy adom át a képet a TV-nek, akkor látszik a felirat..Nem mindegy, milyen rendszereket használunk, nem minden esetben a TV a lejátszó eszköz, főleg allshare esetében.. olyankor csak megjelenítőként szolgál..
-
mrhitoshi
veterán
Van egy mkv fájl, és van mellette egy srt típusú felirat. Ha ráteszem egy memóriakártyára a videót és a feliratot, akkor magát a videót lejátssza a TV, de a feliratot nem nagyon akarja lejátszani mellé. Megpróbáltam rátenni a feliratot a videóra, hogy ne legyen 2 külön fájl, a számítógépen szépen meg is jelenik a felirat, nem kell állítgatni semmit, de a TV még mindig nem akarja lejátszani a feliratot.
Valami ötlete van valakinek, hogy mi a baja a Tv-nek ? -
PLaci58
addikt
válasz
Flashget #28092 üzenetére
Ma este meghallgatom a MindigTV-n. Kiváncsi vagyok. Mondjuk arról nem ír a cikk (ha jól látom), hogy milyen kódolással adják, de úgy emlékszem, hogy DD-vel.
Imifej!
A zavar nem csak a saját lakásból jöhet sajnos. A digitális vételnél sokkal zavarobb a vételi hiba, mint analógnál, ahol legfeljebb egy kis kattanás, reccsenés volt hallható, most a digitálisnál hangkimaradás van. -
pelenka35
őstag
Hi
Sharp tv kapcsolatos kérdést is lehet itt feltenni ? (vagy van külön topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest