- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Srácok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Samsung tévékben még mindig van un. "teljes nagyítás", ahol a 4:3-as analóg adásokat is ki lehet rakni teljes képernyőre durva torzítások nélkül (felső-alsó levágásokkal)?
-
1egaly
aktív tag
válasz
attamero81 #26395 üzenetére
Szia!
Légyszi a UEC6620-st is minősítd..
A d6570es elődje??Lekopogjam,megvagyok vele elégedve,szupi!
Kösz.. -
attamero81
senior tag
válasz
róland #26391 üzenetére
Nem sok mindent.A legjobb D-s széria a D6570.Azért mert kézzel foghatóan ugyanúgy van megépítve,mint a D7000 vagy a D8000.A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb.Még a 6500-as közt is van olyan ami nem megy 7 vagy 8-ra állítással.Ezeken flash-t és bga-t kell cserélni.Korábban már mutattam be ilyet.Ha jól tudom akkor a 2011.9-hótól lévő D6510/6530/6540/6570-es panellel szerelt tv-k mennek D8000 beállítással.
-
róland
veterán
válasz
attamero81 #26383 üzenetére
D6100-ból mit lehet kihozni?
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26386 üzenetére
kb 6hónapos
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26384 üzenetére
Egyből a tv-re "központilag" semmi tányéros megoldás ...
-
-
TriplaT
csendes tag
válasz
attamero81 #26380 üzenetére
Nem , digi-tv , kábeles és minden más bejön csak az említett csatornák nem
-
TriplaT
csendes tag
Hali!
Na van egy kis gondom ... a tv-n eltűnt az m1HD, m2Hd, Duna HD.
Újra kerestettem vele a dolgokat és nem találja. A sima tv-n viszont jön .
Nah ez miért lehet??lemaradt:
ue40d6500 -
L4ller
tag
Sziasztok!
LED-es TV vásárlása előtt állok, és gyorsan kellene döntenem.
2 Alternatíva merült fel:
UE 40D6000, ill. UE40 EH5000
Javarészt film, sorozatok 1080-as filmek nézésére használnám, van egy külső winchesterem, ill. egy pendrive-om, és azokról. Néhanapján egy-egy focimeccs vagy forma1 is bejátszhat.
Van egy 5 éves a kortársaihoz képest izmosnak mondható notebookom, amit néhanapján rácsatlakoztatnék, de nem játék szempontjából. Nagyjából ezekre a célokra használnám a leendő TV-t.
Félek egy picit az EH-tól, mivel még elég újnak számít, ezért még nem tudom milyen hibái lehetnek. Nem tudom viszont, hogy a 100 Hz CMR az ő esetében mit jelent. Azért a D6000 mégiscsak 200 Hz-es CMR-el bír.
Melyik lenne a jobb vétel szerintetek? Az árkülönbség olyan 3-4 ezer forint.
-
gyugyo79
addikt
válasz
istvanszucs #26357 üzenetére
Szia.Bocs ha kuszán írtam, írom.
A tv csak xfs fájlrendszerre vesz fel. Ezért van az a xfs virtuális disc oda becsatolva.
A megadott útvonal az a NAS-on lévő útvonal.A pendrive-on azt adod meg a TV-nek hogy a NAS-t milyen IP-n éri el és ott melyik könyvtárat csatolja be az ő megfelelő mappájába.A TV megnézi a fájlrendszert hogy megfelelő e és ha igen akkor nem akarja megformázni(Amit ugye amúgy sem tudna) így tudsz majd a NAS -ra rögzíteni.
Amúgy elégé erőforrás igényes ez a móka én is csak kipróbáltam. De inkább csak rászúrtam egy 2,5 hdd-t aminek 1 particióját formáztam meg xfs-re a time shift miatt.
Van HTPC-m dvb-c meg s2 tunerekkel felvenni azzal szoktam ezért pld. a felvételről való védelem levételt nem is néztem már meg, hogy a C szérián is meglehet e csinálni csak olvastam, hogy már valaki megcsinálta valamelyik típusú Samsung TV-n. -
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26369 üzenetére
2 éve vettem,nem tudom van-e még rá garancia.
-
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26367 üzenetére
Aha,így már értem!Köszönöm szépen!!
-
zolus
csendes tag
válasz
attamero81 #26365 üzenetére
Találtam frissítő file-t,az megoldás lehet?
Igazad lehet,már csak olcsó szerelőt kell találnom -
istvanszucs
tag
válasz
gyugyo79 #26343 üzenetére
Szia gyugyo!
Bocs ha nehéz felfogású vagyok, de a következőt nem értem.
Az egész célja, hogy az NFS sharet (a share szimbólikus neve mondjuk c650 az elérési útvonala //192.168.1.101/c650) felmountoljam a TV-n valamilyen elérési útvonalra (tipikusan valamilyen usb eszköz helyére).
Valójában nem tiszta, hogy ezt a létrehozott image-et hova és miért akarom felmountolni, ha én az NFS-re szeretnék streamelni.Most a pendriveon létrehoztam egy image-t, és ezt mountolom fel valahova. Tehát az itt általam megadandó mount point a pendriveon egy útvonal? vagy a TV-n egy létező útvonal (pl /dtv/usb/sda1)? vagy a NAS-on ahova streamelni szeretnék egy útvonal //192.168.1.101/c650 ? vagy a share "szimbolikus neve" c650?
Köszi szépen a segítséget!
Üdv:
István -
zolus
csendes tag
Segítség kellene!Fejhallgatón hallgattam a (samsung lcd)tv-t,lehúztam róla de nincs hang.Úgy érzékeli a tv,mintha még mindig csatlakoztatva lenne a fejhallgató,a hangerő ikonon jelzi.Sosem volt ilyen gondom,miért szívat a tv?
-
attamero81
senior tag
Egy kis szemét!!
kijelző
egyéb cullang -
BalaNce87
addikt
Azt nem fedeztétek fel eddig, hogyha kötőjel van a fájl nevében akkor nem szedi fel a feliratot a TV médialejátszója? Elég buta dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest