- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilacus
tag
válasz
sandró60 #19646 üzenetére
Okostelefon szoftverek
2011-et írunk, a mobilpiacot az iOS és az Android uralja. Természetesen mindkét környezetre létezik a tévékkel kompatibilis Samsung remote app. Ezek az otthoni hálózaton keresztül kommunikálnak a készülékkel, tehát a használatukhoz mindenképp rá kell kötni a routerre a TV-t kábellel, vagy wifi-n. Természetesen a telefont is csatlakoztatni kell a wifi hálózathoz és innéttől kezdve már minden automatikusan történik az app elindításával.
Android Samsung Remote
iPhone Samsung Remote
Bada Samsung remoteSegítsetek!
Ha jól értelmezem, van egy Samsung D5000-es tv. ezt összekötöm a routerrel, van egy okos telefonom letöltöm az adott alkalmazást, illesztem a hálózatommal és kész az droidos smart tv.-m? -
sandró60
addikt
válasz
Napfénysüti #19639 üzenetére
Tudtommal a pip akkor működik ha a számitógéppel van összekötve akkor lehet egy kis képernyőre kirakni a tv-képét
-
Rebell
senior tag
válasz
lehasznalo #19641 üzenetére
Szeva!
Én is 6100as tulaj vagyok, és megmondom őszintén, kb 2xer probáltam netezni a TV-n )Youtube) és azt hittem agyf@szt kapok, mire beírtam a keresőbe egyáltalán az előadó nevét.
Origot és Tsait könnyen lehet használni (csak böngészni).
Internet véget ne vegyél 6500ast. Nekem a TV-vel semmi bajom, mindent visz. USB HDD-ről filmet, Wifi Stickről még a 720P ok de az 1080 már beakad, Viszonz mióta a Wifit nem használom, kábeles megoldással minden faja.Én Saturnban vettem 179.990-ért +4 szemüveg és USB Wifi Stick 800FT.
Tegnap kötötték az iptv-t így már 1080i felbontáson tudom nézni az adókat. eddig Analog kábel Tv volt, az 1 picit pixeles volt, de nem vészesen. Jó kis TV ez. Nem bántam meg.
Viszont az IPTV-nél azt irja hogy 50hz-en megy az adás??? ez miért van??? ?????
-
sandró60
addikt
válasz
Krisz79 #19645 üzenetére
Magyarúl" HACK" firmware buherálók
Figyelmedbe ajánlom ezt a linket végig olvasva olvasni való -
sandró60
addikt
válasz
lehasznalo #19641 üzenetére
Most öszintén a tv-t internetezés miatt akarod megvenni?Arra ott a számitógép.A2d-3d szerintem nemnagy durranás.Amúgy már dolgoznak az "okositók" a tv-re
-
sandró60
addikt
A kezelési útmutatóban 13.oldalon levan irva,csak figyelmesen olvasd el.Itt a link
csatorna rendezés 13.oldal -
lehasznalo
tag
Sziasztok!
Tegnap félrerakattam hétfőre egy Samu ue40d6100-ast a MM-ban, 4 db aktív szemüveggel 185.000 Huf-ért. Kérdésem, megéri-e helyette megvenni a Samu 6500-ast?
Olvasgattam, hogy a 2d->3d konvertert 1x fogom kb. használni, így amiatt lehet, hogy nem éri meg. A wifi ok, hogy nincs - lesz helyette kábel, de a böngésző hiánya az nagyon ront a 6100-ason? Esélytelen azon álmodozni, hogy elérhető lesz egyszer arra is egy app, amivel lehet böngészni? -
ToBeY
nagyúr
Biztos senki nem tud segíteni abban,hogy hol van a UE32D5000PW programrendezés?
Már a manualt elolvastam párszor de nem találom.... -
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap vettem egy UE32D5000PW készüléket.
Eddig nagyon tetszik, kicsit állítgattam is a kijelzőn. A hangja tényleg nem túl jó de erre számítottam is mert vásárlás előtt olvasgattam erről a készülékről. TV adást most T-s Set Top Boxon nézek így ha jól látom nincs PIP. Kérdésem az lenne hogy ha kábeltévém lesz (lehetséges költözés miatt) akkor ott élni fog a PIP funkció?
-
Tutu7030
veterán
válasz
serferi #19634 üzenetére
A set-top-boxról nem fogsz felvenni semmit! A tv csak a saját tunerén keresztül érkező digitális stream-et képes rögzíteni(de azt jól!
tegnapi felvételem )
Nem lehet, hogy te nem a kábeles, hanem a légi opciót választottad a digitális hangolásnál? -
vlevi
nagyúr
"Miért ne lehetne az a film HD?"
Nem az volt. Saccperkábé ilyen minőség : [link] Ugyanazokat a homályos, kézikamerás felvételeket mutogatták, amiket az utóbbi 40-50 évben is. Lehet, hogy voltak közte utólag felvett beszélgetések, amik tényleg HD minőségűek, de ez nem az volt.Ellenben a múltkor találtam egy filmet, Grand Prix 1966 a címe. A film is akkor készült a film, nem egy "remake". Az viszont tényleg HD. Ugyanúgy, mint a Brian élete Bluray-en kiadott változata.
-
serferi
csendes tag
PVR funkciós televízióval (samsung ue40d6500) szeretnék felvenni a set top box-ról műsort digi tv előfizetésem van. A problémám az, hogy a tv csak az ingyenes csatornákat rögzíti (M1, M2 RTL-klub stb.), és a csatorna menüben a fizetős csatornákat kódolt jelűnek érzékeli. A csatornalistában a fizetős csatornák kulcs jelecskét kapnak. Viszont a fizetős csatornákat természetesen lehet nézni. Mi lehet a gond?
-
BBéci
legenda
válasz
Norbee833 #19627 üzenetére
A lapostévék 90 százalékának rettentő vacak a hangminősége. Egy kezemen meg tudom számolni a kivételeket.
(#19629) regger
"Pekked" van, amiért zavar az a bizonyos villogás. Azokat nem értem, akiket nem zavar, mégis az említett hibákkal és még sok másikkal sújtott tévéket veszik. -
törölt tag
Erre ma végérvényesen rájöttem én is
LCD + 24p + 100Hz nem megy együtt, egyszerűen szar, tökéletes sosem lesz. Eddig sem ment, ezután sem fog. Valamikor hibázik, és ez mindannyiszor zavar. Ha kikapcsolom a 100Hz-et, akkor meg.... Pedig az összes kiválasztottat megnéztem, volt köztük Samu 7x is. Úgyhogy most addig vadászom valamelyik plazma típusra, míg megtalálom melyik vibrál legkevésbé és elkezdünk barátkozni
Ha nem találok ilyet, akkor nem tudok tévét venni 2011-ben.
-
Norbee833
csendes tag
Hello! Smart TV vásárlása előtt állok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Samsung UE40D6500-as vagy az UE40D6570-es a jobb??? Mi a különbség? Olvastam, hogy a 6500-asnak nem valami jó a hangminősége. Mi a véleményetek?
Köszi.! -
Sztlaci
aktív tag
Ügyes vagyok nem lötyög ki a söröm, ha eleget iszom engem sem zavar az akadozás csak az erős elmosás
.
A képhibák akadozások legjobban HD adásoknál jönnek ki. Igaz ebből kevés van, de talán több lesz belőlük. A D7000-et azért írtam, mert az enyém egy avíttas C6000, de ezek szerint a samu nem vette a fáradságot hogy a hibát megszüntesse. Lehet lutri, mint a panel lottó.
Ünnepek után lesz néhány gariztatásos nekifutásom, de most nem akarok TV nélkül maradni.
Ha megjavítják s*gem verem a padlóhoz, ha nem, lehet fogyasztóvédelem lesz, csak azért 200 km.t kell fuvarozgatnom a tv utánzatot. Lehet jobban járok, ha annyival olcsóbban eladom. Két Pesti út 25 ezresbe kerül a mai benzinárak és heti matrica mellett. -
-
BBéci
legenda
válasz
Sztlaci #19616 üzenetére
"a sokak által javasolt 10/3 beállítás már nem 100 Hz-es TV beállítás,"
Ezt miből gondolod? Szerintem óriási tévedés. Bizonyára a geeks tesztjére gondolsz, aminek ezt a részét már - szakmai körökben - furcsállottuk.
Ráadásul semmi köze a 100 hertznek az utánhúzáshoz, ugyanis az alaphelyzetben 300 soros mozgóképfelbontást hivatott növelni. A gyors mozgások élességvesztése és a szaggatás (ricegés) csökken általa.(#19617) mrhitosh
Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy a digitális jeltovábbítás a közelmúlt, a jelen és a jövő.
A Házimozi erősítő... topikban évek óta mindenkit lebeszélünk az olyan készülékek megvásárlásáról, amin nincs digitális bemenet. Az én Denon erősítőm 10 éves, 3 optikai és egy koaxiális digitális bemenet van rajta. -
mrhitoshi
veterán
7-8 éves a rendszer, és akkor nevezzük DVD lejátszónak, akkor is röhejes, hogy egy 200e Ft-os TV ilyet nem támogat, akárhogy is nézem.
(#19609) sonye : Köszi! Ilyen beállításokat alkalmaztam, nem vesződtem még a beállításokkal, nem volt még rá időm.
(#19616) Sztlaci : A szerencsejátékos gondolatmenettel egyetértek. Sokszor éreztem már ezt egy bizonyos Samsung termék esetében.
-
Sztlaci
aktív tag
Mivel a D7000 teszt is arra panaszkodik, hogy ugrál a kép és csak (ha jól emlékszem) a tiszta üzemmódban nem akadozott, az javasolják beállítani, bizony ebben a beállításban meg nem 100 Hz-es a TV. A felső csuszka az után húzást csökkenti, nem köztes képpontok számítását, ezért az magasra állítva és az alsót alacsonyra , a sokak által javasolt 10/3 beállítás már nem 100 Hz-es TV beállítás, így persze nem is akadozik.
Lottózni meg sok a 170-280 eFt. És ezért még senkinek sem sikerült cseréltetnie.
Aki veszi, ennek tudatában vegye, vagy olyan gyártótól vegyen, amely nem szerencsejátékot fojtat a vevővel. -
BBéci
legenda
válasz
mrhitoshi #19612 üzenetére
Csak akkor szabad engedni, hogy a tévé formázza a merevlemezt, ha PVR funkcióra akarod használni.
Azt a valamilyen rendszert, ami nem rendelkezik digitális bemenetekkel, azt nem szabadna házimozinak nevezni.Te mondtad, én csak helyeslem: kukában a helye.
Szerintem.(#19614) air76
Egyetértek. -
littlerock
aktív tag
válasz
mrhitoshi #19612 üzenetére
Ezen kb két hete akadtam ki, pl a házimozi fórumban... egyre többen vagyunk ebben a cipőben, azaz én már kiléptem belőle. Vettem egy ezer éve nem gyártott dekódert a vateráról...
Most egy Genius Sw adja az 5.1-et és egy Minton 202-es dekóder dirigálja... 9000 huf volt és távirányító hibás, de elvan nélküle...
a legolcsóbb megoldást megmutattam... ebayról megrendeled, kb 3 hét mire itt van... ha rendelsz, szólj, beszállok, kelleni fog még ilyen másnak is...
-
mrhitoshi
veterán
Oké. Megvan a hiba. Rossz az USB kábel amit a TV-hez adtak valószínűleg. De működik, felismeri a TV most már a HDD-t.
Szerk.: : A PC viszont még mindig nem ismeri fel...
Rádugtam a HDD-t a TV-re, leformázta. Most már fogalmam sincs, milyen fájlrendszerű a HDD, de a Windows nem ismeri föl.(#19610) littlerock: Jó, de most érted, van egy tökéletes Házimozi rendszerem, aminek RCA bemenetei vannak. Akkor most lökjem ki a kukába ?
-
Sztlaci
aktív tag
Egy megoldás van rá nem Samsung Tv-t veszel.
Mondhat bárki bármit, állítgathatod a csúszkát össze - vissza a valós 100 Hz-es technológiája használhatatlan. A samunak, vagy akad, vagy vibrál a képe mert nem végzi a dolgát rendesen. Egyébként nagyon jó lenne, ha működne.
Kikapcsolva viszont annyit sem ér mint egy 50 Hz-es. Alaposan nézd meg vétel előtt, ha zavar ne vedd meg. Engem zavar. Ha korábban tudok erről a széria hibáról, nem veszem meg. -
littlerock
aktív tag
válasz
mrhitoshi #19607 üzenetére
A tv-t rá lehet kötni házimozira, csak az optikai jellel kell kezdeni valamit. A dekóderrről a linket kicsivel előbb megtalálod... vagy kell pl egy Samu ht d350 vagy hasonló...
Ez nam a Samu hibája, csak veszettül idegesítő...
a D550- is viszi a ntfs-t, nem tudom mi lehet nálad...
-
sonye
senior tag
válasz
mrhitoshi #19607 üzenetére
Valami nagy gond lehet nálad!
a 3D-s avatart is, ami 23GB azt is elvitte.
Nem lehet, hogy a kiválasztott fájlt alapból nem szereti a TV-d? Valami formátum vagy egyéb miatt. Én is belefutottam egy 3D mkv fájlba, amit nem ismert fel. Ilyenkor jön jól az Allshare a géppel...Gratula a TV-hez, nekem a kisebb tesója a 37"-s méret van.
Majd küldhetnél egy beállítás listát, ha úgy érzed minden oké.
-
mrhitoshi
veterán
Na megvan a véleményem a Samsungról is, és a UE40D6100SW típusú TV-ről.
Először is, megvettük ezt a típusú TV-t. Tud Full HD-t szép a képe, tud USB-ről lejátszani, Smart TV stb... szóval komoly kis gép.
Aztán jöttek a pofára esések.
Először is letöltöttem egy 20GB-os Full HD filmet. A TV-t nem lehet rá kötni a házimozira, ugyebár a jack-es kimenet túlvezérli az RCA bementet a házimozin, ezért a PS3 lett összekötve a házimozival, és a PS3 a Tv-vel, mondván a PS3 majd lejátssza a filmet, és a kép TV-re a hang a házimozira megy. Kérdés volt ,hogy mivel lehetne átvinni gépről 20GB-ot PS3-ra. Igen jött az ötlet külső merevlemez. Vettünk egy Samsung! 640GB-os külső merevlemezt, majd rátettem a filmet. Mint kiderült a PS3 nem kezeli az NTFS fájlrendszer, csak a FAT32-est, aminek csodálatos tulajdonsága, hogy 4GB-os fájl limites. Oké, mindegy nem lényeg, ezen már túltettem magam. Aztán jött a pofára esés, a TV sem kezeli az NTFS fájlrendszert. Ergo a Samsung TV nem tudja kezelni a Samsung külső merevlemezt.Aztán megpróbáltam egy pendrive-val ami FAT32-es. Hát láss csodát, azt sem ismerte fel, mert csak azután kezelte, hogy átformázta VFAT-ra, amit meg a Windows nem kezel. Szóval ez így teljesen korrekt.
Ha tud valaki valami ötletet, hogyan lehetne megoldani a problémámat, akkor azt megköszönöm.
A TV képminőségével amúgy teljesen megvagyok elégedve. Kicsit látszik a felhősödés, de film alatt nem gáz. 3D aktív szemüveggel, nem is olyan rossz. A DLNA meg korrektül működik.
Kérdésem lenne még, hogy: Kép a képben-t illetve 2D-3D konverziót nem tud ez a sorozat ?És hogy hogyan lehetne felvenni adást pednrive-ra, ha végre sikerül rávarázsolnom egyet ?
-
greatdoki
tag
köszönöm a gyors válaszokat, akkor lecsapok reá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest