Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Azt mégis,hogyan? 550e akciósan az S95D az 55QN95D meg vagy 480e.
-
subset
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
600-800e között 70e az 5 évre való kiterjesztés erre jön rá a töréskár + 50e ha kéred.
Szerintem a kérdezett kategóriában 50e körül lesz a sima 5 év.
Csak az áruházban személyesen árulják el ezeket a titkokat ami baromi érthetetlen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
S90C -re volt tavaly ilyenkor 25-30 körül az 50 százalékos ár, de ha érdekel délután meg tudom neked mondani. Persze az sem számít túl sokat, mert idén valószínű emeltek rajta. Nem tudom...
Szerk.:
400 körül volt akkor a TV. -
spleenszuru
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Valószínűleg a nem akarták a helyes válasz, köszi.
Természetesen be fogok menni, mivel venni is ott tervezem, de csak December első hetében kerül erre sor.
Komoly ár, az biztos, szóval jó tudni előre, kb. mivel számoljon azt ember.
Tavaly 45 ezer Ft körül fizettünk a 280 ezres 55Q80C-re, ami ráadásul nem is legfullosabb extra gari volt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Korábban emiatt kérdeztem az telefonos ügyfélszolgálatot, de nem tudták (akarták?) pontosan megmondani. Pedig mondtam nekik melyik TV, melyik méret és mennyibe kerül.
Azt hiszem most olyan 70 ezer körül lehet, de biztosra én sem merem mondani. Szerintem ajánlott lenne bemenni. Jobbat én sem tudok...
Tavaly ilyenkor volt 50 százalékos kedvezmény, ami azért elég sokat számított. Lehet érdemes kicsit várni, hátha megint bedobják ünnepek előtt.
-
spleenszuru
őstag
Van valakinek infója arról, hogy MM-ben az extra garancia árakat valahonnan lehet-e tudni előre, személyes jelenlét nélkül? Van valami képlet?
Érdekelne, hogy egy 55" QN95D, vagy S95C-re mennyibe fájna az 5 évre hosszabbított garancia náluk.
-
AMD Power
titán
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Az VA panelos lesz.
-
AMD Power
titán
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Mekkora méretben?
Amúgy ami nálunk kapható az VA panelos.
-
plaszy
őstag
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Nem vagyok nagyon kiélezve ezekre, nekem egyáltalán nem tűnik fel használat közben. Nincsen semmi zavaró bevilágítás vagy felhősödés, függőleges sávokat sem látni homogén háttérnél sem. Nézem, élvezem, hogy szép a képe, a fekete is sokkal jobb, mint az előző LG 55SK7900PLA-n volt. Pedig 4-5 évvel ezelőtt, azt is csodáltam, amikor kiválasztottam. A színeket szoknom kell, mivel ez 100%-os színterű már. Legalábbis az említett oldal szerint (DCI P3).
Fényerejét 35-ön használom, 50 a max., függően a napszaktól, az is beállítható, de 10 alá nem megy.
-
plaszy
őstag
válasz
EngineerBoy
üzenetére
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
A samsung q80d tv va paneles vagy ips?
Rtings va-nak mondja.
Displayspecifications.com meg ips-nek.
Akinek van ilyen tv-je meg tudja mondani esetleg?
Vagy q60d-vel rendelkezik valaki?
Annak milyen képe van?
Köszi a segítséget! -
alaves
addikt
Másik megoldásként lehet kipróbálok egy viszonylag olcsóbb Axagon ada-17 vagy valamelyik másik USB-s hangkártyát. Az S90C tudja az USB-s hangeszközt. (C1-en a jack-re volt kötve a Creative fps1600.)
-
alaves
addikt
-
Celtis
veterán
Butaság. Az (e)ARC kimenet soha nem fog működni egy erősítő bemenetére kötve. Egyrész azért mert ehhez egy vezérlő protokol is kellene (ezért nem is jelenik meg a tv menüjében az ARC kimenet), másrészt az ARC hang fizikailag más vezetékeken és HDMI pineken megy, mint a normál hang.
HDMI-ARC extractort érdemes használni. Az átlakít optikaira és/vagy analóg RCA-ra.
-
Peti981
újonc
Semmi.😒
A tv hang kimenetnél csak a tv hangszórója és Bluetooth lehetőség van.A hang beállításnál automatára lehet csak állítani az earcot és a cec-t.A HDMI ellenőrzésnél azt írja,hogy a kábelt a hangeszköz kimenetéhez csatlakoztassa,a kábel rendben van,de nem érzékel hangeszközt.Lehet,hogy mégsem jó a kábel.Jövő héten szerzek egy másikat. -
Peti981
újonc
Köszönöm szépen válaszodat.Csak 3 HDMI van a tv-n és egy Usb.(1 db E-Arc HDMI,illetve 2 db egyéb HDMI.Ebből az egyikbe a set-top box van bekötbe) Az erősítőn pedig 1 db jack,2 db HDMI bemenet (tv/sat,illetve DVD),és egy Out HDMI).Ezeken kívül pedig az RCA,ami sajnos most nem jön szóba.
-
Peti981
újonc
Sziasztok,
az alábbi dologban szeretném a segítségeteket kérni.Röviden:Erősítőt szeretném összekötni a tv-vel.
Vásároltam egy Samsung tv-t,amin nincs optikai kábel csatlakozási lehetőség,csak HDMI E-arc.A régi Pioneer erősítőn pedig csak HDMI kimenet van,illetve RCA.Tudnátok tippet adni,hogy miként tudom a hangot átvinni az erősítőre?Tv-n engedélyezve van minden,összekötöttem az E-arcot az erősítő kimenetével,de semmi nem történik.Egy ismerősöm is így járt,ő próbálkozott RCA-HDMI átalakítóval,de nem jött be neki.
A régi tv-ből még nem spórolták ki az Rca-t,szuperül működött.
Nagyon köszönöm,ha tudtok segíteni.
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Ez a tv ips vagy va paneles?
Köszi a segítséget!
https://euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/samsung-qe55q80datxxh-55-4k-uhd-qled-smart-televitio-p296438?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pmax_[K]_Samsung_TV_20241231_[ROI]&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_9u5BhCUARIsABbMSPt4efshe36VLGZ5qMLwHYuCXlhtBDsmKdYCEvxHEDvY5Jm04AUIdTwaAjosEALw_wcB -
becsitibi
senior tag
Például?Merre felé?Vagy az mindegy?
Köszi.olyan jó hogy ilyen pitiáner dolgok miatt kell fórumozgatni,2024-ben nem tudták elérhetővé tenni ezt a sz@rt erre a régióra.
3 hete amikor megvettem ezt a tv-t,összekötöttem a bluray lejátszómmal,kép volt hang nincs,erre kellett vennem egy újabb típusu hdmi kábelt.
Most meg ez a csicsk@ digi úgy szétkerázta a műsorszámok csatornakiosztását hogy csak a távirányító le/fel gombjával tudok csatornát váltani,mert kb fél év lenne megjegyezni hogy melyik adó melyik számhoz tartozik. -
becsitibi
senior tag
Sziasztok.
Adott egy QE43Q60 készülék,és nem tudok rájönni hogyan kell a csatornákat saját ízlés szerint rendezni.
Valaki le tudná írni?Köszönöm,és bocsi a sügér kérdésért.
-
nyesix
senior tag
65 (max 75) coll ban, mik a VA panelos ajánlott Samsung modellek?
-
Treff
aktív tag
-
gab1ka
senior tag
válasz
Kátai
üzenetére
Igazán nincsmit, ugyanakkor szerintem a miniLED-es IPS vs VA esetén meg nem mondja az ember szabad szemmel hogy melyik melyik, ami pedig nem miniledes, ott pedig annyira szembetűnő a szürkés feketés ips hogy se kocogtatni, se fotózni nem kell, ámbár nem tudom gyárt e még az LG-n kívül bárki így tévét, leszámítva egy egy konkrét méretű modellt itt ott.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Treff
üzenetére
S90 szériának szerintem sincs rossz hangja. Nekem jobban tetszik, mint az LG azonos vonalú készülékeinek.
Ami meglepő egyébként hangban, azok a TCL készülékei, aminél a hátlapon van a mély. Legalábbis azoknál, amiket eddig néztem. Egy 65 colos C655, sima QLED is szerintem simán veri a Samsung, LG említett szériákat hangban.
Persze aki jobb hangra vágyik, annak érdemes külső megoldásokat használnia. Soundbar vagy erősítő+hangfalak. Egészen más világ egy normálisabb szett, és annyira drágának sem kell lennie. Többet fog nyújtani, mint a TV.
Szerk.:
Nálam van itthon egy Sony házimozi erősítő mély, illetve átépített, régi, fa Videoton hangfalak is. De alapvetően én is érzékeny vagyok arra, hogy a TV milyen hangot ad ki. -
Treff
aktív tag
válasz
vata666
üzenetére
55S90D woled panelos, a nagyobb csak QD-olde. S95D mind QD-oled.
És igen, mivel kb. 1 cm vékony a készülék (mi a francnak???) a hang egy kalap fosss.
Ugyanígy gatya a hang QN95D esetén is a beépitett méllynyomó szerűségek ellenére, és gyenge a QN90D is, ami valamicskével jobb csak.
Viszont a 65S90D betyár jól szól, van minden hangszín és basszus is! Totál pozitív csalódás.
(Tesztelve hosszasan több forráson MM-ben eladói együttműködő segítséggel) -
Treff
aktív tag
válasz
Rocker1
üzenetére
Basszus most látom, hogy elírtam a számokat a posztomban.
1. Szóval 580k MM-ben, mínusz 50k samsungos promós emberrel péntekig =530k
2. 550k legjobb áron weben, de azoknál kifogyott most, és Alzánál igen, máshol nem lehet gari hosszabbítást venni hozzá, ahol kuponnal meg tudnám venni ennyiért. -
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Új csatornakiosztás volt a DIGI-nél , de nem tudom beállítani a csatornákat úgy ahogy én akarom.
Egy Samsung QE45Q60 tv-ről lenne szó. Van erre valami megoldás? Köszi a segítséget. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Treff
üzenetére
MM -nál a kiegészítő garancia és biztosítás nem rossz dolog. Bár nem tudom tavaly tavasz/tél óta mennyit változtak a szerződési feltételek.
Viszont teljes áron tényleg nem olcsó. Tavaly november volt rá azt hiszem 50 százalékos akció, amikor én TV -t cseréltem. Úgy már jobban megérte.
-
ρσгτσ
addikt
MM elég lazán kezeli ezeket a dolgokat. Legalábbis én elég jó tapasztalatokat szereztem ilyen téren.
TV -nél általában meg szokták vizsgálni milyen hibáról van szó, de ez teljesen normális.
Szerk.:
Vagyis ott helyben megnézheti, csak csere előtt nem küldheti el további vizsgálatra, hogy kiderüljön miből ered a probléma. Erre gondoltam.Inkább átírtam, mert félreérthető volt.
-
subset
senior tag
válasz
Treff
üzenetére
Az 1. pontodhoz "csak" annyit, hogy a " Itt ugye max 3 nap van bármire." téves, mert csak hibás készüléket tudsz visszavinni 3 napon belül.
Ilyenkor a kereskedőn és a készleten múlik...hogy csere ugyan olyan termékre, ha nincs belőle akkor csere másra vagy ha ezek nem játszanak csak akkor pénz vissza. -
alaves
addikt
válasz
Treff
üzenetére
Ha nem sürgős és lesz készleten, akkor a Samsung webshop-ot javaslom (én is ott vettem a 65S90C-t): 65S90D jelenleg 650 eFt + kupon kunyeráló topic-ból 5%+10% kupon, így 552 eFt. Ha pedig tudsz használni tanulói webáruházat, akkor még olcsóbb (10%). + érdemes figyelni a promóciós ajánlatokat (webshop lap alján 'Promóciós szabályzatok').
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést ha hülye kérdés, de 2 Q60D tv 2 külön szobában elvileg nem zavarja egymást ugye? Mármint a távirányítóra gondolok. Ha párosítva vannak, akkor csak azzal működik, amihet hozzá van párosítva?
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Melyik vásárlási opciót érdemes választani 65S90D esetén?1. 680-50e helyszíni samsung promóciös kedvezmény a MM-ben. Itt ugye max 3 nap van bármire.
2. 650e weben keresztül máshonnan (ha újra lesz elérhető készlet). Itt meg 14 nap van.
Illetve az MM-ben 70e-ért adnának +2 év garit biztosításon keresztül, ami elég húzós.
Lehet X Y helyen vett készülékre bárhol máshol kiegészítő biztosítást venni, vagy csak amit esetleg az adott bolt kínál?
U.i.: Minél többet olvasok, annál jobban fosok attól, hogy a napi 5-6 óra tv adás járatáshoz nem oledet kellene venni Samsungból
Ideg szétvet már miatta, és ma-holnap lejár a bolti promóciós -50k kedvezmény.Köszi!
-
Sonex79
aktív tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az van, az nem gond.
-
plaszy
őstag
QE65Q60D típus pedig 1120-ról 1201-re frissít!
-
kissit
csendes tag
Sziasztok. 85qn85d VA paneles mini LED?
-
Sonex79
aktív tag
S90C-nél megjelent a 2013-as szoftver verzió. Reggel meg is lepődtem H felajánlotta a tv, mert csak tegnap került fel a letölthető fájl.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Bitpalace
üzenetére
A D60-ban nincs Local Dimming, szóval sajnos ez igen.
A tv-n a HDMI UHD Color menüben tedd "be" állásra a kapcsolót arra a HDMI bemenetre ahova a PS4 van kötve, illetve a PS4-en se legyen kikapcsolva a HDR, utána jó lesz, bár egy D60-on túl sok értelme nincs. (Az újabb Samsungokon lehet hogy ez máshol lesz, talán a "csatlakoztatott eszközök" menüben, csak már elfelejtettem pontosan.)
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Adott egy belépő szintű SAMSUNG QE55Q60DAUXXH tv, a gondom vele csak annyi hogy sötétben ha filmet nézek rajta (1080p) akkor az alsó és felső fekete sávnak igen csak nagy a bevilágítása..Jól sejtem hogy ennek a panelja ilyen? Tehát ez nem fogja soha lekapcsolni a ledeket? Mert van egy régebii széria itthon UE50TU7102KXXH aminek sokkal kevésbé zavaróbb, sőt szinte észre sem veszem a bevilágítást. Nyílván tudom teljesen más a két panel a kérdésem, hogy ez beállítás probléma lehet?
Illetve van benne a Game mód, ami PS4 használata közben felugrik alul a kis menü, ott a HDR-t nem engedi bekapcsolni, és a tv menüjében is nem opció. Ez szintén csak beállítás kérdése?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest