- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Egy speciális problémám lenne, amire nem találtam semmilyen megoldást.
Hátha van valakinek ötlete, én kifogytam.
Ha be van dugva az antenna kábel (Légi/MindigTV alap), akkor bekapcsoláskor van hogy csak fekete kép jön be, vagy nagy Bithibaaránnyal jönnek be az adók. Ha kihúzom a TV-ből a kábelt és visszadugom akkor megjavul, minden tű éles! Másnap bekapcsoljuk és megint szét van esve. DLNA szerverről filmet indítva bármikor minden ok.Antenna csatlakozót cseréltem, de ua. Évekig rendben ment egy mostmár kb 8 éves Samsung TV. Próbáltam már gyári visszaállítást is, de nem vezetett eredményre.
Másik szobában van egy leágazás másik Samsung TV-re. Ott minden ok. Valszeg nem Antenna purcant ki.
Még azt is próbáltam, hogy fekete állapotban próbáltam újrahangolni az adókat, de akkor nem talát semmit. Ki/be az antennakávbel és utána már megtalált mindent.
Mi mehett félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged