Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Valószínűleg több rajtuk maradt a raktárkészleten... utána meg eladhatatlan volt az új TV-k miatt.
Most valszeg leporolták őket megint, mert úgy érzik megint eladhatóak, van rájuk talán kereslet (nyilván olcsóbban).[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Már nem sok helyen van UE32K5500 valóban, de majd lesz még talán, vagy pedig jön az utódja. Ha veszel, akkor érdemes a hivatalos viszonteladóktól rendelni, (pl medimarkt, edigital, euronics, auchan, stb). Csak azoktól lesz rendes garid a tévére. Az összefoglalóban is le van írva. Helyedben én a bolti garis
Mall, Emagés társai helyett az Ipont mondanám: 2 év gyári garancia...[ Szerkesztve ]
-
addikt
[lihttps://github.com/PredatH0r/ChanSortnk]
Innen kell letölteni az alkalmazást.(jól működik)TV- be USB pendrive csatornalista export
Pendrive ról beilleszteni a listát a programba, átszerkeszteni, mentés, pendrive-ra másolni
TV -be USB csatornalista import
Máris úgy lesz ahogyan szerkesztetted.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
Szerintem egy TV nem ér annyit. Valaki QLED-el összehasonlította a OLED-et,de éjjel a valóságban nem ennyire nagy az eltérés.
Aki megteheti és sokat használja vegyen újat. De én azt veszem észre,hogy túl van ez hypol-va. Nem lehet játszani QLED-en vagy filmet nézni? Dehogynem. -
insight
aktív tag
én is imádom a smart remote-ot.
Az egyetlen bajom a gombok hangos kattogása volt, de azt is megoldottam ezzel a szépséggel: hideg fém, minőségérzet megvan, funkciók ugyanúgy, és a netflix-rakuten gomboktól is megszabadultam.
Ha valaki keresi: BN59-01300F vagy BN59-01300J[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
RR-13
őstag
Köszi, ezek szerint nálunk nem "járt" 2db most.
Pedig néha jól jönne a számos távirányító is... azzal gyorsabb pár dolog.(#145608) Kleroo, (#145610) Bobbacsi Köszi Nektek is a választ.
A korábbi 8500-as Tv-émnál 2db távirányítót adtak.. kicsit meg is szoktam már ezt.
UK régióba ennél a 2019-es Q85RAT-nál is 2db-ot tettek a csomagba..... nem értem miért nem tudtak nekünk is
Esetleg azt tudjátok, hogy mi alapján dönti el a Tv, hogy bekapcsoláskor kiírja-e azt, hogy Samsung QLED Tv? Nekem össze vissza írja ki, inkább csak nagyon néha.
Ezt lehet állítani valahol a menüben? Köszi.És még annyit kérdeznék, ha tudja valaki rá a megoldást, hogy a Connect Box 1-es HDMI portba van kötve a PC, és amikor a Tv-ét bekapcsolom, akkor a PC monitoron elmegy a kép kicsit, és a hardver változás hangot adja ki 2x, majd visszajön a kép, amikor a Tv-én is bejön.
Ez minden bekapcsoláskor így van, ami elég zavaró. Ilyet a korábbi Tv nem csinált soha, csak akkor ment el a PC monitoron a kép, ha kihúztam a HDMI csatlakozót a connect box-ból.[ Szerkesztve ]
-
Jorgi Kormi
senior tag
Ennyiért inkább oledet vennék .
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
falabu88
aktív tag
Nem kérdés, a Q60 a QLED legalalsó kategória, a 95TD a felső (e felett már csak a NanoLED van). Megéri azt a minimális felárat, főleg ha méretben is nagyobb. Gondolom az 50Q60B kerül ennyibe.. Nem éri meg, csak még idei széria, így még a bevezető áron van, ami magyon magas. A Q95TD most kifutó széria, ezért nagyon jó árban van, 400ezer körül volt régebben. 120Hz, Direct LED stb. Viszont ha visszaolvasol lehet a panel bevilágítással gond, mindenképp online rendelném, hogy ha esetleg bármi gond van vele vissza lehessen küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Köszi az infót.
Az előző készülékem is felhősödött, a mostani sarkában nem látom, viszont a sötétebb jeleneteknél néha látszódik, hogy világosabb kicsit, de nem vészes és nem mindig.
Nálam elsődleges lenne, de a házimozi is belépőszint.
Sok médiatartalmat fogyasztok, YouTube és streaming 4k HDR-re kell, a mostanival is kell a High Contrast a HDR-re, meg sokat játszok, de ahogy láttam van game mód ebben is meg még plusz dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- iPhone topik