Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
Sziasztok guruk!
Segítségeteket, tanácsotokat kérném.
2-3 héten belül tv vásárlását tervezem.
Azt már eldöntöttem hogy samu lesz, led, 24-26 coll, full hd. Tudnátok konkrét típust ajánlani, max 110 ezer pénzem van rá.Válaszokat előre is köszönöm!
-
djxp01
senior tag
Samsung UE46C6000 TV-re váltok majd hamarosan, esetleg valami vélemény van valakinek róla?
-
UBO
csendes tag
Hi!
samu c650-em van és van egy olyan gondom hogy ha médialejátszón nézek filmet és közben megnyomom a menü gombot akkor visszaugrik a tv módba tehát (rtl, tv2, stb...) namármost én akkor h tudom beállítani az ideális képbeállítást hogyha itt csak a háttérvilágítást, fényerőt és kontrasztot tudom állítani (tools gombbal) mivel menü gomb megnyomásával visszaugrik az adásokraakkor csak ott kell beállítani a speciális beállításokat meg a képopciókat? és az lesz érvényes médialejátszáskor is? vagy itt vmi gigszer van nálam??? eddig azt hittem h ez így van csak láttam egy videót d6000 ről (igaz az led) de ott média módban is bejött a menü!!!
akkor most hogy van ez? hibás a szoftver vagy ami ezt kezeli? -
Kreash
aktív tag
Hali.
Tudnátok ajánlani valami full hd tv-t 100 000 Ft alatt.
Legalább 32" -s legyen, ha lehet usb keresztül mkv-t játszon le.Samsung LE32C530-t szemeltem ki eddig meg a Samsung LE32C550-t.
Ezek megérik az árukat?
76illetve 84 ezer Ft tól vannak
Külsö vinyórol viszik normálisan a filmeket?Vagy esetleg 1 médialejátszós kombó jobb lenne?
-
Brave_86
aktív tag
Hello
Segítségre lenne szükségem!
Samsung Pc Share Manager mindig ezt a hibát dobja!
Most kezdte el, kb 2-3 hónapja már tökéletesen működött, szóval nem értem most miért csinálja ezt!Újratelepítettem már a megosztó programot is! Érdekesség, hogy a mappát megossza, de a mappákban nem lát semmit utána!
Előre is köszi.
Peti
-
aag
őstag
Olyan gondom van a tévémmel (LE40C530F1WXXH), hogy ha egy digit-adást beállítok 4:3-ra, egy csomó más is azzá válik. Aztán vissza 16:9-re és visszaáll a többi is. Most mi ez? Hiba, vagy én vagyok tudatlan?
-
gabeez1
csendes tag
Hat nekem azota sem frissitette a youtubot, es azota sem megy
nem lehet valahogy manualisan frissiteni? vagy vmit csinalni vele?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Tudom nem mindennapi tv, de az aláírásomban lévő "nagy dög samu tv, potom" 1 millióért vihető. Érdeklődni pü-ben. Csere nem érdekel, csak kp.
Kösz a lehetőséget.
Üdv
-
-
cápaFeri
csendes tag
Töki jó, hogy a leírásában semmi nincs a készülék tisztításáról.....:-((
-
cápaFeri
csendes tag
40C650 -em van, tegnap este nekem is frissített amikor youtube-ra léptem, de utána is ment szépen.
Kérdésem lenne: normális, hogy a csatornaváltás eltart 3-4 másodpercig ezen a tv-n? Benyomom a kívánt csatornagombot, majd 1-2 másodperc múlva elsötétül az aktuális adó, kijelzi a kívánt csatornát a bal felső sarokban, majd amikor valami betű-szám kombinációs kódot rak mellé a kis kereten belül a jobb felső sarokba, utána jön csak be a csatorna a hanggal együtt. Mindez jópár másodperc. nem hatalmas probléma, csak nekem kicsit lassúnak tűnik.
Olvasom, hogy kell valami spéci képernyőtisztító ehhez a tv-hez. Amíg nem szutykos, addig alap, hogy a hozzá adott kendővel csak a porszemcséket letörlöm róla, de akkor felejtős a régi jó clin-es rongy? Van valami bevonat-szerűség ezen a képernyőn, (nem csak egy sima üveglap?) ami miatt nem lehet úgy tisztítani, mint más monitorokat?
Köszi! -
dezso73
csendes tag
-
Erzsébeti
tag
válasz
gabeez1 #11981 üzenetére
Ne izgulj!
Próbáld meg ma is.
Lépjél be oda, és megint frissíteni fog.Gondolom valamit elk*rtak az előző frissítésnél, mert nekem is, de itt többeknek is volt ezzel gondja 2-3 napja, de nekem tegnap amikor rápróbáltam akkor újra frissített, és innentől ment rendesen.
Szal, szerintem kijavították a hibát. -
gabeez1
csendes tag
Hi! Par napja vettem Samsung LE40C650 tv-t. Minden jo benne meg vagyok elegedve de lenne itt egy hiba. Az elso ket nap hibatlanul futott rajta a youtube, harmadik napon elinditottam es magatol updatezte (frissitette) magat a youtube internetrol, es azota nem megy :-/ nem tudjatok mi lehet a gond esetleg hogyan orvosolni?? koszii
-
vlevi
nagyúr
válasz
nightshadow #11977 üzenetére
"Például a C650 esetében a HDD-ét az oldalt lévő USB1-re kell kötni."
Ez csak a 2.5"-sre igaz. A 3.5-es vinyót meg tudja hajtani a másik USB-ről is. Gondolom a másik több áramot hajlandó leadni azért, hogy a külön táp nélküli 2.5"-s vinyókkal ne legyen gond.
-
Ma frissítette magát a you tube és működik. Viszont továbbra sem lehet kitörőlni az alkalmazáslistából ha úgy döntenék?!
-
Cholard
tag
válasz
nightshadow #11973 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Méegy kérdés: a hátul lévő USB csatira is köthető külső vinyó? Onnan is lejátszhatóak a filmek, vagy csak az oldalsóból? -
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #11973 üzenetére
Típusokat illetően egyetértek, de a mérettel már nem, mert a 32 colos nagyon pici.
-
Cholard
tag
Üdvözletem!
Véleményért/tanácsért jöttem a fórumra, mivel szeretnék LCD TV-re váltani. A gyerek szinte mindig külső vinyóról néz meséket, de nem lenne gond, ha az analóg jelet is tűrhetően jelenítené meg (mint egy TV). Van hálózat a lakásban, vezetékes is és Wifi is. Jelenlegi TV-hez egy Asus O'play van kötve, azon van Lan is, tehát megoldható, csak az + eszköz. Kérdés, hogy az alábbiak közül melyiket javasoljátok:
-SAMSUNG LE-32C530 (ez a belépő, ezt néztem ki legelőször még anno, egyben a legolcsóbb is, de ha megéri, befektetek a minőségbe)
-SAMSUNG LE-37C550
-SAMSUNG UE-32D5000
-SAMSUNG LE-32D551Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
mgyalu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a Samsung LE46A786 tévén firmware t akartam frissíteni, le is szedtem a gyári oldalról. De frissítés közben megfagyott. A leírásban az volt ha 10 percig semmi, akkor áramtalanítás, mert a frissítés ideje kb 30 sec.
No azóta se kép se hang. Bekapcsol, de nagy feketeség.Valami ötlet erre? Vagy marad a szerviz?
-
dezso73
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung Story Station-t (1,5 TB, USB3), ami NTFS-re volt formázva gyárilag, de a Samsung UE32C5000QW TV nem ismerte fel. Felosztottam 2 partícióra, de igy sem ismeri fel. Tud esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
-
Isce
csendes tag
válasz
VINIKOR #1928 üzenetére
DivX VOD
Jogvédett dvix tartalmat letöltesz a netről azt engedi lejátszani ha regisztrált a készülék.
Ha nem regisztrált, akkor a készülék kiírja hogy nem lejátszható formátum vagy hibás.
Ez csak a jogvédett tartalmakra vonatkozik! Nem levédett divx-et minden esetve lejátszik.
Samsung le46c530, firmware 2011 -
válasz
wwenigma #11961 üzenetére
A Hama-nak jó minöségű tisztítói vannak,érdemes olyat venni amihez törlőkendőt is adnak. Mondjuk én még más gyártók termékein sem láttam hogy alkoholt tartalmazott volna,amit kifejezetten lcd tisztítására adtak ki. Aztán lehet hogy van olyan. Egyébként azt a Hamat amit most használok simán rámerem fújni a kijelzőre,mert olyan sűrű hogy az nem folyik onnan sehova.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nekem otthon a Victoria van, de már évek óta, ki is száradt, de van hozzá ugyanez a márka LCD tisztító folyadék, azzal szoktam benedvesíteni, mint már előttem írták, NE az LCD-re szórj a folyadékból, hanem a kendőre, és úgy tisztítsd. Ez jó a kávára, illetve minden más részére is.
Nekem az előző Samu monitorhoz befolyt alul, nem elektronikusan tette tönkre, hanem egy gyerektenyérnyi helyen szépen a rétegek közé szépen felkúszott, le is cseréltem miatta a monitort. -
szombatitomi
senior tag
válasz
sityupityu #11942 üzenetére
Nekem ugyanez van tegnapelőtt óta 46C650-en.
-
gyugyo79
addikt
válasz
A hama biztos jó a másik linket nem láttam, a lényeg, hogyha olyat, ne amiben van alkohol (kis koncentrációban amúgy se oldja le a felső réteget de jobb félni mint megijedni).
Régebbi tft monitorokat én én simán clean el le szoktam takarítani DE amelyiken már van speciális réteget azokat inkább nem mivel a kézikönyvben is írják már azoknál, hogy ne és a neten is olvasható, hogy nem véletlenül írják ezt.
Ha nem törlőkendő hanem spray akkor mindig a törlő papírra, kendőre fújd először ne a kijelzőre itt is jobb félni mint megijedni alapon, hogy véletlenül se csurogjon be semmi a kijelző és a káva közt lent valami az elektronikához.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
nicu71 #11960 üzenetére
Nekem jo ideje nemmegy a kedvencek resz, nem csatlakozik a fiokomban elmentettekhez...
Illetve ismét megkérdezném ezt , immáron harmadjára... legalabb annyit böfögjetek mar, hogy "azzal cseszed el amivel akarod, te barom"....
-
nicu71
addikt
csatlakozom a youtube problémán rágódókhoz!nálam is frisssités volt és azóta ...nem megy!!!
én is arra gondoltam hogy kitörlöm és ujrarakom,kiváncsi vagyok nekem sikerüle..ha nem, akkor bizti a samsung hamarosan orvosolja.
-
daniel2121
őstag
válasz
HoReSz1975 #11933 üzenetére
Be is b...na ha nem ismerné fel.
-
vlevi
nagyúr
válasz
jimmy0520 #11954 üzenetére
Vagy samygo firmware, de ha nem vagy jártas a témában akkor inkább ne
Médialejátszós topicban mostanában a Himedia 200B a sláger, talán a 10 ezres ára miatt. Nomeg azért is, mert állítások szerint mindent visz. -
-
-
lucifer15
tag
válasz
sityupityu #11952 üzenetére
A "kuka jel" nem aktív igy nem lehet törölni. Viszont a gyerekzár aktív pedig én nem aktivizáltam. Jelszót kér de ilyen nincs.Remélem mielőbb javítják a hibát.
-
jimmy0520
csendes tag
Sziasztok!
A sógoromnak egy LE32B530P7W Samu tv-je van és arra lennénk kiváncsiak,van e valakinek tudomása arról,hogy a hátsó service USB portot filmlejátszásra hogyan lehetne rávenni.A tv-én a legújabb fw van,amit a samu honlapjáról lelehetett tölteni.
Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest