-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
[link]
Valaki próbálkozott már a fentiekkel? Eredmény? -
-
azozo
senior tag
Bocsi ja hogy mindenből kettő :k
Melyik firmware?
3008-as? vagy 3009-es?Mert adják nornál és HD felbontásban is
Inkább örülök neki legalább HD is adjákCsatornákat lehet szerkeszteni,de inkább készits egy kedvenc listát a jobb csatornákról
Egyszerübb kényelmesebb[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
-
balu999
tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Szeretnék venni egy LCD v. LED tv-t nem a legnagyobbat , monitorként is használnám kb. 100000-110000 Ft körül . Ami nem cseszi szét a szemem .
Köszi -
need
addikt
Üdv...
este már sikerült lerakni a hajamat vagy 2xkellene kis segítség... mégpedig..
csak röviden..
Samu C650 tévém van..
Tegnap jött el a napja hogy kicsit foglalkozzak a tévével..!
Pendriveröl felraktam a májusi firmet.. gondoltam akkor indítok egy új csatorna keresést!
Egyébként Digi a tévé szolgáltatóm..!
A keresésbe csak a digitális keresést indítottam.. meg is találta a csatornákat de érdekesen..
pl. az M1 megvan simán 2x Hd-ba is 2x a rádiók is megvannak 2x ugyan az!
Szintén ez van a Duna tévével!
Hogy a bánatosba lehet kitörölni a csatornákból amit 1-nél többször vannak meg..???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Zedlog
csendes tag
Köszönöm az infókat. Én is hajlok a Samu felé.
-
randras83
csendes tag
-
didros
senior tag
Van arra esély, hogy egy mezei tp-link usb wifi adapterrel beümezeljem az internet@tv-t?
-
snefftamas
aktív tag
válasz Zedlog #10381 üzenetére
Szia!
37-es méretben nem gyártanak spva panelt, így abban max amva panelt szerelnek. A különbség a kettő közt azért nem mondanám, hogy "durva" mindkettő szép képet produkál, spva kicsit mélyebb fekete, nagyobb betekintési szög viszont gyengébb mozgásmegjelenítés így játékokhoz inkább az ajánlott. 40" méretben kaphatsz ilyen-olyan panelt is ott is jelen van a lottó.
Az UCP-nek inkább örülj mint, tarts tőle növeli a kontrasztot jó hatással van a színekre és a feketére. Nekem semmi bajom nem volt a "tükröződéssel".
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
Zedlog
csendes tag
válasz Zedlog #10385 üzenetére
Megvan a link:
http://www.digitalversus.com/panasonic-viera-tx-lf32e30-p364_10617_60.html
6. bekezdés.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Zedlog #10385 üzenetére
Ezek szerint az olcsóbb modellek médialejátszója butább.
A BDT 310 is csak NTFS-t ismer, viszont a feliratok mögé takarást tesz, amit a csúcs tévéjük nem tud. A fene se érti ezeket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
Zedlog
csendes tag
Sziasztok,
Elég sokat bújtam a topciokat, és leszőkült a kör egy Samu UE37c6500-ra és egy Pana TX-L37E30-ra.
A Samu mellett szól a szebb kép, az USB kezeli az NTFS-re formázott vinyókat, mélysugárzó, picit olcsóbb is. Viszont olvasom a panel lottót, és úgy látom, hogy a 37-es méretben csak MVA panel van. Gondoltam, legyen akkor egy 40-es, 200-ba az is belefér, de ha jól látom, ott van PVA és MVA panel is. Tényleg annyira durva a különbség, mint ahogyan azt írják? Illetve az Ultra Clear paneltől is tartok a tükröződés miatt.
A Pana mellett szól, hogy van SD slot, felhősödésről nincs hír (attól még lehet, hogy létezik a jelenség itt is), USB-re lehet rögzíteni, viszont alacsony a kontraszt, és ami a legjobban idegesít, hogy csak FAT32-t kezel. Ezt sem akarom elhinni. Egy HD Tv-nél tényleg elkövetik azt a hibát, hogy csak max. 4 gigás fájlokat lát? Vagy ez szándékos lehet? Esetleg egy későbbi fw-ben ezt korrigálhatják?
Várom a véleményeket és a tanácsokat, hogy melyik mellett döntsek. Előre is kösz.
-
Jrox23
csendes tag
le32c550 vásárlásán gondolkozunk (~90k huf)
ennél a típusnál is van az, hogy valószínűleg nem samsung paneles a tv? SQ akármicsoda...
vagy ez inkább csak a 650-es típusnál van?
mert így akkor elég lutri lenne webshop-ól rendelni[ Szerkesztve ]
-
powerwade
senior tag
-
didros
senior tag
A TV Media Player-e nálatok sem látja a .mov fileokat? Átnevezéssel orvosolható a probléma? Mire kell átnevezni? (.avi?)
-
didros
senior tag
A 2011 januári firmware-t érdemes lecserélni a legújabbra? (c650)
Mennyi ideig tart kb. egy ilyen frissítés? Teljesen automatikus? -
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék venni C650-es tévémhez külső vinyót.
Tudnátok ajánlani valami jó vételt ?
1-1,5 terrás bőven elég lenne.....Laca
-
BBéci
legenda
A tévéd hangját az optikai kimeneten keresztül érdemes erősíteni, az adja a legjobb minőséget.
A Creative nevű csodát hagyd a számítógéphez kötve!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
UBO
csendes tag
Ha van egy creative p5800-as 5.1-es hangfalam (megélt már pár évet) azt "befogadja" a samu c650-es? talán még jobb mint a saját hangszórója
-
balu999
tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Szeretnék venni egy LCD v. LED tv-t nem a legnagyobbat , monitorként is használnám kb. 100000-110000 Ft körül . Ami nem cseszi szét a szemem .
Köszi -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb?
40D550 vagy 40C650?Koszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Polemius
senior tag
Szerintem elég, ha azzal magyarázod: ha megteszik akkor eladtak ma már egy tv-t, ha nem teszik meg, akkor meg nem. Az ő zsebükre megy (legalábbis az osztályvezetők biztosan kapnak jutalékot).
Ha az eladó arra hivatkozik, hogy ő ilyet nem tehet, akkor beszélj az osztályvezetővel.
Meg akkor már lehet próbálkozni alkudni kicsit az árából.Ne felejtsük el, hogy még tart a válság, sorra zárnak be a boltok (lásd most épp a Photo Hall).
Ha meg akarnak élni, akkor tegyenek azért, hogy náluk hagyd a pénzed, ne másnál. -
törölt tag
válasz didros #10357 üzenetére
Akkor már nem kell írnom, hogy jobban kukucskálj be.
Az enyém is O2-es a matricán, és csak akkor vettem át, mikor a rácsokon át benézve látható volt, hogy samu paneles.
A szerviz menübe természetesen csak a kiszállító távozása után tudtam belenézni, (készenléti állapotban. INFO, MENU, MUTE gomb megnyomása gyorsan egymás után) és ott is látszott, hogy samsung paneles. (40A1UF0C) -
snefftamas
aktív tag
-
didros
senior tag
válasz snefftamas #10354 üzenetére
Az én készülékemen csak egy betűk nélküli 02-es volt az oldalsó matricán. lyen is van. Ma addig kukucskáltam a szellőző rácson, míg megtaláltam a lényegi infót: BN07-00801A LTF400HF15
Google szerint nyertem a lottón. :-) A képminőség valóban lélegzetelállító! -
snefftamas
aktív tag
gfizohiouuuiouoouoiöpolpöpi9öoi
jiioiip pépúépúő
kkképklplpéop
jkjkjlkéljllékkjlkpékléléáéűőálpoááápőp
ikjpopőopoőppő89poiőp9i
opipiüpo9ö9iü9öü9oü9oöü8p9üöü9üöü9üöü99
űip8ipöü9p9oüö9ö9ö
9u8ou
ioipöiü9ü
uououou
iipip
ipoőpúpúő
éáláőpéápéáűlpőúéáőiőlop
poőoőlpoőpő
oőoőo
oőo9oppoouopuu8uihugzgtr
uijukujkikizulploozikopikk uzuizzuz78uztiuitzouoipoékiokiozuoioi
ipipoipii
iukhuojoippppupoiplopuiztizooipooooooopopikpéuohunkuuihuloitliuzoiuouor8ozoioiuépzziuziuziuuh-ééééékjjéoékélkéáláélél-ékáoéloélűőéűé
kkűkkéáűé
úééé
pűoopőoőppppppúő9uiopoiéoűáűopiupiáiőálká
kéláőpőáŰl
uoépioluoulopoöiéppip
kuo79o89ööp8p8ö8ö9
öúöóúoöüóúöRabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
UBO
csendes tag
válasz snefftamas #10354 üzenetére
Köszi az infót.
Mivel magyarázzam neki a bontást? mert gondolom jó érv kell nekik amit nem tudnak csak egy sajnáljuk nem bontható ki a többi vevő érdekében szöveggel v vmi hasonlóval elhárítani
Mit vesztek ha mondjuk AA?[ Szerkesztve ]
-
snefftamas
aktív tag
Azt javaslom, hogy ha Auchanba veszed akkor előtte bontasd ki a dobozt és nézd meg a matricát az oldalán ha a version numbernél SQ01,02,03 van akkor csapj le rá, ha AA01,02,03 akkor bontass ki egy másik dobozt. A Saturnba ezt bevállalták mikor megkérdeztem hogy ez járható út-e, próbálkozz meg az Auchannal is.
-
JaniACE
tag
Szia.
A program használati útmutatója példával is -> Itt. Néhány pontban módosult azóta mióta írtam:
A 10-es pontban írttal ellentétben nem lehet a jellegzetes stringeket lementeni, hála a kellően csicsás, de szerintem elemzabálóbb és felhasználó-barátlanabb inputfelületnek.
A 12-es pontban a listaléptetés már működik, viszont ha weboldal esetén nem jelenik meg, akkor a lefelé gombbal elő lehet csalni (talán...). Vigyázni kell a flash-tartalmú oldalakkal, időnként belefagy az oldal legenerálásába, és rosszabb esetben csak áramtalanítás után fog újra reagálni a tévé.
A 13-as pont kiegészül a p.size gombbal, lehet variálni a képarányt/méretet. Egyes videóknál nem működik a tekerés, előszeretettel le is fagy olyankor.
A 15-ös pontot el lehet felejteni.RSS-hez azt a linket kell beírni, amit az aktuális oldal rss-linkjében van: pl a blog.hu oldalaknál keresni kell a 'RSS 2.0 bejegyzések' linket, és azt kell megadni a netplayernek - például: http://iddqd.blog.hu/rss
Végül is az rss az xml formátum.
Rengeteg oldal hibásan, szétcsúszva, hibás karakterkódolással, rossz színekkel jelenik meg, de jobb mint a semmi.
Interakció a weboldallal (írás, médialejátszás, stb..) nincs, csak a scrollozás lehetséges az oldal aljáig.Szemezgethetsz azozo kolléga médiagyűjteményéből is -> Itt keress xml fileokat, például: radiojani.xmldátum: 2010.12.04. 6:08, létrehozta: A Zoli (1. verzió)
59 kB Letöltés A 'Letöltés' linkből (https://sites.google.com/site/azozotv/rss/radiojani.xml?attredirects=0&d=1) a netplayerbe csak az xml-ig bell beírni: https://sites.google.com/site/azozotv/rss/radiojani.xml .-----
@mamu#10308: Szóközt a jobbra nyílt lenyomva adhatsz a szöveghez.[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
JaniACE
tag
válasz powerwade #10347 üzenetére
Nincs ilyenre lehetőség.
Hála egyes tévétársaságoknak az európai készülékekben le van tiltva ez a funkció, valahogy úgy fogalmazták meg, hogy "nem engedjük, hogy tartalom jelenjen meg az adásainkon".Az egyetlen megoldás a saját alkalmazás írása, viszont ahhoz html+javascript tudás (is) kell.
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
UBO
csendes tag
válasz snefftamas #10343 üzenetére
Köszönet a válaszod (#10343 snefftamas) Engem is inkább Samsung győzött meg csak árban mégis hasonló volt. Közben már kiderítettem h melyik auchanba lehet kapni, hétvégén már remélem boldog tulajdonosa leszek
-
powerwade
senior tag
Van arra lehetoseg, hogy a a Yahoo widgeteket kitudjam rakni a kepernyo aljara, mikozben az egesz kepernyot kitolti az adott musor? Pl. szeretnem megnezni az idojaras widgetet, de nem akarom hogy az egesz kepernyot elfoglalja?
C650, 3007.1 FW -
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #10341 üzenetére
Állítgattam az Nvidia Control Centerben a frekvenciákat... nem sok sikerrel!
Alapból 1080p-t küld 60Hz-en, a monitoromon így nem csíkoz, és éles a kép, viszont a TV csíkoz!
Ha átettem 24Hz vagy 25Hz-re, akkor a monitor képe vibrált, de nem csíkozott, a TV-n éles maradt a kép, de még több vízszintes csík lett!
Az egyetlen beállítás, ahol a TV képe tökéletes volt, az az 1080i 60Hz-en, éles volt, és nem csíkozott, a mozgás is egyenletes volt rajta, de a monitor képe vibrált!Valaki segítsen kérem, dobjam ki a videokártyámat?
-
powerwade
senior tag
válasz lexuska #10332 üzenetére
Ezt mar csak a VGA -ra kell kotni, es a TV-n bekapcsolni a RS232 Debug-ot a szerviz menubol.
Amugy a VGA 4. laba a RX, 11. laba a TX es a VGA haza a GND (en rogzito csavar menetebe raktam, az is jo). Szoval roppant egyszeru a dolog, nincs szukseg MAX232 -re (azzal probaltam eloszor, nem is mukodott, raadasul felesleges szarakodni USB <=> Soros port-al). Ez a kis USB TTL dugot gond nelkul felismerte a Win7 (bar adnak hozza mini driver cd-t is) -
canniball
nagyúr
Jut eszembe: ha megvalósul a HTPC projekt is akkor két módon kötném a gépet a TV-re: egyrészt HDMI-HDMI, másrészt DSUB-DSUB; előbbivel gondolom nincs gond, de ugye utóbbi sem problémás?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
snefftamas
aktív tag
Szia!
hát a Samsung, több okból is a jól tudom az lgknél nincs 3 napos pixelhiba garancia, és az lgnél spva panel sem mivel azt a sony-samsung gyártja és már saját magának se jut elég belőle. Ebből kifolyólag sz lg vmilyen VA (tuti nem U2VA az csak a csúcs modellekben van a Sharpnál meg talán a Sonynál ha nem bontottak szerződést azóta) panel van talán mva de még csak nem is IPS ebbe a típusban.
Továbbá az lg design, anyagfelhasználás, távirányító ultra gagyi a samsunghoz képest, szóval ha samsungot veszel bármilyen panellal is csak nyersz az lg ellen szvsz.Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
Söri
tag
Szevasztok!
Van egy C530-as samsung tv-m ami HDMI-DVI átalakítóval van összekötve a géppel. Eddig minden működött rendesen, de pár napja lecseréltem a 3850-es VGA-t egy 4850-esre. A probléma az hogy nem látja azóta a gép a TV-t. Vissza raktam a régi kártyát és már azzal se megy. Driver gond nem lehet, mert a bootolási folyamatot se mutatja.
Azóta frissítettem a tv szoftverét is de semmi.
A tv érzékeli a gépet, mert "Ellenőrizze a jelkábelt" üzenet van a kikapcsolt gépnél, de amint bekapcsolom a gépet átvált "nincs jel Ellenőrizze, be van-e kapcsolva........"-ra.
A névszerkesztésnél kipróbáltam a PC, DVI PC-t, meg a játékmódot is, de semmi.
És már bekapcsolt meg kikapcsolt állapotban is próbáltam bedugni a kábelt, hátha érzékeli a TV-t, de semmi nem történt.
(a régifajta d-sub féle összekötéssel rendesen működik, de azt inkább hanyagolnám)A HDMI kábel biztos hogy jó, mert kipróbáltam mással és működött.
Az utolsó ötletem, hogy az átalakító döglött be. Lehetséges ez?
Vagy ha valakinek esetleg volt már hasonló gondja és tud mondani valami hasznosat akkor azt megköszönném.... -
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #10340 üzenetére
utolsó adalék:
- csak akkor tűnik fel ez a vízszintes eltolódás, amikor gyors jelenet van a képernyőn, állóképnél nem látszik! -
masterful87
senior tag
Adott egy 8800GT és egy 40C650. DVI-to-HDMI kábellel kötöttem össze, a HDMI1/DVI-be dugtam, a képernyő klónozva van, névnek PC van megadva!
És a tévén miért fut egy vízszintes csík filmek alatt??? Úgy figyeltem meg lentről halad felfelé nagyon lassan, és a vonal mentén elvan csúszva a kép, oldalra el van tolódva!
Direkt megcseréltem a két kábelt is, de semmi változás.
Régebben DVI-to-VGA kábellel volt összekötve a gép és a TV, már akkor is megvolt ez a csík, de azt hittem, az analóg jel miatt van, valami zavaró jel.Találkozott valaki hasonlóval?
PS: Ugyanez a helyzet, ha gépről játszok le mkv-t, ha meg a TV játsza le winyóról, akkor nincs csík! Antennát is kihúztam, semmi változás!
[ Szerkesztve ]
-
UBO
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Dilemmába vagyok, hogy milyen tv-t vegyek. Samsung LE40C650 vagy LG 42LD750
olvastam h samsungnál nem mind1 milyen panel van!? tulajdonképpen melyik a jobb panel ha én filmzésre akarom használni. Samsungból még kb meddig lesz kínálat mert ugye jönnek az ez évi szériák... LG-ről mit tudtok mondani? jobb a samunál?válaszotokat előre is köszönöm
uff -
snefftamas
aktív tag
válasz hoffman_ #10336 üzenetére
Nálam volt B650 meg apósomnak C530-a van spva paneles, B650 meg mva-s. Hát elég zavaró a betekintési szög... ha már egy kicsit megmozdítod a fejed bármely irányba nem az igazi, de lehet csak én vagyok túl érzékeny rá. Mindkét TV jól nézhető nappal merőlegesen az ablakra, este is kielégítő végül is mindegyik, ami zavaró hogy az mva jobban felhősödik este észlelhető. Még egy észrevétel a C530 - spva HDMI csatlakozóval full range rgbvel járatva veszettül fekete a fekete...
-
canniball
nagyúr
válasz hoffman_ #10336 üzenetére
"...nappal ebből nem sokat fogsz észrevenni. Este pedig ... megint nem lesz akkora probléma."
Tehát akkor nem eget rengető problémáról van szó."...de ez valljuk be, nem túl sanszos, hogy megesik"
Ahogy mondod: nem túl sanszos. Jelenleg egy Philips 37PFL5322 van, legfeljebb ez lesz mellette egy kis ideig, ennél meg gondolom rosszabb nem lehet (semmiben), vagy?"...ha az ablak nem mögötte lesz, ergó rásüt a nap..."
Bocsánat a(z ezek szerint) félinformációért: egyelőre az ablakos falra merőleges falon lesz, a tervek szerint később átkerül az ablakkal szemben lévő falra, de közvetlen napfény nem fogja érni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
hoffman_
nagyúr
válasz canniball #10335 üzenetére
A rosszabb kontrasztarány egyértelműen hátrány. Sajnos sok összehasonlítási alapom nincs, remélhetőleg valaki szaki majd tud írni róla precízebben. Az viszont esélyes, hogy nappal ebből nem sokat fogsz észrevenni. Este pedig, ha mozizol, természetesen szemből, és jól be van állítva a tévé, akkor megint nem lesz akkora probléma. Vélhetően zavarna egy klasszisokkal jobb tévé után, és azonnal észrevennéd, ha a jól belőtt szobába odaraknád mellé a pva panelest, de ez valljuk be, nem túl sanszos, hogy megesik
Ha nem is fér bele a C650, nem dől össze a világ, de azzal számolj, hogy tökmindegy, milyen tévét veszel, ha az ablak nem mögötte lesz, ergó rásüt a nap, akkor cseszheted, nem fogsz látni semmit, még matt panellal sem.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
canniball
nagyúr
válasz hoffman_ #10334 üzenetére
Igen, a kérdés az lett volna hogy tudja-e valaki cáfolni hogy ebben a méretben nincs CMO, illetve az általad is írt MVA vs. PVA.
Mert a betekintési szöget tekintve egyetértek veled: úgyis szemből nézi az ember. Akkor már csak a rosszabb kontraszt-arány a kérdés, azzal viszont nem tudok mit kezdeni (hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz), le lehet írni hogy ez mit jelent vagy látni kell?A C650 +60-70k lenne, azt kicsit soknak találom, ráadásul ha megvalósul az 5 éves terv akkor az ablakkal szemben lesz a TV.
-
hoffman_
nagyúr
válasz canniball #10295 üzenetére
A táblázat alapján tényleg nincs benne a rizikófaktorban a CMO, de azért én azt sem kezelném készpénzként, nem tudom hogy gyűjtötték össze az adatokat. Mindenesetre jó támpont, azt meg kell hagyni.
C650(630) már azért kicsit más, mint a C550(530), elég, ha csak a 100hz-re gondolsz, egész más panel van benne. A betekintési szög szerintem az egyik utolsó mérvadó dolog. Ha az ember normálisan akar tévézni, az erre kijelölt helyen(mozisarok, nappali,háló), akkor úgyis totál szemből fogja ezt tenni. A fekete kérdést nem tudom megítélni, nem láttam a két tévét egymás mellett, pláne nem kiértékelhető környezetben. Azt tudom, hogy volt olyan, akinek nem tetszett a 6-os széria képe az 5-ös után, de szvsz az user error volt, be lehet lőni jobban is, és erre tesz rá még egy lapáttal az ultra clear panel. A mozgás megjelenítés egyértelműen a 100hz-es modellekben jobb, lásd c630/c650 és társaik.
Ezt benéztem Szóval csak mva vs pva volt a kérdés...
A különbség lényegében csak ez, igen. A rosszabb fekete okozója a rosszabb kontraszt-arány is. C630-as nagytesó esetében ez 4000(pva) szemben a 2000-el(mva). Mozgásmegjelenítésről én spec nem olvastam különbséget, de nem hinném, hogy az mva itt jobb lenne. (hangsúlyozom, nem hinném, de erről nem láttam infót még)
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Tegnap megérkezett a 40C650-es TV. (220volt-tól rendeltem) Brutális képe van és szerencsére nincs rajta pixelhiba sem. Szóval megtartom. :-)
Kíváncsi vagyok milyen panel lehet benne, de az oldalsó élén csak egy címke van amin az áll: Version 02. A szellőzőrácson bekukucskálva csak egy fejjel lefelé ragasztott címkét látok a panelen aminek az alján a made in China feliratot tudom kivenni. Szerintetek ez akkor milyen lehet? Szervíz menübe belépni meg sajnos nem tudok. Hogyan kell? A 4 gombot egyszerre kell lenyomni vagy egymás után? Még egy kérdés: A legújabb firmware-t letöltöttem. Érdemes-e feltenni? -
Whynot?
aktív tag
válasz didros #10304 üzenetére
bármilyen 1080-as anyagot letölthetsz. (általában 10-ből 9-et lejátszik.legtöbbször a hang miatt írja, hogy nem támogatott codec, de ha samplet töltesz először, akkor fél perc után kipróbálhatod, hogy az adott filmet le tudja-e játszani) Keress még rá az mkvmerge gui című programra, az fog még kelleni, mert sok filmnél a hottentotta az alapértelmezett nyelv és nem engedi váltani magyarra. Ha ilyenbe futsz bele, akkor ezzel a programmal megnyitod az mkv-t és kiszeded belőle a felesleges nyelvet és feliratot és már mehet i a TV-re.
-
jegenye77
addikt
válasz snefftamas #10328 üzenetére
C650 még ma is jó vételnek számít?
32"-os C6000-em van és szeretném 40" -ra cserélni.A kép minőségével megvagyok elégedve csak annyit olvastam itt a C650-ről,hogy kíváncsi vagyok annak szebb-e a képe.Érdemesebb lenne-e 40"-ba C650-e vennem?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
40"C650 vagy 40"C6000-es tv-nek szebb a képe?
Mind kábeltévénél,és belső lejátszónál.
Az egyéb,hogy drágább vagy Led-nél felhősödés most nem érdekel csak a képminőség.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gyugyo79
addikt
válasz Marcelldzso #10325 üzenetére
Ha 2010.12 havi a fw -ed akkor ne küzdj vele semmi változást nem történt azóta annak aki Magyarországon használja.Az epg frekvencia függő és az egy frekvencián lévő csatornákról tudja leszedni hacsak a szolgáltatód valamelyik frekvencián nem adja az összes csatornához az epg-t, mert akkor elég ha az azon a frekvencián lévő csatornák valamelyikére kapcsolsz.
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa vagyok egy Samu UE40C5000-es TV-nek.
A kérdésem a következő lenne, hogy fw-t hogyan tudnék rajta a legegyszerűbben frissíteni?
Próbálkoztam itt az USB-s témával meg a hálózaton való frissüléssel is, de hálózatnál azt írja nincs frissebb, USB-ről meg nem fogadja el.
A weboldaluk szerint "16 Apr, 2011" a legfrissebb. Nekem 2010.12-havi van, ezért is gondoltam a frissítésre. Talán itt már megoldják, hogy Media Player közben is be tudjam kapcsolni az elalvásfunkciót.Verzióból fw-nél van kettő is egyik a T-TDT5DEUC-1024.1 a másik pedig a T-MSX5DEUC-2009.0. Honnan tudjam melyik lesz az enyém? Nézelődtem már a hátlapon de még utalást sem láttam a megfejtésre.
itt néztem az fw-t.
Más:
Be vannak rendezve a kedvenc csatornáim, de a Guide mindig csak a legközelebbit meg pár másik adót tölt be, hogy mi mikor lesz. Nincs lehetőség arra, hogy az adott listát átnézze megnyitáskor? Esetleg folyamatosan töltse fel...
/vagy túl sokat várok el?/A hálózatot share programmal való megosztáson kívül tudom még másra is használni?
Remélem egyszerűek a kérdéseim és valaki csípőből megválaszolja. Olvasgatok már egy ideje, de ezekre még nem nagyon láttam választ.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz masterful87 #10321 üzenetére
A bemenetet kell PC-nek elnevezni, akkor kapcsolódnak ki az input lag növelő funkciók.
A játék az képbeállítás, élénk, dinamikus, szerintem zavaró színekkel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
masterful87
senior tag
Végre összekötöttem a gépemet a tévével, egy dvi-hdmi kábel segítségével (HDMI1/DVI-be dugtam), de a következőket nem értem:
- hogyhogy a Játék módban túllóg a kép? ha meg kiválasztom a képernyőhöz igazítást, akkor jó lesz, de ez nem jár minőségromlással?
- a 8800GT-m ugyan még nem ad ki hangot (dolgozom az ügyön), de ha jól olvastam, csak PC módba állítva megy át a dvi-hdmi kábelen hang a TV-re, hogyan lehet egyszerre hangom és alacsony input lagom? hiszen alacsony input lag a Játék módban van, hang meg PC módban?!és +1
PIP ki-be kapcsolására nincsen dedikált gomb??? Bekell másznom a menübe, hogy állítani tudjam?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz sasa134 #10317 üzenetére
Az a 3 év gari sajna csak 2 év, már csak a LED TV-kre adnak 2+1 évet.
A Garanciakiterjesztés amúgy mennyi idő és mennyibe kerül? Lehet csak én vagyok béna de erről nem találtam infót az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
Outletből mennyire okos megvenni 1 Samsung Le40c530f1-es tv-ét 90k-ért
tegyük fel, hogy csak dobozsérült vagy karcos a plexi a tv oldalán ... -
hoffman_
nagyúr
válasz didros #10309 üzenetére
Milyen van benne? Nincs kizárva. 1080p.mkv-hoz már kell vas. Még ma is adnak el olyat, ami nem viszi, tiszta vicc...
Extrém példa: a családi laptop már ~5 éves, gma950 van benne. Én akkor akadtam ki, amikor lejátszotta a 720p yutub videót akadás nélkül
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
Helló mindenki! Segítsetek mert megbolondulok már! Nagyon láma vagyok,de egyszerűen nem tudok a samu tv-n bejelentkezni a facebook oldalamra,mert nem tudom beírni a felhasználó nevemet. Nem tudom arrébb léptetni a betűt és csak egybe tudok írni.Nem találom a szóközt!Ráadásul azt sem tudom,hogy a felhasználó név kell vagy a bejelentkezési email. Köszi előre is a választ!
-
didros
senior tag
1080p .mkv fileokat le kellene tudni játszania a Tv-nek? Csak azért kérdezem, mert meglepő módon még a laptopom is szaggat amikor ezeket a fileokat le akarom játszani. (VLC-vel)
-
didros
senior tag
Ma érkezik meg a 40c650-es TV-m. :-) Milyen video formátumot töltsek le amivel igazán megmutatná a képességeit? Hagy essen le a család álla. :-) Ha tudtok pl egy jó movie trailert szóljatok. Még valami: Fali konzolt honnan lehet beszerezni jó áron? Van olyan, ami viszszintesen forgatható (Nyilván csak minimálisan)
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Netplayerhez kellene egy kis segítség! Letöltöttem a legújabb szoftvert, már angol, még ami nekem volt meg az lengyel nyelvezetű volt. Egyik fórumtársunk linkelt be pár dolgot de pl hol találok ilyen xml-es címeket? Pár hozzászólásban videóportálos oldalt is be tudtak rakni de azt hogy kell? Nem találtam sehol xml-s hivatkozásokat. RSS-t hogy, tudom működésre bírni? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ABT
csendes tag
Ha vki gyorsan tud dönteni, akkor van 1db Samsung 46c8000 tv, 295e Ft-ért, 1 év garral, bontatlan. Budapest. Csodás kép, és csodaszép design.
Kornél
-
ABT
csendes tag
Ha vki gyorsan tud dönteni, akkor van 1db Samsung 46c8000 tv, 295e Ft-ért, 1 év garral, bontatlan. Budapest. Csodás kép, és csodaszép design.
Kornél
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Renault, Dacia topik
- Melyik tápegységet vegyem?