-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Jó képet ad-e (Invitel) kábeltévé alatt a 43MU6102 ?
Az LG 43UJ701-nek eléggé felment az ára, míg ez a Samsung 150 ezerért megkapható gyári garival.
Igaz állítólag a Samu csak 8 bites, de nem tudom, hogy ez nagyon hátrány-e !? -
válasz
FollowTheORI #114194 üzenetére
Igazad van. Én a diginél vagyok és az előbb megnéztem a CI menüt, és ott van ilyesmi beállítás.(#114196) kintaroo Akkor nem szóltam.
-
okiszPSX
tag
Megpróbálom még egyszer megfogalmazni.
Nem az a gond, hogy lezárás van (azon túl léptem, hogy nem fogadja a négy nullt el). Hanem ha bemegyek a beállításokba és ott az adás opciónàl kiválasztom ezt a korhatáros besorolás opciót, csak annyit lehet vàlasztani, hogy 3-18 év között melyiknél kérje a pint. De olyan nincs, hogy "off". Így ha olyan csatornára váltok, ahol 18karikásnál (ha azon van pl) kéri ezt a kódot. Minden egyes alkalommal.
Még egyszer mondom, nem, nincs semmi box, semmi modul. A falból jön ki egy db kábel azon egy elosztó és megy a két tv-be tovább. Nincs semmi lezárás szolgáltatói oldalról (Tarr kft - Dél magyarország), sőt a nagyobb 140centis Samsungon nincs semmi ilyen probléma. Csak ezen a kicsin. -
Zοltta
senior tag
válasz
FollowTheORI #114194 üzenetére
Szerintem se készüléknél van ez a lezárás, föleg hogy resetelte is.
-
-
okiszPSX
tag
válasz
FollowTheORI #114189 üzenetére
Ue32j5100
Köszi, de pár kommenttel lejjebb leírtam, hogy ezt már milliószor megcsináltam..
Írták is máshol, hogy nem minden samura jó.
De a kérdés most már nem a pin, hanem a kommentem második része..
Köszi azért. -
válasz
okiszPSX #114188 üzenetére
Melyik tévé?
RESET YOUR PIN
1
Switch your TV onto standby and wait 30 seconds to ensure it is completely off
2
Press the below key sequence in quick succession:Mute>8>2>4>Power
Please note: If your TV comes on during this key sequence, you will need to begin the process again.
3
The PIN code will have been reset to 0000 and you can follow the above steps to change it to your choice of numbers.If you disabled Instant ON before resetting your PIN you can now enable it again.
Végén van ez... de szerintem így megy az újabbakon is talán.
Google-ben keress rá. -
okiszPSX
tag
Üdv megint.
Kicsit előrébb jutottam a pin-zár témában. Csináltam factory resetet, hogy visszarakja 0000-ra a pint. Érdekes, hogy bekapcsoláskor ugye újra be kell állítani mindent, kéri is a pint és nem fogadja el a 4 nullát. Megadtam neki az 1234-t, az jó lett. Utána se engedi utólag a beállításokban visszarakni 4 nullára.. Valahogy nagyon nem tetszik ez neki, nem értem. Jó továbblépek rajta, akkor marad 1234. A gondom viszont továbbra sem szűnt meg. Másik fórumon találtam egy 2015-ös!!! beírást, arra se válaszolt senki. Most akkor ez mindig így lesz ezentúl, nem lehet azt a szart kikapcsolni??
"Nem tudom kikapcsolni a szülői csatornazárat. Igaz, hogy a Rendszer menüben a Biztonság alatt elvileg van olyan beállítás, hogy "Csatornazár (Ki / Be)" ez KI állásban van, valamint van egy "Műsor-besorolási zár" is, ahol 3 - 18 év között lehet választani. Ha a műsor korhatár eléri a beállított szintet, akkor csak a PIN megadásával lehet nézni a csatornát. Na ezt szeretném kikapcsolni. Ciki, hogy csatornaváltásnál mindig meg kell adni a PIN-t is..."
Kérlek valaki adjon rá valami megoldást.
-
Zolom89
senior tag
Hali
Mi a vélemény a SAMSUNG 49Q7F-rol? Próbálta valaki játékra? HDR film támogatás milyen?
HDR film és ps4 miatt tetszik ez a model, az OLED sokkal drágább. -
válasz
dkaro #114182 üzenetére
Beszerzel egy 1m- es jack apa>jack anya csatlakozót, apa a TV- be, a másik végébe meg a fülest. Beszerzel még egy olcsóbb aktív hangfalpárt, ha hangszórón hallgatjátok akkor pedig beledugod azt a hosszabbítóba a füles helyett, és máris nem kell ki-be húzogatni a TV hátulján. A füleskimenet meg tudja hajtani az aktív hangfalakat is, melyből egy olcsóbb is tuti jobban szól mint a TV beépített hangszórója.
-
dkaro
őstag
válasz
sityupityu #114181 üzenetére
Ettől féltem, nem értem mért nem az usb-k mellé rakták a csatlakozót, hogy hozzá lehessen férni...
-
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Van egy 4 éves Samsung full hd tv-m. Meglehet azt valahogy csinálni, hogy a fejhallgatót ne kelljen mindig ki be húzni ha használni akarom?A jack aljzat a tv hátulján van ami a falra van szerelve így viszont elég macerás rácsatlakoztatni.. Gondolom USB-n nem képes hangot leadni.
Van vmi megoldás erre?
Üdv:
dkaro -
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
sugarforce #114174 üzenetére
Egyszerűen nem tudok rájönni...
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40EH6030 tévém.
Elvileg nincs hangbemenet csak kimenet,szóval nem tudom rácsatlakoztatni a Ps4-et mert csak kép van hang viszont nincs.
Van valakinek esetleg ötlete vagy létezik valami átalakító kábel? -
spileraaa
senior tag
A szomszédom kérdi hogy ez a tv menyire jó
hat nem mondom jótól kérdi meg én se tudom milyet vegyek
így rákérdek nálatok160 ezer ft van ennél jobb 43 inches? (a jack kimenet miatt akarja ezt)
Philips 43PUS6412
[link] -
RexpecT
addikt
válasz
PuMbA #114166 üzenetére
Elvileg a legfrissebb van fent, most is kerestettem vele, de az 1147-re azt írja hogy a legfrisebb.
Egyébként ezt próbáltam lejátszani:
Kodek: H264 - MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
Felbontás: 3840x1634
Képkockasebesség: 23.976215Az 1634 pixel magassággal lenne a gondja a TV-nek?
-
törölt tag
válasz
k_mark93 #114161 üzenetére
Akkor bízom benne az enyémen is segít egy alaplap csere. Rendesek voltak mert ügyfélelégedettsèg növelés miatt kiküldik lakásra a szerelőt.
Amúgy tetszik nagyon a kèpe, hangja. Jó gyors és a távirányító is baba. 😁
Külön poén hogy nemrég regisztràltam a tv-t s jött az email hogy nem a Samsung Magyar Zrt hozta forgalomba így nincs plusz 1 év. Küldhettem mailen Media Markt szàmlát, garilevelet, tv hátuljáról cimke fotót.
Vicc ez az egèsz... 😁
-
PuMbA
titán
válasz
RexpecT #114162 üzenetére
"Ez a fele akkora formátum a H.265 lenne?"
Igen.
"Tegnap sajna rájöttem hogy az H264-MPEG AVC-t nem játsza le a UE40MU6122,"
Friss firmware-rel le kell játszania, ha nem rontották el a kódolást, azaz nem 1920x796 és hasonló hülye számú felbontású a film. Nekem eddig mindent lejátszott egy UE43KU6000.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FollowTheORI #114153 üzenetére
Köszi, köszi, így már minden világos!
PuMbA: Neked is köszi!
-
válasz
Racecam #114148 üzenetére
Az függ az UHD tévétől is, de nem hiszem látnál különbséget fullHD tartalomnál.
UHD tartalomnál lehetne különbség, főleg ha olyan tévét veszel ami széles színteret is tud és HDR-es.
FHD meg SD anyagnál nem látnál semmi érdemleges különbséget.
Csak ennyit jelent a nem.Mármint visszaadott kép minősége szempontjából.
Nyilván újabb tévé tudhat pár jobb extrát, vagy 4K visszajátszást stb.
-
okiszPSX
tag
Sziasztok.
Volna egy 32uj5100 tv-m, aminél kéri a pin kódot olyan csatornán, ahol 18+os film van. Látom menüben, hogy be van állítva a szülői zár, azonban nem tudom kikapcsolni az alapértelmezett 0000 kóddal (nem vàltoztattam..)
Elvileg standby módba a mute-8-2-4-power gombbal lehetne resetelni, de ez sem működik. Utàna sem fogadja el a 4 nullát. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest