Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #113178 üzenetére
80 cm tv kozul max 70 ezer ft ig melyik eleg jo?
anyival egeszitenem ki hogy fekete penteken rendelnem meg igy lehet dragabb tv is enyibe fognak kerulni
a lenyeg oldalrol is jol lehesen latni
markak kozul pl csak a samsung es lg jo vagy jo meg a horizon is?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #113197 üzenetére
tudnatok segiteni?
full hd es 80 cmes amit eddig kineztem emiatt nem jo:
arukereson irtak
Mivel a hangszórók nem előrefelé állnak, ezért szekrénybe rakva kicsit doboz hangja van, és a visszhangot is lehet hallani, ezért inkább csak falra, vagy tv állványra jó.
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
dethroner
veterán
válasz spileraaa #113272 üzenetére
Utálom ezt mondani, de ha valóban nézni akarod a tévét, nem tudnék FHD-t javasolni. Legfeljebb használtat. 80cm pedig nem tévé méret, ebben a méretben mindegy mit veszel. És ne érts félre, nem nagyképű akarok lenni, de tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
PuMbA
titán
válasz spileraaa #113767 üzenetére
Ja értem, szóval a legolcsóbb TV-k Képminőségben jót nem fogsz kapni ennyiért, csak elmegy kategóriát, de igen, IPS-t vegyél, ha nagyon oldalról is jó képet akarsz, bár itt megint kérdéses, hogy mennyire oldalról. Nagyon kevés ember nézi a megjelenítőt annyira oldalról, hogy a VA ne legyen elég, mert akkor már a képből sem sokat látsz és rossz úgy nézni TV-t.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
-
PuMbA
titán
válasz spileraaa #113785 üzenetére
"és ahogy néztem sok lcd-nek hiába hd szarabb kepe van főleg oldalról"
Ezt értem, de egyébként meg nem igazán néz senki TV-t nagyon oldalról Szüleimnél egy 20m2-es szobában van 2 fotel és 1db 3 személyes kanapé és mindenhonnan jó a képminőség VA TV-vel. 20-30 foknál nagyobb szögben nem sokan néznek TV-t, mert akkor a képméret már kicsi és torzabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz spileraaa #113819 üzenetére
A SMART-tól nem lesz drágább a TV, szóval nem igazán kell rámenni arra, hogy ne SMART legyen. A legjobb 32-es TV az UE32M550x, ezután jön az UE32M550x
"2. az ipsnek gyengebb lesz a feketeje mint ennek a 15 eves lg ck-20t20x tvn ahogy latszik?"
Gyengébb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest