- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
micros #113602 üzenetére
Igen, ma hozta a posta az MM-nél rendelt 6122-t. Számomra is kicsit csalódás volt, hogy a régi fajta távirányító volt csak hozzá. Azt hittem hogy ez valamivel jobb, de legalább olyan lesz, mint a 6102, ha már előbbinek nagyobb a száma...
Remélem másban nem tér el a kettő...
Egyelőre még nem sok tapasztalatom van, de 1-1 akadást már most is észrevettem az OS-nél. Azt hittem 2017-ben ilyennel már nem fogok találkozni...
Ami még szintén negatívum, hogy a talpa marha gagyi. Az egész műanyag és úgy himbálózik rajta a tv, mint az állat...
Szomoró, hogy a 2011-es 32D5000-es TV-men üveg+műanyag talp van. Ami nem csak jóval minőségibb, de masszívabb is... -
gyeniko
őstag
válasz
micros #113602 üzenetére
Nekem vannak Samu B, C, H, KS, MU sorozatú TV-m is, még nem jöttem rá, hogy mi az előnye a KS/MU "smart" távirányítójának? Annyira nem, hogy ezekhez a készülékekhez vettem hagyományos távirányítókat. A H sorozat "mutogatós" távja a legjobb, nem is értem, hogy miért szüntették meg?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest