Új hozzászólás Aktív témák

• Zοltta

senior tag

Más kérdés valakinek van otthon ugyan ez a típusú Tv közül valamelyik ?.

Upc Medium Tv a csomagom és műholdas adások jönnek főleg , és alighanem ebben sima adások vannak ezért gondoltam első sorban FHD-ra és másodlagosan UHD -ra :)

SAMSUNG UE 43 M5502AKXXH

Az érdekelne ,hogy elvileg Av paneles és létezik itt mint Ips panelnél, ,hogy felhősödés/bevilágítás?
    Főleg 1 ablakos 20nm2 -es szobába lenne ( ha a tv elhelyezését nézem, jobb oldalról van hozzá egy 1x1méteres ablak, igy azt hiszem ,hogy elég sötét a szoba ahhoz, hogy kiüssön a bevilágításos probléma) és nem szeretnék egy ilyet kifogni , éppen ezért szeretnék tutira menni, panelilag :) .
    Meg mivel elég sötét a szobám és úgy naponta 7-8 órát menne a készülék, így nem szeretnék foglalkozni a fekete résszel ( ne bökje a csőrömet )

Másik versenyzőm ő , tudom nem egy kategória a kettő, de ha árba belefér miért ne :)

Mivel a keretem max 150k . így akkor tudok rá lecsapni mikor akciózva van.

SAMSUNG UE40MU6102KXXH Nála is ugyan azok lennének a kérdéseim mint a fent említettnél :)

Köszi a hasznos infókat!

Ja igen van ajánlott 2.0-ás Hdmi kábel ami 1,5 -2 méteres ? Márkailag, szeretném bebiztosítani magam vele , hogy nem occó kicci kínait fogok ki :D

[ Szerkesztve ]

Csak egy srác vagyok a nagy világból.

Új hozzászólás Aktív témák