-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pioneer922
csendes tag
válasz
gyeniko #113499 üzenetére
nyilván én nem arra gondoltam, hogy egy 82 colost vennék....én azt vártam volna, hogy lesz 55 colban is mondjuk egy MU7000 például....kinek kell 82 col 1 milláért...vicc
Extreme Digital:
MU6122
40 col 150ről 130
43 col 160ról 140
50 col 200ról 170
55 col 240ről 210
58 col 260ról 225egyedüli elgondolkodtató készülék az ez:
Sony KD49XE8005BAEP UHD ANDROID SMART LED Televízió
300ról 200 ezer Ftcsak ez nem Samsung
-
gyeniko
őstag
válasz
pioneer922 #113498 üzenetére
Itt van egy felső-(közép) kategóriás... az MM-től.
-
pioneer922
csendes tag
nézem a black friday ajánlatait pl. az extreme digitalnál, hát ezek mind alsó és középkategóriás tv-k...
MU6122 különböző méretben és QE49Q7FAMTXXH...ennyimedia markt:
60J6240 250ről 200
65MU6122 520ról 350
75MU7002 999ről 870
82MU7002 1,5ről 1 millió -
TheProb
veterán
UE43MU6122? Nettó semmi infó nincs róla a neten. 6102-höz képest milyen lehet?
-
Gyuurma77
kezdő
válasz
gonczip #113241 üzenetére
Ne nyugodjál bele ez a hiba tök nem elfogadható! Nekem most cserélték a tévém, aminek pontosan ilyen hibája volt (lg 49 UJ701v)
Nem tudták javítani, így kaptam egy csereigazolást, amit egy ugyanolyan típusú tévére akartak becserélni! Mondtam nekik, hogy ebbe nem megyek bele mivel nincs bizalmam a típus iránt!
Aztán pár nap levelezés után megegyeztünk, ráfizetéssel vettem tőlük egy sam 49 mu8002 készüléket. -
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Ez mennyire jó vétel?
-
Copilot64
tag
válasz
Gergő009 #113490 üzenetére
5 éve vettem tőlük egy B7000-et, ami a mai napig tökéletesen működik, aztán most először a 4K-st, de aztán cseréltem, elég foltos volt a kijelző. Rugalmasan megoldották. Én is gondolkodtam a linkelt modellen, de nem akartam ennyit költeni rá. Úgy gondolom, ha 1 évet elmegy hiba nélkül, akkor már nem lesz gond
-
Gergő009
csendes tag
Az 1 év gari nem gáz?
-
harry
veterán
Sziasztok!
Én is agyalok egy 50" TV beszerzésén a közeljövőben. Hosszabb távra venném, így talán UHD-t (nagyobb is a kínálat úgy látom), valahogy így 150-250k között.
Érdemes Samsungból a 6-os szériában gondolkodni, vagy inkább 7? Ha mondjuk szeretném elkerülni a felhősödést / bevilágítást / szeretnék rendes(ebb) feketét? Vagy ennyiért sokat kérek? Mondjuk UE49MU7052 -t láttam 270k-ért, már 7-est nem nagyon. Ilyet szabad venni? -
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Sikerült lecserélnem a foltos Samsung UE50JU6850-es tv-t egy UEJ6200-asra. Bár ez nem 4K, de legalább 120Hz-es panel van benne. Korábbi hozzászólások alapján igencsak ajánlott volt. Ha tudtok segíteni, egy jó beállítás kellene hozzá.
Előre is köszönöm!
-
Zοltta
senior tag
válasz
GEPESZ66 #113482 üzenetére
Én is pont ezen agyalok , mint te
, hogy normál upc tv adás mellé , legyen e uhd vagy sem
Viszont én is a Euronixban nézelődtem, és ott mintha a fhd (UE 43 M5502) lett volna kicsit sötétebb vagyis élénk színű és tisztább az uhd UE40MU6102.
De a kettő közt elenyésző volt a különbség számomra. -
Batib
őstag
válasz
GEPESZ66 #113483 üzenetére
Ez szerintem relatív. Nekem direkt ledes tv-m van. Sajna látszik rajta a sávosodás (asszem banding a neve)
és a sarkokban enyhén árnyékos a kép. Az edge ledes valoban hajlamosabb a felhősödésre, de amlyik nem felhős az talán szebb. Mint mondtam amit most tesztelgettem az nekem tetszett. Egyébként az edge ledes a drágább megoldás ugy tudom. -
GEPESZ66
veterán
válasz
PuMbA #113479 üzenetére
Az eladó az UHD-s képén próbált kicsit variálni, de mintha ígysem érte volna el a FHD-s képminőségét.
Lehet, hogy korábban írtam, csak kábeltévézéshez nem biztos, hogy kell nekem az UHD, de ebben is már elbizonytalanodtam, mert többen az UHD-t javasolták.
Csakhát a 160-170 ezer forintos kategória nem biztos, hogy hozza az elvárt szintet.
Ha esetleg pár gondolatban ismétlem magam, nézzétek el, mivel lehet, hogy más is olvassa a hozzászólást (nem olvas vissza), s neki is van véleménye.
Én úgy vagyok, hogy elolvasom a hozzászólásokat, s ha úgy látom, hogy valamiben esetleg tudok érdemlegesett mondani (mondjuk itt nem annyira), akkor leírom. -
Gyuurma77
kezdő
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi a különbség az MU8000 és az MU8002 között?
-
Batib
őstag
válasz
GEPESZ66 #113474 üzenetére
Igaz nem 43-as de szerintem sok tulajdonságában hasonló az UE49M5502. Ezt a tévét volt módomban két napig figyelni. Néhány szubjektív észrevétel. Felhősödés, bevilágítás szinte semmi. Gyors smart és menü. Nem forgatható talp. Két HDD volt ráakasztva, mindkettőt jól kezelte. Külön infra jeladó nélkül kiválóan kezelte a távszabályzója az Invitel IPTV boxot. Meglepően praktikus a hibrid távszabályzója. A bal oldali függőleges élében vannak a ledek, ott melegszik, de nem vészes. Szerintem VA paneles, a fekete rendben, viszont oldalról elég hamar fakul. Hirtelen ennyi.
-
TheProb
veterán
Emag-os refurbished tv-t mennyire szabad bevállalni? 2 év garosok azok is.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék vásárolni egy Samsung T24E390EW TV-t és kellene nekem hozzá egy ilyesmi állvány, kis szobába lesz és sajnos nincs túl sok helyem. Tudom azt is, hogy nem egy nagy TV, de esetleg tudnátok javasolni ehhez valamit, mert amiket találok azok mind csak nagyobb TV-hez vannak.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
sugarforce #113473 üzenetére
Köszönöm!
Hátha tud valaki a többi észrevételre is válaszolni! -
GEPESZ66
veterán
Ma ismét voltam az Euronicsban megnézni a tévéket.
Érdekes módon az UHD-s 43MU6102-nek a képe kicsit sötétebb,fakóbb volt számomra, mint a FHD-s 43M5502-nek.
Invitel kábeltévé használatához kezdem inkább számomra megfelelőnek tartani a FHD-t.
Viszont többen írtak arról, hogy a 43M5502 hajlamos felhősödésre, de ezt a boltban nem vettem észre!?
Állítólag lassú a menüje is!?
Az M5502-nek nem VA a panelje?
Nem tudom, igaz-e, hogy a 43M5502-ben nics bluetooth, így androidos alkalmazással nem tudom használni a smart funkciókat!?
Nincs egy normális FHD-s tévé 43 colos méretben!? -
n0k0m_
tag
UPDATE:
Korábban linkeltem ezt a csúnya bevilágítási hibát UE49KS7000 kapcsán, ami úgy fél év után jött elő:
Jelentem a Samsung szerviz szépen cserélte is a kijelzőt szó nélkül gariban, úgyhogy megint hibátlan a kép. Nagy UP nekik és köszi a hozzászólásokat miszerint küldjem be nyugodtan.
-
törölt tag
Sziasztok! 40mu6102 mennyire jó vétel? Xbox one X-et kötnèk rá. Köszi
-
hunaqua
addikt
SAMSUNG UE65MU8002
Ez milyen cucc? Nagyon kevés róla az infó. Hol helyezkedik el mondjuk a Panasonic 65EX780 vagy a Sony 65XE9005 készülékekhez képest?
-
válasz
hardverlog #113454 üzenetére
Csak simán azt jelenti, ha közel ülsz, bármelyik tévén rossz lesz a kép... 4K-n amúgy jobb lenne a 4K tartalom nyilván, mint FHD-n az FHD, ugyanolyan közel ülve.
De mivel nincs 4K így mindkettőn ugyanolyan rossz.
-
-
mattheus
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg melyik Firmware van Nálatok fent ?A különböző megjelenítéssel kapcsolatos mágikus opciókat én is inkább kikapcsolom
-
mattheus
őstag
Lenne egy kérdésem KS7000-es tulajokhoz.
Nekem egy 55-ös TV-m van és észrevettem, hogy a 4K-s Youtube videóknál a gyors mozgásoknál hajlamos beszaggatni a teljes kép illetve álló kép esetén, ha gyorsan mozgó motívum van, akkor szellemképes lesz a kép.A kérdésem az, hogy ez sávszél probléma (WiFi-ről használom) vagy beállítás gond ? Ha az utóbbi, akkor mit érdemes állítgatni ?
Köszönöm!
-
GEPESZ66
veterán
Smart tévéhez tudtok-e ajánlani jól működő androidos alkalmazást távirányítóként, amivel a böngészés is megy?
-
hardverlog
aktív tag
válasz
PuMbA #113452 üzenetére
na várj egy picit, tehát jól értem amit írsz akkor arra célzol, hogy lehet valami überszuper 4K, ha nem überszuper 4K tartalom megy rajta, akkor még vissza is üt ez a kijelző típus közelről mondjuk egy "csak" full hd adásnál egy "sima" mondjuk 2014 körüli F8000-hez képest?
Vagy arra célzol, hogy azt látni, hogy nem 4 K megy rajta, de ettől még a "csak" full hd adást hozza egy mondjuk 2014 körüli F8000 tv képével megegyezően?
-
PuMbA
titán
válasz
s7evcsenko #113450 üzenetére
"Látom ajálnva van az MU6102-es TV.
Esetleg, ha a KU6000-es lecserélem egy ilyenre, lenne érezhető képi javulás?"Természetesen nem, mert ugyanaz a modell csak 1 évvel újabb. Sosincs nagy ugrás képminőségben, csak 3-4 évente, mert egyébként a gyártóknak nem lenne profitja, ha minden évben valami csuda jó TV-t adnának ki. 1,5m-ről baromira látni 4K TV-n, hogy nem 4K megy rajta, szóval nem kérdés, hogy a közel ülés a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest